Bowers & Wilkins Pi5 S2 και Pi7 S2: Δύο νέα ασύρματα ακουστικά In-Ear από τους σπεσιαλίστες του ήχου

Τα νέα ασύρματα ακουστικά In-Ear Pi5 S2 και Pi7 S2, της Bowers & Wilkins, που μόλις έκαναν το ντεμπούτο τους, διαθέτουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και φυσικά ασύγκριτη ποιότητα ήχου.
Bowers & Wilkins Pi5 S2 και Pi7 S2: Δύο νέα ασύρματα ακουστικά In-Ear από τους σπεσιαλίστες του ήχου

Μπορεί τα παραδοσιακά ακουστικά με καλώδιο να εξακολουθούν να χαίρουν της εκτίμησης εκείνων που αναζητούν άψογο ήχο, ειδικά όταν ακούνε μουσική, ωστόσο για ακρόαση εν κινήσει, από το smartphone ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή, τα premium ακουστικά προσφέρουν άνεση, απλότητα και χρηστικότητα.

Διαβάστε ακόμα: TreSound1 - Το φορητό Bluetooth ηχείο της Trettitre είναι το Stradivarius του home entertainment

Από την άλλη, όποιος αναζητά να αγοράσει ένα τέτοιο ζευγάρι μένει να ξύνει το κεφάλι του μπροστά στο ράφι, απορώντας με την εξωφρενικά ευρεία γκάμα επιλογής. Πλέον, το μόνο που έχει να κάνει, είναι να σηκώσει το βλέμμα του λίγο ψηλότερα.

Στην κορυφή αυτής της ποικιλίας ήρθαν να προστεθούν δύο ολοκαίνουργια μοντέλα που μόλις ανακοινώθηκαν από την Bowers & Wilkins: τα Pi7 S2 και Pi5 S2 αντιπροσωπεύουν τη δεύτερη γενιά των αναγνωρισμένων μοντέλων True Wireless της μάρκας.

Τα ακουστικά της σειράς Bowers & Wilkins Pi S2 είναι αληθινά μίνι θαύματα. Στις λιλιπούτειες διαστάσεις τους περικλείουν ενισχυτές, μικρόφωνα, λειτουργίες ελέγχου και μια μπαταρία στο σώμα κάθε μικρού ακουστικού.

Το κορυφαίο μοντέλο Pi7 S2 διαθέτει τέσσερις μονάδες μετάδοσης ήχου 9,2 mm –η καθεμία με τον δικό της ενισχυτή-, σε συνδυασμό με έναν οδηγό υψηλής συχνότητας «balanced armature». Το Pi5 S2 χρησιμοποιεί μια μοναδική μονάδα μετάδοσης ήχου 9,2 mm σε κάθε ακουστικό.

Τα αρχικά Pi7 και Pi5 σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν απόδοση υψηλής ποιότητας σε όλο το φάσμα συχνοτήτων. Σε αυτά τα ήδη ολοκληρωμένα ακουστικά, τα δύο νέα μοντέλα S2 έρχονται να προσθέσουν βελτιωμένη συνδεσιμότητα και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μέσα στο σώμα κάθε συσκευής, μια ανασχεδιασμένη κεραία αυξάνει την εμβέλεια Bluetooth έως περίπου 25 μέτρα για να εξασφαλίσει ακόμα πιο σταθερή σύνδεση.

Εικόνα

Καθώς η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει επεκταθεί σε πέντε ώρες πριν χρειαστεί ολική επαναφόρτιση, μια λειτουργία γρήγορης φόρτισης μόλις 15 λεπτών μπορεί να προσθέσει δύο ώρες ακρόασης ακόμη.

Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν την εφαρμογή μουσικής Bowers & Wilkins, η οποία υποστηρίζει ροή υψηλής ανάλυσης μέσω υπηρεσιών όπως το Qobuz, το TIDAL και το Deezer απευθείας από το smartphone ή οποιαδήποτε άλλη συμβατή φορητή συσκευή του χρήστη.

Τα ακουστικά μπορούν επίσης να συνδεθούν με μια εξωτερική πηγή, όπως ένα σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση, καθιστώντας τα ιδανικά για συχνούς ταξιδιώτες. Μια διεπαφή με ένα κουμπί στο ακουστικό ελέγχει τα πάντα και συνδυάζεται με υποστήριξη φωνητικού βοηθού με το Google Assistant ή το Siri.

Η θήκη, τέλος, και τα ωραία φινιρίσματα έρχονται να προστεθούν στον στυλάτο συνολικό σχεδιασμό. Το Pi7 S2 (399 δολάρια ανά ζευγάρι) προσφέρεται σε Satin Black, Canvas White και Midnight Blue, ενώ το Pi5 S2 (299 δολάρια ανά ζευγάρι) διατίθεται σε Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac και Sage Green.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και αγορές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Bowers & Wilkins.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ