Γεμάτο με κορυφαία SUVs: Mια ματιά στο πολυτελές γκαράζ της Μάργκοτ Ρόμπι

Ανάμεσα στα πολυτελή οχήματα βέβαια βρίσκουμε κι ένα «ξεχασμένο» αμάξι μιας άλλης εποχής.
Γεμάτο με κορυφαία SUVs: Mια ματιά στο πολυτελές γκαράζ της Μάργκοτ Ρόμπι

Μπορεί το 2022 να μην ήταν όπως ακριβώς το φανταζόταν η Μάργκοτ Ρόμπι, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν τα έβαψε και «μαύρα». Οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, το Amsterdam και το Babylon, τα πήγαν πολύ μέτρια στο box office, ωστόσο εκείνη γέμισε με αρκετά εκατομμύρια ευρώ τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Διαβάστε ακόμη: Orient Express Silenseas: Το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό στον κόσμο θα είναι σχεδόν διπλάσιο από το 500 εκατ. γιοτ του Τζεφ Μπέζος

Στα 32 της, η γεννημένη στο Ντάλμπι της Αυστραλίας ηθοποιός θεωρείται ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της και φαίνεται πως το χόμπι της είναι τα ακριβά και ασφαλή αυτοκίνητα. Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός πως το γκαράζ της είναι γεμάτο από θηριώδη SUV ικανά να την μεταφέρουν με τον πιο άνετο τρόπο από το ένα μέρος στο άλλο.

Audi A6

Το αγαπημένο της όχημα είναι δίχως αμφιβολία το Audi A6. Ένα premium αυτοκίνητο, που δημιουργεί την πιο ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Είναι αυτόματο, ενώ το εσωτερικό του είναι γεμάτο με gadgets που το κάνουν έξτρα λειτουργικό. Τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους συνεπιβάτες.

Cadillac Escalade

A post shared by cadilac (@cadillac_escalade_)

Ένα από τα πιο πολυτελή, αλλά και θηρειώδη SUV της αγοράς, το οποίο επιλέγει συχνά η Ρόμπι για τις μετακινήσεις της. Διαθέτει έναν κινητήρα V-8 6,2 λίτρων που παράγει 420 ίππους. Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων που αναπτύχθηκε από κοινού μεταξύ της Ford και της General Motors.

Ford Explorer

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα Crossover SUV εξοπλισμένο με κινητήρα V-6 3,5 λίτρων που αποδίδει 290 ίππους και μπορεί να πάει πραγματικά οπουδήποτε. Κομψό, αλλά και επιβλητικό. Ο κινητήρας του συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ στα έξτρα χαρακτηριστικά του βρίσκουμε κάμερα παρκαρίσματος στο πίσω μέρος, ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρονικό έλεγχο ευστάθειας, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα και πολλά ακόμη.

Ford Mondeo

Κομψή σχεδίαση σαλονιού, αλλά και μια πρόσοψη που είναι εμπνευσμένη από την Aston Martin. Αυτά τα χαρακτηριστικά διαμορφώνουν το αγαπημένο Ford Mondeo της Ρόμπι. Ένα αμάξι μεσαίας κατηγορίας, που η Αυστραλιανή ηθοποιός δεν αλλάζει με τίποτα.

Hyundai Excel

A post shared by hyundai excel (@hyundai_excel_kdm)

Ποιο είναι όμως το πιο περίεργο όχημα που βρίσκουμε στο γκαράζ της; Ο λόγος για το Hyundai Excel, ένα αυτοκίνητο που έγινε ανάρπαστο στην Αυστραλία από τα μέσα μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Μπορεί να μην είναι το πιο κομψό της λίστας, αλλά σίγουρα είναι λειτουργικό και έχει πλέον και συναισθηματική αξία για την ηθοποιό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ