Bentley bespoke sneakers: Τα πολυτελή αθλητικά παπούτσια της φίρμας είναι οι φορέσιμες εκδόσεις των αυτοκινήτων της

Η Bentley συνεργάστηκε με το studio μετατροπής αθλητικών παπουτσιών Τhe Surgeon για να κατασκευάσει sneakers τόσο εξατομικευμένα όσο τα πολυτελή αυτοκίνητά της. Η limited edition σειρά Bentley x The Surgeon περιλαμβάνει 10 ειδικά προσαρμοσμένα ζευγάρια Adidas Forum Low τα οποία είναι ήδη δεσμευμένα από πελάτες της Bentley.
Bentley bespoke sneakers: Τα πολυτελή αθλητικά παπούτσια της φίρμας είναι οι φορέσιμες εκδόσεις των αυτοκινήτων της

Η Bentley μόλις έβαλε την υπογραφή της σε έναν άλλον τρόπο πολυτελούς μετακίνησης στην πόλη, εντελώς διαφορετικό από εκείνον για τον οποίο είναι γνωστή. Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποίησε το studio The Surgeon -μια ομάδα σχεδιαστών με έδρα το Λος Άντζελες για να δημιουργήσει μια limited edition σειρά sneakers για επιλεγμένους πελάτες.

Διαβάστε ακόμα: Moonwalkers - Τα πιο γρήγορα παπούτσια στον κόσμο μοιάζουν με roller και χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη

H συνεργασία περιλαμβάνει 10 ειδικά προσαρμοσμένα ζευγάρια αθλητικά παπούτσια adidas Forum Low τα οποία, δυστυχώς, είναι ήδη δεσμευμένα από πελάτες και συλλέκτες της Bentley.

Η φίρμα σχεδιάζει επίσης να αποκαλύψει ένα μοναδικό μοντέλο Mulliner, σχεδιασμένο σε συνεργασία με το The Surgeon, στην Art Basel στο Μαϊάμι αυτόν τον Δεκέμβριο. Ο αγοραστής του αυτοκινήτου θα λάβει και ένα ζευγάρι συλλεκτικά sneakers.

Εικόνα

Κάθε παπούτσι από τη σειρά ενσωματώνει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που αποτελούν σημεία αναφοράς για την Bentley, συμπεριλαμβανομένου του εμβλήματος της μάρκας, της σταυροβελονιάς στα τιμόνια των αυτοκινήτων της, του premium δέρματος και άλλων υλικών που αντικατοπτρίζουν ό,τι χρησιμοποιεί η αυτοκινητοβιομηχανία για τη δημιουργία των πολυτελών εσωτερικών χώρων των μοντέλων της.

Εικόνα

Όλα αυτά τα βασικά στοιχεία εμποτίστηκαν με το λογότυπο του Domenic «The Shoe Surgeon» Ciambrone με το κρανίο και το νυστέρι, το οποίο δίνει σε κάθε ζευγάρι ένα πιο street style αποτέλεσμα.

Εικόνα

Τα αθλητικά παπούτσια σχεδιάστηκαν για να είναι μια φορέσιμη προέκταση των πολυτελών αυτοκινήτων της Bentley. Τα sneakers που ταιριάζουν με το αντίστοιχο Mulliner, για παράδειγμα, θα έχουν χρώματα Beluga (μαύρο) και Anthracite (σκούρο γκρι μεταλλικό) στο εξωτερικό τους. Παρόμοια χρώματα χρησιμοποιούνται σε επιλεγμένα αθλητικά παπούτσια για να ταιριάξουν με τον κορυφαίο σχεδιασμό της Bentley.

Εικόνα

H Surgeon Studios είναι γνωστή για τις χειροποίητες μετατροπές αθλητικών παπουτσιών που προσφέρει, κατόπιν παραγγελίας, οι οποίες περιλαμβάνουν τα πάντα: από Nike Dunks μέχρι designer μοντέλα. Η επιχείρηση προσφέρει επίσης συνεργασίες έτοιμης ένδυσης και υποδημάτων στον ιστότοπό της.

Εικόνα

«Η δημιουργικότητα και ο εξατομικευμένος σχεδιασμός είναι σταθερά συνυφασμένα στο DNA μας από το 1919, ειδικά όσον αφορά το ιδιωτικό τμήμα κατασκευής αμαξωμάτων της Mulliner», αναφέρει ο Christophe Georges, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Bentley Americas.

Εικόνα

«Η σύνδεση και η δημιουργική παραγωγή με ομοϊδεάτες όπως το studio The Surgeon δεν είναι μόνο επιβράβευση αλλά και συναρπαστικό να τοπαρακολουθούμε καθώς υποστηρίζουμε την επόμενη γενιά διαφορετικών τεχνιτών που μοιράζονται παρόμοιες αξίες επωνυμίας» συμπλήρωσε ο Georges.

Εικόνα

Αν και τα παπούτσια δεν είναι διαθέσιμα, όπως αναφέραμε, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη σειρά και να μάθετε λεπτομέρειες για τη δημιουργία της στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Bentley.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ