Vacheron Constantin Overseas: Η νέα επιθετική έκδοση του διάσημου ρολογιού αποθεώνει τον σπορ χαρακτήρα του

Η Vacheron Constantin μόλις αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο ρολόι Overseas Ref. 5500V/110A-B686, με κλασικό καντράν panda σε ασημί τόνο και σατινέ φινίρισμα. Με το νέο χρονογράφο η μάρκα δίνει έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του διάσημου μοντέλου της.
Vacheron Constantin Overseas: Η νέα επιθετική έκδοση του διάσημου ρολογιού αποθεώνει τον σπορ χαρακτήρα του

Η Vacheron Constantin συνεχίζει να αποθεώνει το στοιχείο της σπορ κομψότητας. Η τελευταία παραλλαγή του δημοφιλούς ρολογιού της Overseas -τώρα με καντράν panda- είναι η απόδειξη αυτής της αφοσίωσης.

Διαβάστε ακόμα: TAG Heuer Monza Flyback Chronometer - Το θρυλικό ρολόι επιστρέφει με εμπνευση πάλι από τη Formula

Η ελβετική ωρολογοποιία μόλις αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Overseas Ref. 5500V/110A-B686, με κλασικό καντράν panda σε ασημί τόνο και σατινέ φινίρισμα. Από τότε που κυκλοφόρησε η συλλογή Overseas το 1996, έχουμε δει μια σειρά παραλλαγών του πολυτελούς ρολογιού, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής ενός χρονογράφου το 1999 αλλά και επανασχεδιασμένων μοντέλων τόσο το 2004 όσο και το 2016.

Μέσα από κάθε μία από τις πολλές επαναλήψεις του τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο χρονογράφος Overseas παρουσίασε μια σειρά από μονόχρωμα καντράν, όπως το κλασικό μπλε, το καφέ και το λευκό -καθένα από τα οποία έχει δώσει στο μοντέλο μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και αίσθηση.

Εικόνα

Στη συνέχεια, το 2018, ο Vacheron υιοθέτησε το σπορ στοιχείο με την προσθήκη μιας αντίστροφης παραλλαγής panda με το Ref. 5500V/110A-B481. Τώρα, η μάρκα φαίνεται ότι δίνει έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Παρόμοια με τον προκάτοχό του, το νέο Ref. Το 5500V/110A-B686 παρουσιάζει μια μοντέρνα κάσα από ανοξείδωτο χάλυβα 42,5 mm και την επιλογή τριών εύκολα εναλλάξιμων μπρασελέ —ατσάλι, δέρμα μοσχαριού και καουτσούκ— χάρη στο σύστημα μπρασελέ γρήγορης αλλαγής της μάρκας χωρίς εργαλεία.

Εικόνα

Μέσα από το πίσω μέρος της κάσας από ζαφείρι διακρίνεται ο ίδιος μηχανισμός Caliber 5200, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με ένα εκκρεμές χρυσού 22 καρατίων διακοσμημένο με ένα μοτίβο πυξίδας ως σύμβολο ταξιδιού και εξερεύνησης.
«Από τη δημιουργία τους πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, οι χρονογράφοι στο εξωτερικό ήταν πάντα συνώνυμοι με την εξερεύνηση», εξηγεί ο διευθυντής στυλ και κληρονομιάς της φίρμας Κριστιάν Σελμονί.

«Αυτά τα ευέλικτα ρολόγια συνδυάζουν το πνεύμα της υψηλής ωρολογοποιίας που χαρακτηρίζει τη Vacheron Constantin με την εκλεπτυσμένη σπορ κομψότητα που προτείνει η λειτουργία χρονογράφου. Κατά κάποιον τρόπο, οι χρονογράφοι Overseas σηματοδοτούσαν πάντα την επιθυμία εξερεύνησης άλλων περιοχών στην ωρολογοποιία αλλά και τον πειραματισμό με νέα δημιουργικά πεδία».

Εικόνα

Για πλήρεις λεπτομέρειες και τιμές σχετικά με το νέο χρονογράφο Overseas, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Vacheron Constantin.