Dell Ultrasharp 32'' 6K: Η πρώτη οθόνη στον κόσμο με ανάλυση 6K και τεχνολογία IPS Black

Tην πρώτη οθόνη 6K στον κόσμο που αξιοποιεί την τεχνολογία IPS Black, προσφέροντας υψηλότερη αντίθεση σε σχέση με τα συμβατικά πάνελ IPS, παρουσίασε η Dell στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας CES 2023 στο Λας Βέγκας.
Dell Ultrasharp 32'' 6K: Η πρώτη οθόνη στον κόσμο με ανάλυση 6K και τεχνολογία IPS Black

Ενισχύοντας την κεντρική της σειρά με οθόνες υψηλής ευκρίνειας, η Dell μόλις παρουσίασε μερικά νέα μοντέλα Ultrasharp στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας CES 2023 στο Λας Βέγκας. Μεταξύ της ποικιλίας των επιλογών, η φίρμα αποκάλυψε το μοντέλο 32 ιντσών 6K, το οποίο η ίδια διαφημίζει ως την πρώτη οθόνη 6K στον κόσμο που αξιοποιεί την τεχνολογία IPS Black, προσφέροντας υψηλότερη αντίθεση σε σχέση με τα συμβατικά πάνελ IPS.

Διαβάστε ακόμα: Bespoke Refrigerator Family Hub Plus - Το νέο έξυπνο ψυγείο της Samsung έχει οθόνη αφής 32 ιντσών που παίζει ακόμη και TikTok

Πέρα από τον υψηλότερο λόγο αντίθεσης, η προσθήκη του IPS Black προσφέρει επίσης βαθύτερο μαύρο, με αποτέλεσμα μια καθηλωτική οπτική εμπειρία γεμάτη με βελτιωμένα χρώματα από οποιαδήποτε γωνία.

Για να το εξηγήσουμε καλύτερα, η ανάλυση 6K διαθέτει 150% περισσότερα pixel από τη μέση οθόνη 4K, προωθώντας βελτιωμένα γραφικά και λεπτομέρειες από πάνω προς τα κάτω.

Εικόνα

Η πλήρως ρυθμιζόμενη οθόνη έρχεται να αναβαθμίσει εργονομικά το γραφείο του σπιτιού σας, καθώς μπορείτε να τη γείρετε και να την περιστρέψετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, επιτρέποντάς σας να βρείτε την τέλεια γωνία θέασης.

Επιπλέον, η Dell έχει ενσωματώσει στην οθόνη δύο μικρόφωνα ακύρωσης ήχων περιβάλλοντος, δύο ηχεία 14W και μια έξυπνη κάμερα dual-gain HDR 4K CMOS, θεωρώντας την ιδανική για βιντεοδιασκέψεις ανεξάρτητα από την κατάσταση φωτισμού του δωματίου σας. Τέλος, ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίωσης κάνει τη σύνδεση σκληρών δίσκων και φορτιστών παιχνιδάκι.

Εικόνα

Και ενώ αυτό φέρεται να είναι το πρώτο μοντέλο 6K στον κόσμο που χρησιμοποιεί IPS Black, η Dell παρουσίασε παράλληλα την UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor, το πρώτο της κυρτό μοντέλο που διαθέτει την ίδια τεχνολογία εμπλουτισμού χρωμάτων.

Αυτό το μοντέλο και η πρόσφατα ανακοινωθείσα UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor μπορούν να συνδεθούν σε δύο ή τέσσερις διαφορετικούς υπολογιστές, αντίστοιχα. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να εμφανίσουν περιεχόμενο χρησιμοποιώντας λειτουργίες εικόνας σε εικόνα.

Προς το παρόν, η Dell δεν έχει δημοσιεύσει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία τιμολόγησης σχετικά με τη νέα 32άρα 6K, ωστόσο κάποια άλλα μοντέλα που ανακοινώθηκαν στην έκθεση CES 2023 θα είναι διαθέσιμα από τις 31 Ιανουαρίου, ξεκινώντας από 1.260 δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες UltraSharp οθόνες της Dell μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ