Invivo Air: Η πρώτη αεροπορική εταιρεία οινοποιίας στον κόσμο για πτήσεις με δοκιμές κρασιών και gourmet γευσιγνωσία

Η Invivo Air, η πρώτη αεροπορική εταιρεία οινοποιίας στον κόσμο σάς επιτρέπει να απολαύσετε γευσιγνωσία κρασιών στα 18.000 πόδια. Η πρώτη πτήση της έχει προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου, και θα μεταφέρει επιβάτες από το Όκλαντ στο Κουίνσταουν της Νέας ΖΗλανδίας με το αεροπλάνο Invivo Air Saab 340.
 Invivo Air: Η πρώτη αεροπορική εταιρεία οινοποιίας στον κόσμο για πτήσεις με δοκιμές κρασιών και gourmet γευσιγνωσία

Η άφιξη του 2023 έρχεται με καλά νέα για τους οινόφιλους του jet-set, καθώς πλέον θα μπορούν να συνδυάσουν τις πτήσεις τους με την αγάπη τους για το κρασί. Η Invivo Air, η πρώτη αεροπορική εταιρεία οινοποιείου στον κόσμο, αναμένεται να ξεκινήσει τα ταξίδια της τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμα: Four Seasons Private Jet Experience - Ο γύρος του κόσμου με ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ

Η εταιρεία αποτελεί πνευματικό τέκνο των Τιμ Λάιτμπερν και Ρομπ Κάμερον. Το έμπειρο δίδυμο βρίσκεται πίσω από την καταξιωμένη ομώνυμη εταιρεία κρασιών της Νέας Ζηλανδίας, Invivo, και έτσι εγγυάται μια πληθώρα εμπειριών σε αυτή τη νέα, κορυφαία προσπάθεια.

Η εναρκτήρια εκδρομή, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου, θα μεταφέρει επιβάτες από το Όκλαντ (βρίσκεται στο βόρειο νησί) στο Κουίνσταουν (που βρίσκεται στο νότιο νησί) με το αεροπλάνο Invivo Air Saab 340.

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γευσιγνωσία κρασιού με οκτώ μέρη στα 18.000 πόδια. Θα σερβιριστούν κρασιά από τη βραβευμένη σειρά Invivo, συμπεριλαμβανομένων μιγμάτων που δημιουργήθηκαν από τον Ιρλανδό ηθοποιό Γράχαμ Νόρτον και την πρωταγωνίστρια της σειράς «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η οινογνωσία θα συνοδεύεται επιδέξια από μια προσεγμένη επιλογή τοπικών σνακ και μια επιμελημένη playlist την οποία επιμελήθηκε ο συνιδρυτής της Invivo, Ρομπ Κάμερον, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο βασικός κιθαρίστας του τοπικού συγκροτήματος Razorback Road.

Δύο ώρες μετά τη μεσημεριανή αναχώρηση, οι επιβάτες θα αποβιβαστούν στο γραφικό αεροδρόμιο του Κουίνσταουν, το οποίο προσφέρει θέα στο Remarkables και τη λίμνη Wakatipu.

Εικόνα

Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούν σε έναν από τους παλαιότερους αμπελώνες της Invivo, τον Legends Terrace στο Otago, για μια γευσιγνωσία με θέα στην ιστορική πόλη εξόρυξης χρυσού Bannockburn.

Το βράδυ, το Botswana Butchery θα καλωσορίσει τους φιλοξενούμενους για ένα πλούσιο δείπνο. Το πολυτελές εστιατόριο, το οποίο παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα του Κουίνσταουν, θα ανοίξει αποκλειστικά για τους επιβάτες της Invivo Air εκείνη τη βραδιά.

Εικόνα

Ο Λάιτμπερν και ο Κάμερον θα είναι οι οικοδεσπότες του πολυτελούς δείπνου τεσσάρων πιάτων και φυσικά θα σερβίρουν αντίστοιχες σοδειές Invivo. Για να ολοκληρωθεί η εμπειρία, το πεντάστερο ξενοδοχείο Hilton Queenstown Resort and Spa θα φροντίσει τη διαμονή σε ένα δωμάτιο με θέα τη διπλανή λίμνη.

Εικόνα

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το Invivo Air στο κοινό και προσφέρουμε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για όσους επιβιβάζονται», ανέφερε ο Κάμερον. «Θα γευτούμε μερικά εκπληκτικά κρασιά σε μερικές πραγματικά επικές τοποθεσίες» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η Invivo, που ιδρύθηκε το 2008, έγινε διάσημη για τις Sauvignon Blanc, Rosé και Pinot Noir ετικέτες της. Έχει κερδίσει 250 μετάλλια και τρόπαια για τα κρασιά της, τα οποία παράγονται επίσης στην Αυστραλία, την Ιταλία και τη Γαλλία.

A post shared by Invivo (@invivowines)

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες των πτήσεων της Invivo Air, κάθε εισιτήριο κοστίζει περίπου 660 δολάρια και καλύπτει τις πτήσεις, τις εμπειρίες, τα γεύματα, τα ποτά και τις χερσαίες μεταφορές.

Η πρώτη πτήση, δυστυχώς, εξαντλήθηκε, αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας και να εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα δρομολόγια.