Aquarius: Το γιοτ της νέας ταινίας «Knives Out» βρίσκεται στην Τουρκία και νοικιάζεται για 220.000 ευρώ την εβδομάδα

Το πολυτελές γιοτ «Aquarius» που χρησίμευσε ως φόντο σε μια από τις βασικές σκηνές της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery» βρίσκεται στην Τουρκία και διατίθεται προς ναύλωση αντί 220.000 ευρώ την εβδομάδα. Το 46μετρο πλοίο διαθέτει πέντε πολυτελείς καμπίνες, beach club, τζακούζι κι έναν πλήρη στόλο θαλάσσιων «παιχνιδιών».
Aquarius: Το γιοτ της νέας ταινίας «Knives Out» βρίσκεται στην Τουρκία και νοικιάζεται για 220.000 ευρώ την εβδομάδα

Με 15 εκατ. έσοδα σε μία μόλις εβδομάδα προβολής, η ταινία μυστηρίου «Glass Onion: A Knives Out Mystery», αποτελεί συνέχεια της παραγωγής «Knives Out» του 2019 σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον. Έχοντας λάβει θετικές κριτικές και ένα σπάνιο 93% στο Rotten Tomatoes, το σίκουελ έχει επίσης αναδείξει και το άστρο ενός νέου απίθανου συμπρωταγωνιστή: το πολυτελές γιοτ με το όνομα «Aquarius», το οποίο, συμπτωματικά, διατίθεται προς ναύλωση στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα: Φερνάντο Αλόνσο - Έκανε test drive στη Μύκονο με ηλεκτρικό καταμαράν περιμένοντας να παραλάβει το δικό του γιοτ

Το 46μετρο πλοίο χρησίμευσε ως φόντο σε μια από τις βασικές σκηνές του «Glass Onion», ενώ ο πραγματικός καπετάνιος της θαλαμηγού έκανε επίσης ένα καμέο στην ταινία. Και πέρα από την πολυτέλεια που προσφέρει, όλη αυτή η λάμψη από το Χόλιγουντ προσφέρεται στους ενοικιαστές του σκάφους, για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες την εβδομάδα.

Εικόνα

Το «Aquarius» ναυπηγήθηκε στην Τουρκία από την εταιρεία Mengi Yay Yachts και συνδυάζει μια ευθύγραμμη σιλουέτα με μια όμορφη ξύλινη γάστρα. Το γενναιόδωρο εσωτερικό του διαθέτει πέντε πολυτελείς καμπίνες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 10 άτομα.

Εικόνα

Η καμπίνα του κύριου καταστρώματος περιλαμβάνει ένα king-size κρεβάτι, δύο μπαλκόνια, ένα γραφείο και ένα ιδιωτικό μπάνιο. Στο κάτω κατάστρωμα, υπάρχουν τρεις καμπίνες με διπλά κρεβάτια και άλλη μία με δύο μονά. Εννοείται πως το 9μελές πλήρωμα αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει κάθε ιδιοτροπία των φιλοξενούμενων, σαν να πρόκειται για τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Εικόνα

Το «Aquarius» διαθέτει φυσικά τεράστιο beach club στην πρύμνη, τζακούζι στο κατάστρωμα της πλώρης και πολλά σημεία για ηλιοθεραπεία. Συνοδεύεται επίσης από έναν πλήρη στόλο θαλάσσιων «παιχνιδιών», σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε μια γρήγορη απόδραση. Το σκάφος έχει ακόμη και ένα σημείο στο πίσω κατάστρωμα όπου μπορεί να φιλοξενήσει μερικά μικρά οχήματα.

Εικόνα

Στην καρδιά του σκαριού του «χτυπούν» δύο μηχανές Caterpillar που του χαρίζουν ταχύτητα πλεύσης 12 κόμβων και τελική ταχύτητα 15 κόμβων. Φυσικά, το γιοτ είναι επίσης εξοπλισμένο με σταθεροποιητές που κάνουν την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο πραγματική απόλαυση.

Εικόνα

Το Aquarius είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από την Ocean Independence και μπορείτε να κάνετε κράτηση για ναύλωση στην Τουρκία με περίπου 220.000 ευρώ την εβδομάδα.