Philipp Plein x Snoop Dogg: Ο Γερμανός σχεδιαστής και ο διάσημος ράπερ μόλις παρουσίασαν μια σειρά sneakers με τετραψήφια τιμή

Mια νέα συλλογή από φανταχτερά sneakers, παρουσίασε στο Λος Άντζελες ο Γερμανός σχεδιαστή μόδας Philipp Plein σε συνεργασία με τον διάσημο ράπερ Snoop Dogg. Τα πολυτελή αθλητικά παπούτσια διαθέτουν glossy πινελιές και πετράδια και οι τιμές τους κυμαίνονται από 1.259,16 έως 5.246,50 δολάρια.
 Philipp Plein x Snoop Dogg: Ο Γερμανός σχεδιαστής και ο διάσημος ράπερ μόλις παρουσίασαν μια σειρά sneakers με τετραψήφια τιμή

Ο Γερμανός σχεδιαστή μόδας Philipp Plein είναι γνωστός για τα ακραία σε πολυτέλεια σχέδια ρούχων και αξεσουάρ. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η νέα σειρά επίπλων που παρουσιάσαμε πρόσφατα από αυτή τη στήλη. Τώρα, ο Plein έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά με μια νέα σειρά sneakers, που δημιούργησε σε συνεργασία με τον διάσημο ράπερ Snoop Dogg, και μόλις παρουσίασε στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε ακόμα: Metaverse - Ψηφιακή γη για 1,4 εκατ. δολάρια αγόρασε ο σχεδιαστής μόδας Philipp Plein

Η συνεργασία, την οποία οι ίδιοι αποκαλούν #PleinDogg, είναι μια συλλογή από φανταχτερά sneakers που διαθέτουν glossy πινελιές και πετράδια, στοιχεία που παραπέμπουν στην αίγλη της hip hop μουσικής.

Εικόνα

«Πάντα θαύμαζα τις ικανότητες του Snoop Dogg και τη μoναδική ικανότητά του να φτιάχνει μουσική με ένα ξεχωριστό στυλ», δήλωσε ο Plein. «Ήθελα να το γιορτάσω με μια συνεργασία που ενώνει τη μουσική και τη μόδα».

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Plein ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία. «Έχω μεγάλο θαυμασμό για τους καλλιτέχνες, αγαπώ την ευαισθησία και το πάθος τους για αυτό που κάνουν και αυτό που αντιπροσωπεύουν», έγραψε.

«Είναι τιμή μου και είμαι ταυτόχρονα ενθουσιασμένος που παρουσιάζω μαζί με έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή θρύλους του hip hop, ένα εξαιρετικό sneaker, το Snoop X Plein. Θαυμάζω τον Snoop Dogg ως καλλιτέχνη και φίλο», συνέχισε ο Plein στην ανάρτησή του.

Plein και Snoop Dogg γνωρίζονται για περίπου μια δεκαετία. «Ξεκίνησα να συνεργάζομαι με τον Snoop Dogg για πρώτη φορά το 2013 και από τότε συνεχίσαμε να δουλεύουμε μαζί σε πολλά έργα», περιγράφει ο Plein.

«Έπαιξε σε εκδηλώσεις και επιδείξεις μόδας μου και ήταν μέρος της πρώτης ψηφιακής επίδειξης μόδας που δημιούργησα μαζί με τον αδελφό μου @antonitudisco το 2020 κατά τη διάρκεια του lockdown», πρόσθεσε.

Εικόνα

Μάλιστα, ο γιος του Snoop Dogg, Cordell Broadus, περπάτησε σε μια από τις πασαρέλες του Plein στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 2018 (στην ίδια εκδήλωση, ο Snoop Dogg συμμετείχε επίσης στην πασαρέλα).

«Διατηρώ τον κύκλο μου μικρό και δεν μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δεν μου αρέσουν», έγραψε ο Plein. «Πρόκειται για μια αυθεντική σχέση που αναπτύχθηκε με τα χρόνια και σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ την περιορισμένη έκδοση των Snoop X Plein».

Τα αθλητικά παπούτσια #PLEINDOGG πωλούνται μόνο στα καταστήματα Philipp Plein Monoband και στο plein.com, με τιμές που κυμαίνονται από 1.259,16 έως 5.246,50 δολάρια.