Nala Cat: Η πλουσιότερη γάτα στο Instagram έχει καθαρή αξία 100 εκατ. δολάρια και 4,4 εκατ. followers

Η Nala Cat είναι η πλουσιότερη γάτα στον κόσμο. Με αξία 100 εκατ. δολάρια, το αξιολάτρευτο αιλουροειδές έχει κατακτήσει τα social media και σημειώνει ρεκόρ στις επιχειρήσεις αλλά και τη φιλανθρωπία. Με 4,4 εκατ. ακόλουθους στο Instagram κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, ως η γάτα με τους περισσότερους followers στην εφαρμογή.
Nala Cat: Η πλουσιότερη γάτα στο Instagram έχει καθαρή αξία 100 εκατ. δολάρια και 4,4 εκατ. followers

Η Nala δεν είναι ένα συνηθισμένο κατοικίδιο. Είναι μια γάτα που παίζει κατ’ αρχήν το Instagram στα… νύχια της. Είναι διασημότητα, εκατομμυριούχος και κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ. Με περισσότερους από 4,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, η Nala είναι η γάτα με τους περισσότερους followers στην εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμα: Κριστιάνο Ρονάλντο - Mε 501 εκατομμύρια followers κάνει ρεκόρ και γίνεται ο απόλυτος βασιλιάς του Instagram

Ιδιοκτήτες της είναι η Varisiri «Pookie» Methachittiphan και η Shannon Ellis, που κατοικούν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η Nala έχει γκρίζα και λευκή γούνα και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα κατοικίδια παγκοσμίως.

Η Pookie υιοθέτησε τη Nala το 2010, όταν ήταν μόλις 5 μηνών, από ένα καταφύγιο ζώων. Το 2012, έπειτα από προτροπή της αδερφής της και για να αιχμαλωτίσει τη αυθόρμητη γλυκύτητα της Nala, η Pookie δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram και η ζωή της άλλαξε για πάντα.

Nala, η προξενήτρα

Η Nala όχι μόνο άλλαξε τη ζωή της Pookie όταν την υιοθέτησε, αλλά έφερε στη ζωή της και τη Shannon Ellis. Η Ellis, ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος στον ιστότοπο Etsy, έστειλε στη Nala ένα περιλαίμιο-παπιγιόν, όταν ο λογαριασμός της γάτας στο Instagram είχε περίπου 75.000 θαυμαστές.

Εικόνα

Αυτή η κίνηση οδήγησε τις δύο γυναίκες σε μια συμφωνία συνεργασίας για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Nala και από εκεί και τα υπόλοιπα ανέλαβε ο έρωτας. Τέσσερα χρόνια αργότερα, Ellis και Pookie παντρεύτηκαν, έχοντας με δύο παιδιά, έξι γάτες και έναν σκύλο να τρέχουν γύρω από το σπίτι τους. «Η Νάλα μας έφερε κοντά», λέει χαρακτηριστικά η Ellis.

Nala, η influencer των 100 εκατ. δολαρίων

Με 4,4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και καθαρή αξία 100 εκατ. δολαρίων, η Nala κέρδισε τη γάτα ράτσας Scottish Fold της τραγουδίστριας Taylor Swift, η οποία έχει αξία 97 εκατ. δολαρίων. Η Nala δεν διαθέτει μόνο αίσθηση των social media αλλά κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, ως γάτα φυσικά.

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Με επιτυχία που κάνει τους περισσότερους influencers να χλομιάζουν, η Nala διαθέτει ένα λαμπρό βιογραφικό με αξιοζήλευτες δουλειές. Η γάτα «χρεώνει» 8.000 δολάρια για μια ανάρτηση στα social media, διαθέτει συμφωνίες με χορηγούς και έχει δικό της online store.

Η γοητευτική γάτα έχει συνεργαστεί επίσης με brands όπως η Google, η Lyft, η FreshStep και η LOL Toys ενώ έχει εμφανιστεί στα περιοδικό People, USA Today, Forbes κ.ά..

Επίσης, το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Living Your Best Life According to Nala Cat», είναι ένας οδηγός ζωής, με αδημοσίευτες φωτογραφίες της και έναν ειδικό οδηγό σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές για την υιοθεσία και τη φροντίδα ενός κατοικίδιου.

Nala, η φιλάνθρωπος

Ως πρώην γάτα καταφυγίου ζώων, η Nala, με τη συνδρομή φυσικά των αγαπημένων της ιδιοκτητών, προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με τα ζώα που πεινούν, την ανατροφή των κατοικίδιων και την υιοθεσία αδέσποτων.

Για να εξυπηρετήσει αυτούς τους σκοπούς, η οικογένεια λάνσαρε το Love Nala, μια premium σειρά τροφών για γάτες σε υγρές και ξηρές ποικιλίες.

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

H Nala και η οικογένειά της δώρισαν 5.000 γεύματα στο καταφύγιο ζώων Kitten Rescue LA και έστειλαν 55.000 γεύματα στο Daisy's Hope Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει δωρεάν και επιδοτούμενη στείρωση και περίθαλψη, εμβολιασμούς και μικροτσίπ.

Η Nala και τ’ αδέρφια της

Η Pookie και η Shannon Ellis δημιούργησαν έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, όχι μόνο χάρη στη Nala, αλλά και σε πέντε άλλες γάτες και έναν σκύλο. Έχουν, δηλαδή, επτά κατοικίδια διάσημα στο διαδίκτυο.

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Τα αδέρφια της Nala περιλαμβάνουν τις γάτες White Coffee, με 2,2 εκατ. ακόλουθους, τη Luna Rose με 556.000 ακόλουθους, τη Stella και τον Steve με 114.000 ακόλουθους και έναν σκύλο που ονομάζεται Spencer, με 76.000 ακόλουθους.

Οι ιδιοκτήτες έχουν λογαριασμούς στο Instagram για όλα τα κατοικίδιά τους, κάτι που μάλλον πρέπει να θεωρείται ως εργασία πλήρους απασχόλησης.

«Το πιο δύσκολο μέρος είναι ότι δεν έχεις ποτέ ρεπό. Είναι δουλειά24/7», ανέφερε η Pookie στο CNN Business κατά τη διάρκεια του πρόσφατου VidCon, του ετήσιου συνεδρίου για δημιουργούς διαδικτυακών βίντεο στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια. «Ψάχνουμε χρόνο για ν’ αφιερώσουμε και στον εαυτό μας», συμπλήρωσε με παράπονο.

Την καταλαβαίνουμε απόλυτα. Από την άλλη, είναι μια δουλειά που κατά τα φαινόμενα αποδίδει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ