«Hey Disney»: Ξεχάστε την Alexa, η Amazon φέρνει πλέον σπίτι τη φωνή των αγαπημένων μας χαρακτήρων

Πώς θα σας φαινόταν αν σας ξυπνούσε ο Μίκυ Μάους κάθε πρωί; H Amazon πρόσφερε στο κοινό μια πρώτη γεύση του «Disney Magical Companion» κατά της έκθεσης CES στο Λας Βέγκας. Το gadget αποτελεί έναν φωνητικό βοηθό που θα «ξεκλειδώνει» στους χρήστες του τον μαγικό κόσμο της Disney και των ηρώων της με δύο λέξεις: «Hey Disney»!
«Hey Disney»: Ξεχάστε την Alexa, η Amazon φέρνει πλέον σπίτι τη φωνή των αγαπημένων μας χαρακτήρων

Πώς θα σας φαινόταν αν σας ξυπνούσε ο Μίκυ Μάους κάθε πρωί; Αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα η Amazon σε συνεργασία με τη Disney. Σε πρώτη φάση αυτό θα γίνεται σε επιλεγμένα δωμάτια ξενοδοχείων του Disney Resort, ενώ σιγά σιγά θα μπορεί να φτάσει και σπίτι μας μέσω του personal assistant.

Διαβάστε ακόμη: Panerai Submersible GMT Carbotech Navy SEALs: Δύο νέα limited edition καταδυτικά ρολόγια φτιαγμένα για ειδικές αποστολές

Μάλιστα, η Amazon πρόσφερε στο κοινό μια πρώτη γεύση αυτής της δυνατότητας κατά τη διάρκεια του φετινού Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας. Το «Disney Magical Companion» όπως θα ονομάζεται το συγκεκριμένο gadget, αποτελεί έναν φωνητικό βοηθό που θα «ξεκλειδώνει» στους χρήστες του τον μαγικό κόσμο της Disney και των ηρώων της. Αρκούν μόνο δύο λέξεις: «Hey Disney»!

Η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη για αγορά πρώτα στις ΗΠΑ τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια στον υπόλιοπο κόσμο. Οι χρήστες θα μπορούν να δώσουν φωνητικές οδηγίες όπως ακριβώς κάνουν στην Alexa, τη Siri ή τη Google, μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα τους απαντά ο Μίκυ Μάους, η Ντόρι από το Finding Nemo και πολλοί άλλοι. Θα μπορούν να βάλουν ξυπνητήρι, να μάθουν τα νέα της επικαιρότητας, τον καιρό, να ακούσουν μουσική ή να παίξουν σε κάποιο κουίζ γνώσεων.

«Πάντα αναζητούμε νέους τρόπους για να ανοίξουμε την πόρτα σε ακόμα περισσότερες ιστορίες, καθιστώντας τις πιο πλούσιες, πιο καθηλωτικές και για πάντα αξέχαστες στους επισκέπτες και τους φανς, είτε βρίσκονται στο σπίτι είτε επισκέπτονται τα Πάρκα της Disney. Ανυπομονούμε οι χρήστες να ανακαλύψουν όλες τις εκπληκτικές και ευχάριστες αλληλεπιδράσεις που έχουμε ενσωματώσει σε αυτήν τη νέα εμπειρία», δήλωσε ο Dan Soto, αντιπρόεδρος ψηφιακής τεχνολογίας της Disney.