Leitz Phone 2: Το δεύτερο smartphone της Leica βγάζει μακράν τις καλύτερες φωτογραφίες από κάθε άλλο κινητό τηλέφωνο

Η Leica αποκάλυψε πρόσφατα το δεύτερο κινητό της τηλέφωνο, το Leitz Phone 2. το οποίο διαθέτει τεχνολογία κάμερας αξεπέραστη στη βιομηχανία των smartphone αυτή τη στιγμή. Με αισθητήρα CMOS 1”, 47,2 megapixel, επεξεργαστή Snapdragon 8 και οθόνη OLED 6,6 ιντσών, το νέο κινητό είναι σίγουρα ο νέος βασιλιάς στην κατηγορία.
 Leitz Phone 2: Το δεύτερο smartphone της Leica βγάζει μακράν τις καλύτερες φωτογραφίες από κάθε άλλο κινητό τηλέφωνο

Στον κόσμο των social media, όπου το καλύτερο smartphone καθορίζεται συχνά από την κάμερα της συσκευής, μόλις ανακηρύχθηκε ένας νέος ηγέτης. Η Leica αποκάλυψε πρόσφατα το δεύτερο κινητό της τηλέφωνο, το Leitz Phone 2, το οποίο διαθέτει αισθητήρα Type 1 και καταγράφει εικόνες με ποιότητα που δεν έχει προηγούμενο.

Διαβάστε ακόμα: Metavertu - Το νέο smartphone της Vertu είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο Web3 στον κόσμο

Μετά την επιτυχία του πρωτοποριακού smartphone του εμβληματικού κατασκευαστή, το Leitz Phone 2 ανανεώθηκε χάρη στον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 8, ανοίγοντας το δρόμο για απίστευτα γρήγορη απόδοση σε όλα τα επίπεδα και βελτιστοποιημένη ευελιξία κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Εικόνα

Επιπλέον, διαθέτει μια κρυστάλλινη οθόνη OLED 6,6 ιντσών που αποτελείται από προσαρμόσιμο Gorilla Glass, καθώς κάθε pixel αλλάζει αυτόματα με βάση την εικόνα που εμφανίζεται, καταφέρνοντας να αναπαράγει με απόλυτη πιστότητα τα χρώματα που βλέπετε εκείνη τη στιγμή.

Εικόνα

Ωστόσο, όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς έναν αισθητήρα CMOS 1”, 47,2 megapixel που μπορεί ακόμη και να τραβήξει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σύμφωνα με τη Leica, η συγκεκριμένη τεχνολογία κάμερας είναι «αξεπέραστη στη βιομηχανία των smartphone» και αυτό μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη το συνεχές πνεύμα καινοτομίας που διακατέχει τη φίρμα.

Εικόνα

Για λόγους προστασίας, το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με μαγνητικό κάλυμμα φακού με την επωνυμία Leica για να διατηρεί ακέραιο κάθε κομμάτι της κορυφαίας ποιότητας του αισθητήρα.

Εικόνα

Τελευταίο αλλά σίγουρα εξίσου σημαντικό, το τηλέφωνο διαθέτει την επεξεργασία Red Dot, μια λειτουργία που σίγουρα θα κάνει τους χρήστες iPhone να ρωτήσουν, «τι κάνει η Apple;».

Αν και οι προδιαγραφές για τη διάρκειας ζωής της μπαταρίας δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό μοντέλο προσέφερε δυνατότητες γρήγορης φόρτισης και την ίδια μπαταρία 5.000 mAh που εμφανίζεται στο Leitz Phone 2.

Εικόνα

Τα άσχημα νέα είναι ότι κατά τα φαινόμενα το Leitz Phone 2 θα είναι διαθέσιμο μόνο στην ιαπωνική αγορά. Παρόλα αυτά, μπορείτε να ρίξετε μια καλύτερη ματιά στην τελευταία συσκευή της Leica στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ