Έλεν ΝτεΤζενέρις: Έδωσε 70 εκατ. δολάρια για το ακριβότερο ακίνητο που πουλήθηκε ποτέ στη Σάντα Μπάρμπαρα

Η Έλεν ΝτεΤζενέρις και η σύντροφός της Πόρτια ντε Ρόσι μόλις έδωσαν 70 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν ένα συγκρότημα ακινήτων στη Σάντα Μπάρμπαρα. Η αγορά τους έσπασε το ρεκόρ για το πιο ακριβό σπίτι που πωλήθηκε ποτέ στην κομητεία.
Έλεν ΝτεΤζενέρις: Έδωσε 70 εκατ. δολάρια για το ακριβότερο ακίνητο που πουλήθηκε ποτέ στη Σάντα Μπάρμπαρα

Έλεν ΝτεΤζενέρις και Πόρτια ντε Ρόσι πρόσθεσαν πρόσφατα ένα ακόμη ακίνητο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο χαρτοφυλάκιό τους, σημειώνοντας, αυτή τη φορά, ρεκόρ. Το νέο απόκτημα του ζευγαριού στην Καλιφόρνια κόστισε 70 εκατ. δολάρια, τιμή που το καθιστά την πιο ακριβή συμφωνία στην ιστορία της κομητείας της Σάντα Μπάρμπαρα.

Διαβάστε ακόμα: Τζο Κόκερ - Το αγγλικό κάστρο που έχτισε στην καρδιά των ΗΠΑ πωλείται τώρα για 18 εκατ. δολάρια

Οι καινούργιες ιδιοκτησίες των ΝτεΤζενέρις και ντε Ρόσι βρίσκονται δίπλα-δίπλα στην κορυφή ενός γκρεμού δίπλα στον ωκεανό, στην περιοχή Καρπιντερία, και διαθέτουν συνολική έκταση 10 στρέμματα περίπου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Dirt, τα δύο παρακείμενα αγροτεμάχια χωρίζονται σε μια αγροικία 3,5 στρεμμάτων εμπνευσμένη από την Τοσκάνη, αξίας 41,7 εκατ. δολαρίων, και σε ένα μεγαλύτερο διαμορφωμένο οικόπεδο με ανοιχτό γκαζόν και μια μικρή λίμνη, αξίας 28,2 εκατ. δολαρίων. Το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης δικό του ιδιωτικό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Εικόνα

Η πέτρινη βίλα των 842 τετραγωνικών μέτρων, που είναι χτισμένη στο πρώτο κτήμα, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια σε τρία επίπεδα. Δεδομένης της ιταλικής επιρροής της, υπάρχουν πέτρινες καμάρες, οροφές με εμφανή ξύλινα δοκάρια, μαρμάρινες λεπτομέρειες και ψηφιδωτά πλακάκια παντού.

Εικόνα

Όπως αναφέρει το Architectural Digest, η έπαυλη έχει επίσης προσαρμοσμένες χάλκινες υδρορροές και μπρούτζινα παράθυρα και πόρτες που εισήχθησαν από την Ιταλία. Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχουν αγάλματα αναγεννησιακού στιλ, λιθόστρωτα μονοπάτια και ελαιόδεντρα ηλικίας 150 ετών, ενώ η οροφή έχει κατασκευαστεί από τερακότα.

Στο τεράστιο σαλόνι της οικίας κυριαρχεί ένα τεράστιο μαρμάρινο τζάκι αντίκα και σε κοντινή απόσταση, η κουζίνα του σεφ έχει εξοπλιστεί με υπερσύγχρονες συσκευές, κομψά έπιπλα κουζίνας και έναν μεγάλο κεντρικό πάγκο.

Εικόνα

Υπάρχει επίσης ένα κελάρι κρασιών και μια αίθουσα προβολής με δερμάτινες ξαπλώστρες στον πρώτο όροφο. Στον επάνω όροφο, η κύρια σουίτα διαθέτει δύο δωμάτια-ντουλάπες και μια ιδιωτική βεράντα σπα με θέα στον κήπο.

Φυσικά, το συγκρότημα διαθέτει πισίνα με μάρμαρο και μωσαϊκό, εξωτερική κουζίνα, υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου. επιπλέον σπα, πολλές εστίες φωτιάς και μερικές υπαίθριες τραπεζαρίες.

Η Έλεν ΝτεΤζενέρις και η Πόρτια ντε Ρόσι, οι οποίες είναι γνωστές για το εξεζητημένο γούστο τους στα ακίνητα, κατέχουν επίσης ένα εξοχικό στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, αξίας 5,8 εκατ. δολαρίων, το οποίο απέκτησαν τον περασμένο μήνα, ένα σπίτι 29 εκατ. δολαρίων στο Μπελ Ερ του Μπέβερλι Χιλς που σχεδιάστηκε από τον μοντερνιστή αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Νούτρα, ένα ράντσο πάλι στο Μοντεσίτο αξίας 14,3 εκατ. δολαρίων, συν δύο μικρότερα ακίνητα στην ίδια περιοχή.