Η κιθάρα της Taylor Swift, τα sneakers του Eminem και 47 ακόμη «μουσικά» memorabilia βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Η ακουστική κιθάρα της Taylor Swift, τα υπογεγραμμένα sneakers του Eminem, ρούχα, πίνακες μουσικά όργανα, συλλεκτικά βιβλία και βινύλια  είναι μεταξύ των 49 αντικειμένων που βγαίνουν σε φιλανθρωπική δημοπρασία στις 5 Φεβρουαρίου από τον οίκο Julien’s Auctions. 
Η κιθάρα της Taylor Swift, τα sneakers του Eminem και 47 ακόμη «μουσικά» memorabilia βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Η ακουστική κιθάρα της Taylor Swift, τα υπογεγραμμένα sneakers του Eminem και ένα ρούχο που φορούσε μέλος του BTS είναι μεταξύ των 49 αντικειμένων από όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής που θα βγουν σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε ακόμα: Την «πάτησε» η Shakira - Κι όμως υπάρχει Casio που αξίζει περισσότερο από ένα Rolex

Ο οίκος Julien’s Auctions που διοργανώνει το event ανακοίνωσε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου ότι τα αναμνηστικά μερικών από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς ερμηνευτές θα δημοπρατηθούν στη δημοπρασία «MusiCares Charity Relief Auction» στις 5 Φεβρουαρίου.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση μετά την τελετή των βραβείων Grammy θα διατεθούν στο MusiCares, έναν οργανισμό αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας στους μουσικούς σε περιόδους οικονομικής και υγειονομικής κρίσης.

Εικόνα

Η υπογεγραμμένη ακουστική κιθάρα Epiphone που εμφανίστηκε στο artwork του άλμπουμ «Evermore» του 2020 της Taylor Swift θα μπορούσε να αντλήσει από 5.000 έως 10.000 δολάρια.

Ο Eminem έγραψε τη λέξη «Shady» σε ένα λευκό ζευγάρι Nike Air Max το οποίο μπορεί να κοστίσει έως και 3.000 δολάρια στη δημοπρασία. Μια μαύρη ολόσωμη φόρμα και ζώνη με πόρπη που φορούσε ο J-Hope των BTS κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης για το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του «Jack In the Box» θα μπορούσε να αποφέρει έως και 4.000 δολάρια.

Εικόνα

Επιπλέον, για τις ανάγκες της δημοπρασίας, ο Snoop Dogg και ο γιος του, Cordell, θα δωρίσουν συστήματα ήχου υπογεγραμμένα και από τους δύο, μαζί με ένα ειδικό NFT που μπορεί να κοστίσει έως και 8.000 δολάρια.

Η μουσικός με τα περισσότερα αντικείμενα στη δημοπρασία είναι η Joni Mitchell, Μεταξύ αυτών και μια υπογεγραμμένη εκτύπωσης της πρωτότυπης ελαιογραφίας της Jimi Hendrix.

Εικόνα

Ένας άλλος πίνακας στο μπλοκ της δημοπρασίας προέρχεται από τον πρώην τραγουδιστή των Van Halen, David Lee Roth, και πρόκειται για ένα υπογεγραμμένο ακρυλικό σε καμβά που ονομάζεται «Dark Ocean».

Τα υπόλοιπα αντικείμενα της δημοπρασίας προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, όπως οι Barbra Streisand, Daft Punk, Jimmy Buffet, Ozzy Osbourne, Paul McCartney, The Rolling Stones και Jon Batiste.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του οίκου Julien’s Auctions.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ