Belvedere: Ο Ντάνιελ Κρεγκ δίνει πόνο στη νέα καμπάνια της super-premium βότκας που έχει προδιαγραφές Όσκαρ

Στη νέα καμπάνια της Belvedere, ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίζεται όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ. Υπό τις οδηγίες του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι και του φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ, χορεύει ένα πρωτότυπο κομμάτι γραμμένο και ερμηνευμένο από τους Ρίτα Όρα και Γκιγκς και δείχνει πώς είναι η ζωή πίσω από τις κάμερες.
Belvedere: Ο Ντάνιελ Κρεγκ δίνει πόνο στη νέα καμπάνια της super-premium βότκας που έχει προδιαγραφές Όσκαρ

Η βότκα Belvedere, ένα από τα κορυφαία super-premium ποτά στον κόσμο, μόλις παρουσίασε μια νέα ανατρεπτική καμπάνια με προδιαγραφές Χόλιγουντ. Πρωταγωνιστής κανείς άλλος από τον ηθοποιό Ντάνιελ Κρεγκ και σκηνοθέτης ο βραβευμένος με Όσκαρ Τάικα Γουαϊτίτι.

Διαβάστε ακόμα: Βότκα - Ποια είναι ρωσική και ποια όχι - Η λίστα με τα brands ανά προέλευση και βασικά συστατικά

Στη νέα καμπάνια του πολυτελούς brand, ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίζεται όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ. Ο πρώην Τζέιμς Μποντ έχει χορογραφήθηκε επιδέξια και χιουμοριστικά από τη διάσημη χορογράφο Ζακέλ Νάιτ.

Ο Κρεγκ επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες σε ένα πρωτότυπο κομμάτι γραμμένο και ερμηνευμένο από τους παγκόσμιους σούπερ σταρ Ρίτα Όρα και Γκιγκς και παραγωγή από τους επιτυχημένους Invisible Men, Bandits και Hungry Man.

Τα στιγμιότυπα της καμπάνιας απαθανατίστηκαν από τον εμβληματικό φωτογράφο τέχνης και μόδας Γιούργκεν Τέλερ ενώ η Κριστίν Σεντενέρα επιμελήθηκε το καθαρό και μοντέρνο styling.

Ο Taika Waititi οραματίστηκε το μήνυμα της καμπάνιας ως μια προοπτική για το πώς μπορεί να είναι η ζωή όταν οι κάμερες σταματούν να «γράφουν». Ο Κρεγκ βγαίνει από το συγκεντρωμένο πλήθος και περνάει από την εμβληματική γέφυρα Pont Neuf του Παρισιού. Χορεύει μέσα από το λόμπι, τους διαδρόμους και την ταράτσα του πολυτελούς εστιατορίου Cheval Blanc Paris χωρίς να χάνει ούτε στιγμή.

Ο ηθοποιός μπαίνει στην εντυπωσιακή σουίτα και χορεύει προς το μπαρ της Belvedere. Αλλά τη στιγμή που πάει να πιει μια παγωμένη γουλιά, ο σκηνοθέτης διακόπτει το γύρισμα και ο Γουαϊτίτι εμφανίζεται σε ένα καμέο, καθώς ζητά από τον Κρεγκ να ξαναγυρίσουν τη σκηνή από την αρχή.

Η βότκα Belvedere παρασκευάζεται από πολωνική σίκαλη, εξαιρετικής καθαρότητας νερό και περνάει από μια διαδικασία απόσταξης με φωτιά. Παράγεται σε ένα από τα πιο παλιά αποστακτήρια στον κόσμο που φτιάχνει βότκα από το 1910.

Οι κορυφαίοι master distillers της Belvedere αντλούν παράδοση από μια ιστορία 600 χρόνων παραγωγής πολωνικής βότκας, μετατρέποντας περίτεχνα τη σίκαλη σε ένα εξαιρετικό ποτό με ξεχωριστή γεύση και χαρακτήρα.