Four Seasons Private Jet Experience: Από Αθήνα μέχρι Ανταρκτική - Ο γύρος του κόσμου με ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ

Η Four Seasons αποκαλύπτει επικά νέα ταξίδια με το ιδιωτικό της τζετ για το 2024. Έντεκα νέοι προορισμοί προστέθηκαν στο πολυτελές πρόγραμμα, που καλύπτει πολυτελείς διακοπές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από την Ασία στην Ανταρκτική. Φυσικά στους προορισμούς περιλαμβάνεται και η Αθήνα.
Four Seasons Private Jet Experience: Από Αθήνα μέχρι Ανταρκτική - Ο γύρος του κόσμου με ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ

Δεν έχουμε αποχαιρετήσει ακόμη το 2022, και η Four Seasons έχει ήδη σχεδιάσει τις διακοπές για το 2024. Ο γίγαντας της φιλοξενίας και των πολυτελών ξενοδοχείων μόλις ανακοίνωσε ότι οι κρατήσεις για τα ταξίδια της… μεθεπόμενης χρονιάς με το ιδιωτικό της τζετ είναι πλέον ανοιχτές. Αποκάλυψε μάλιστα και την πλήρη λίστα των προορισμών, όπου έχουν προστεθεί νέες εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμη: Hotel De L’Europe - Τώρα μπορείτε να κλείσετε το ιστορικότερο ξενοδοχείο του Άμστερνταμ με 1,3 εκατ. δολάρια

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Four Seasons πρόσθεσε ένα νέο ταξίδι στις επιλογές. Το Asia Unveiled απευθύνεται σε ταξιδιώτες που θέλουν να κάνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Το ταξίδι 16 ημερών, το οποίο είναι συντομότερο από τα περισσότερα από τα υπόλοιπα δρομολόγια, εστιάζει σε μια περιοχή και έτσι επιτρέπει στους επισκέπτες να γνωρίσουν πραγματικά τον τοπικό πολιτισμό, την ιστορία και την κουζίνα.

Εικόνα

Με σημείο εκκίνησης την Ιαπωνία, ακολουθεί στη συνέχεια η Ινδονησία, οι Μαλδίβες, το Βιετνάμ, το Μπουτάν και η Καμπότζη πριν το ταξίδι ολοκληρωθεί στην Ταϊλάνδη.

Εικόνα

Στο πρόγραμμα προστέθηκαν φέτος άλλοι 10 νέοι προορισμοί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μια αποστολή τεσσάρων διανυκτερεύσεων στην Ανταρκτική ως μέρος της διαδρομής Uncharted Discovery ή να εξερευνήσουν το απομακρυσμένο νησί του Πάσχα της Χιλής με την περιπέτεια του Ancient Explorer. Άλλες αξιοσημείωτες νέες προσθήκες περιλαμβάνουν την Κόστα Ρίκα, την Μπογκοτά, το Γιοχάνεσμπουργκ και τον Μαυρίκιο.

Εικόνα

Όπως πάντα, η μεταφορά σε όλους τους μακρινούς προορισμούς θα πραγματοποιείται με τη μέγιστη άνεση. Στο έδαφος και στον αέρα, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την υπηρεσία των «λευκών γαντιών» για την οποία είναι γνωστή η Four Seasons.

Όσον αφορά τη διαμονή, τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα της φίρμας εγγυώνται την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας, ενώ στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, η ομάδα της Four Seasons έχει επιλέξει άλλα καταλύματα ανάλογου επιπέδου.

Εικόνα

«Τα σχόλια από τους καλεσμένους μας - συμπεριλαμβανομένων πολλών που έχουν έρθει μαζί μας για ένα δεύτερο, τρίτο ή ακόμα και τέταρτο ταξίδι - συνεχίζουν να διαμορφώνουν την εμπειρία, από τον προσαρμοσμένο σχεδιασμό του νέου Private Jet Four Seasons έως την εισαγωγή μικρότερων δρομολογίων, όπως η Ασία, που απευθύνεται σε ταξιδιώτες με περιορισμένο χρόνο, και τα αφρικανικά θαύματα που εστιάζουν στην οικογένεια», δήλωσε ο Marc Speichert, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Four Seasons.

Από την κυκλοφορία του ιδιωτικού τζετ πριν από επτά χρόνια, η Four Seasons έχει ολοκληρώσει 20 ταξίδια σε 35 χώρες. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι υπάρχει «συνεπής και ισχυρή ζήτηση», επισημαίνοντας πως τα ταξίδια του 2023 έχουν ήδη διατεθεί σε ποσοστό 90%. Με αυτά τα δεδομένα, η ανακοίνωση του προγράμματος για το 2024 μάλλον δεν είναι τελικά τόσο όψιμη.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις και τους προορισμούς στα πακέτα του προγράμματος Four Seasons Private Jet, μπορείτε ένα επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ