Bespoke Refrigerator Family Hub Plus: Το νέο έξυπνο ψυγείο της Samsung έχει οθόνη αφής 32 ιντσών που παίζει ακόμη και TikTok

Το νέο ψυγείο Bespoke Refrigerator Family Hub Plusτης Samsung διαθέτει μια τεράστια οθόνη αφής 32 ιντσών που θα εμφανίζει συνταγές, ακόμη και βίντεο TikTok. Η νέα έξυπνη συσκευή θα παρουσιάζεται στο περίπτερο της Samsung στην έκθεση CES 2023 στο Λας Βέγκας, από τις 5 Ιανουαρίου 2023.
Bespoke Refrigerator Family Hub Plus: Το νέο έξυπνο ψυγείο της Samsung έχει οθόνη αφής 32 ιντσών που παίζει ακόμη και TikTok

Είναι ψυγείο; Είναι τηλεόραση; Είναι και τα δύο; Τo νέο bespoke ψυγείο Family Hub Plus της Samsung δεν είναι μια απλή ηλεκτρική συσκευή. Διαθέτει μια τεράστια οθόνη αφής 32 ιντσών και υπόσχεται να προσθέσει το home entertainment στο χρόνο που περνάτε στην κουζίνα.

Διαβάστε ακόμη: Numi 2 - Η έξυπνη λεκάνη τουαλέτας έχει Bluetooth, Alexa, LED, θερμαινόμενο καπάκι και κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Το Bespoke Refrigerator Family Hub Plus κάνει το μαγείρεμα, τον προγραμματισμό γευμάτων και τις προμήθειες από το super market μια διασκεδαστική και εύκολη εμπειρία.

Πλέον δεν χρειάζεται να ανατρέχει κανείς σε βιβλία μαγειρικής ή να ψάχνει στο smartphone καθώς η οθόνη του όχι μόνο βρίσκει τη συνταγή που ψάχνετε αλλά επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και βίντεο.

Εικόνα

Από την ίδια οθόνη μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις υπόλοιπες έξυπνες οικιακές συσκευές που είναι συμβατές με το δίκτυο SmartThings, να αναρτήσετε αυτοκόλλητες σημειώσεις, ή να προβάλλετε οικογενειακές φωτογραφίες. Επιπλέον η δωρεάν υπηρεσία Samsung TV Plus επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τηλεοπτικά κανάλια μέσω της ομώνυμης εφαρμογής.

Σε αρμονία με τις τρέχουσες τάσεις, μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το TikTok και το YouTube Shorts. Μάλιστα. η λειτουργία εικόνας σε εικόνα αναπαράγει βίντεο σε ένα αιωρούμενο παράθυρο, ώστε ταυτόχρονα να μπορείτε να κάνετε και τις παραγγελίες σας στο super market.

Για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν το smartphone τους για τα social media, η οθόνη του ψυγείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή έργων τέχνης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Bespoke Atelier της Samsung.

Το Family Hub Plus υποστηρίζει επίσης την υπηρεσία Amazon Your Essentials για να παραγγείλει τα απαραίτητα μέσω ενός γραφικού στοιχείου στη γιγάντια οθόνη αφής 32 ιντσών.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Verge, η Samsung δεν έχει αποκαλύψει άλλες προδιαγραφές, πληροφορίες τιμολόγησης ή ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο της ψυγείο Family Hub. Ωστόσο, όπως έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία, η νέα συσκευή θα παρουσιάζεται στο περίπτερο της Samsung στην έκθεση CES 2023 στο Λας Βέγκας, από τις 5 Ιανουαρίου 2023.

Για περισσότερες σχετικά με το Bespoke Refrigerator Family Hub Plus μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Samsung.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ