Hotel De L’Europe: Τώρα μπορείτε να κλείσετε το ιστορικότερο ξενοδοχείο του Άμστερνταμ με 1,3 εκατ. δολάρια

Για τον εορτασμό της 125ης επετείου του, το Hotel De L’Europe, ένα από τα ιστορικότερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία του Άμστερνταμ, κάνει μια προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει. Με 1,3 εκατ. δολάρια μπορεί κάποιος να κλείσει ολόκληρο το ξενοδοχείο για διανυκτερεύσεις και να φιλοξενήσει έως και 212 επισκέπτες.
Hotel De L’Europe: Τώρα μπορείτε να κλείσετε το ιστορικότερο ξενοδοχείο του Άμστερνταμ με 1,3 εκατ. δολάρια

Στους κύκλους της ταξιδιωτικής ελίτ, η διαμονή στις προεδρικές σουίτες ανά τον πλανήτη, είναι κάτι σαν σαφάρι πολυτέλειας: μια διανυκτέρευση στο καλύτερο δωμάτιο που έχει να προσφέρει η αφρόκρεμα των ξενοδοχείων μοιάζει με πολύτιμο τρόπαιο στην προθήκη των δισεκατομμυριούχων.

Διαβάστε ακόμα: Orient Express - Η νέα προεδρική σουίτα του θρυλικού τρένου έχει την αυθεντική ατμόσφαιρα της παλιάς του δόξας

Στο Hotel De L’Europe, ένα από τα ιστορικότερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία του Άμστερνταμ, φαίνεται ότι έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο από αυτό που μέχρι πρότινος θεωρούνταν κορυφαίο. Γιατί να συμβιβαστεί κανείς με την καλύτερη σουίτα όταν μπορεί πλέον να κλείσει ολόκληρο το θρυλικό ξενοδοχείο για 1,3 εκατ. δολάρια;

Εικόνα

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της ολλανδικής πρωτεύουσας προσφέρει το αποκλειστικό πακέτο για τον εορτασμό της 125ης επετείου του. Καλύπτει μια διαμονή δύο διανυκτερεύσεων με πλούσιες παροχές όπως υπερπλούσια gourmet γεύματα, πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις αλλά και ένα σπάνιο σκωτσέζικο ουίσκι 40 ετών.

Όποιος αδράξει την ευκαιρία θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 212 επισκέπτες και να τους προσφέρει την κορυφαία έκφανση της γαστρονομίας στα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια Flore, Trattoria Graziella και Freddy’s Bar.

Εικόνα

Επιπλέον, η ίδια η σουίτα του οικοδεσπότη, κατά τη διάρκεια της διαμονής του, θα μετατραπεί σε «Κήπο της Εδέμ» από το φημισμένο ανθοπωλείο The Wunderkammer. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση για έναν ολόκληρο χρόνο στο σπα του ξενοδοχείου Le Spa by Skins Institute, ένα ιδιωτικό εργαστήριο design από τo σχεδιαστικό στούντιο D/Dock με θέμα την «Αισθητική της Αβεβαιότητας» και μια συνεδρία παρασκευής αρωμάτων με τους αρωματοποιούς της Salle Privée, όπου στο τέλος οι συμμετέχοντες θα αποχωρήσουν με ένα πανάκριβο άρωμα στα χέρια τους.

Σχολιάζοντας την προσφορά, ο Ρομπέρ Γιαν Βόλτερινγκ, διευθύνων Σύμβουλος της De L'Europe Amsterdam, δήλωσε: «Αυτό το πακέτο είναι μια αληθινή γιορτή των προσφορών πέντε αστέρων του ξενοδοχείου από πάνω μέχρι κάτω, συμπεριλαμβανομένων των επώνυμων σουιτών, των βραβευμένων εστιατορίων, του πολυτελούς σπα, της δημιουργικής εμπειρίας στον χώρο 't Huys και πολλά άλλα. Όποιος κάνει κράτηση για αυτό το πακέτο είναι βέβαιο ότι θα έχει μια αξέχαστη ιστορία να πει μετά τη διαμονή του, και δεν θα μπορούσαμε να τον καλωσορίσουμε με καλύτερο τρόπο».

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες για το αποκλειστικό διήμερο αλλά και για κρατήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου L'Europe Amsterdam.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ