Inter Milan x Moncler: Μια χειμερινή συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από το ποδόσφαιρο και τα 70 χρόνια του οίκου μόδας

Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων της στη μόδα, η Moncler συνεργάστηκε με την Ίντερ για μια χειμερινή συλλογή συλλογή ρούχων, που αντλεί έμπνευση από το ποδόσφαιρο. Η σειρά περιλαμβάνει τζάκετ, ζιβάγκο, πόλο και αξεσουάρ και η πώλησή της θα ξεκινήσει στις 9 Νοεμβρίου πριν από τον αγώνα της ομάδας με την Μπολόνια.
Inter Milan x Moncler: Μια χειμερινή συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από το ποδόσφαιρο και τα 70 χρόνια του οίκου μόδας

Παρόλα τα 70 της χρόνια, η Moncler αποδεικνύει ότι μπορεί ακόμα να σκοράρει χατ τρικ. Για να γιορτάσει επτά δεκαετίες στη μόδα, η γαλλο-ιταλική μάρκα έχει κάνει τα πάντα: από τη διοργάνωση μιας ειδικής επίδειξης μόδας στην Piazza Duomo του Μιλάνου μέχρι την κυκλοφορία αποκλειστικών συνεργασιών με τον Rick Owens και την HBX. Τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ολοκαίνουργια συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια από τις πιο διάσημες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ιταλίας.

Διαβάστε ακόμα: FIFA World Cup 2022 - Η Hublot μόλις εγκαινίασε το μεγαλύτερο χώρο στο metaverse - Ένα εικονικό στάδιο 90.000 θέσεων

Με το όνομα Inter Milan x Moncler, η κομψή συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου πριν από τον αγώνα της ομάδας εναντίον της Μπολόνια. Ένα επώνυμο παρκά, ζιβάγκο, πουκάμισο πόλο, καπέλο και κασκόλ είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που αποτελούν τη δεύτερη συνεργασία το διδύμου. Μάλιστα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moncler, Ρέμο Ρουφίνι, σχεδίασε ο ίδιος ένα τζάκετ για τη συλλογή.

Το εν λόγω αναστρέψιμο μπουφάν είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα ματ και γυαλιστερών υλικών. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί κάτι ευέλικτο, έτσι η μία πλευρά του σακακιού μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα συμπαγές ναυτικό χρώμα με γκρι τόνους και το λογότυπο της Inter Milan, ενώ η άλλη εμφανίζει το λογότυπο της Inter Milan σε όλο το μονωτικό σχέδιο.

Εικόνα

Το έμβλημα της Ίντερ πασπαλίζεται γενναιόδωρα και στα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής, τόσο στα τζάκετ με επένδυση όσο και σε ένα χρωματιστό ζιβάγκο. Η σειρά διαθέτει επίσης κασκόλ και καπέλα περιορισμένης έκδοσης.

Εικόνα

Η Moncler ιδρύθηκε επίσημα στην πόλη Monestier-de-Clermont της Γαλλίας το 1952. Εβδομήντα χρόνια αργότερα, η μάρκα έγινε γνωστή για τις κομψές προσφορές υψηλής απόδοσης που φορούσαν διασημότητες όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Jay-Z και ο Νέιβιντ Μπέκαμ.

Εικόνα

Η Ίντερ έχει σημειώσει αντίστοιχη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων νικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA, στο Κύπελλο UEFA, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων και στο Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Εικόνα

Μπορείτε να αγοράσετε το σακάκι του Ruffini και ένα κασκόλ από τη συλλογή Inter Milan x Moncler στις 9 Νοεμβρίου από το online store της Moncler. Ολόκληρη η συλλογή φέρεται να είναι διαθέσιμη από τις 10 Νοεμβρίου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το πάρτι της Moncler για τα 70 της χρόνια δεν έχει τελειώσει ακόμη: Υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη πιο ειδικές κυκλοφορίες και εκδηλώσεις στον ορίζοντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ