TreSound1: Το φορητό Bluetooth ηχείο της Trettitre είναι το Stradivarius του home entertainment

Το TreSound1 της Trettitre ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών ασύρματων Bluetooth ηχείων. Φινιρισμένο με βαφή πιάνου διαθέτει ήχο 5.1 Surround 360° και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η τεχνολογία του του επιτρέπει να αναπαράγει περιμετρικά τη μουσική με λεπτομέρεια σε κάθε συχνότητα, ώστε η ποιότητα ήχου να είναι ίδια σε όποια γωνία του χώρου κι αν βρίσκεστε
TreSound1: Το φορητό Bluetooth ηχείο της Trettitre είναι το Stradivarius του home entertainment

Το ασύρματο Bluetooth ηχείο TreSound1 της Trettitre είναι ένα καλλιτεχνικό αριστούργημα της premium κατηγορίας του home entertainment. Eμπνευσμένο από το σχήμα των βουνών και φινιρισμένο με την τεχνοτροπία βαφής των κλασικών πιάνων είναι ικανό να αναπαράγει άπταιστα κάθε είδος μουσικής.

Διαβάστε ακόμα: Rye the Lightning - Το νέο rye ουίσκι των Metallica ωρίμαζε «ακούγοντας» τα τραγούδια τους

Το Tresound 1 έχει σχεδιαστεί για τους σύγχρονους μουσικόφιλους με έντονο τρόπο ζωής. Η κορυφή του εκπέμπει τις μεσαίες και ψηλές συχνότητες, ενώ από τη βάση του αναβλύζει ο γεμάτος και δυνατός μπάσος ήχος. Στοχεύει να προσφέρει μια καθαρή, γαλήνια και ποιοτική εμπειρία μουσικής στο σπίτι, εξαλείφοντας με τον HiFi ήχο του κάθε άλλο θόρυβο και πλημμυρίζοντας την ατμόσφαιρα με μουσική.

Είτε πρόκειται για την ένταση που χρειάζεται ένα πάρτι είτε για τα χαλαρωτικά vibes ενός ρομαντικού δείπνου, το Tresound1 μπορεί να ανταπεξέλθει στο ακέραιο στις απαιτήσεις χωρίς ενοχλητικές παραμορφώσεις ή αδυναμία αναπαραγωγής.

Το μεγάλο μέγεθος 5,25 ιντσών του γούφερ δίνει στο ηχείο περισσότερη ισχύ από ποτέ. Το διάφραγμα μακράς διαδρομής σε συνδυασμό με τον ισχυρό δίσκο παρέχει χαμηλές συχνότητες στα εκπληκτικά 38 Hz, που εξασφαλίζουν ισχυρή και άμεση αναπαραγωγή μπάσων.

Ο ήχος surround 360° που διαθέτει απαντάται συνήθως μόνο σε μεγάλα Hi-Fi ηχεία και η σημασία του συχνά παραβλέπεται. Τα τέσσερα ηχεία της κυκλικής δομής του TreSound1 κατανέμονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, έτσι ώστε ο ήχος να μπορεί να εξαπλώνεται πλήρως γύρω από το ηχείο ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους.

Η δομή των ηχείων υιοθετεί ένα σχέδιο διαίρεσης τριών συχνοτήτων. Στο κουτί, απομονώνεται η υψηλή, η μέση και η χαμηλή συχνότητα σε τρεις κοιλότητες. Με τη βοήθεια του ανεστραμμένου σχεδιασμό του αποφεύγεται η εξασθένηση των ηχητικών κυμάτων και τα βραχυκυκλώματα, μεγιστοποιείται η απόδοση του ηχείου και επιτυγχάνεται ποιότητα ήχου υψηλής πιστότητας .

Το ηχείο ενεργοποιείται απλά με τον διακόπτη στο επάνω μέρος. Όταν ο διακόπτης είναι ενεργοποιημένος, με το ίδιο κουμπί ρυθμίζεται και η ένταση. Το TreSound1 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς στην τιμή των 25.658 ευρώ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της Trettitre.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ