Chrome Edition: Η Triumph αποθεώνει τον custom χαρακτήρα της με 10 χρωμιωμένες μοτοσικλέτες

Η Triumph κατασκευάζει 10 μοτοσικλέτες περιορισμένης έκδοσης «Chrome Collection».
Chrome Edition: Η Triumph αποθεώνει τον custom χαρακτήρα της με 10 χρωμιωμένες μοτοσικλέτες

Ένα από τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα που κατείχαν οι μοτοσικλέτες της βρετανικής Triumph Motorcycles κατά τη συντριπτική πλειοψηφία της ιστορίας τους είναι η σαφής ευνοϊκότητα για προσαρμογές.

Διαβάστε ακόμα: Palace x Gucci Moto Guzzi V7 Stone - Η limited edition μοτοσικλέτα που θα κυκλοφορήσει σε 50 μόνο δείγματα

Από τα ιδιοκατασκευασμένα Scramble και ISDT μέχρι τα απογυμνωμένα Triton cafe racer, τα δίτροχα της εταιρείας του Hinckley προσφέρονταν πάντα για εξατομίκευση, ένα χαρακτηριστικό που οι σύγχρονες μοτοσικλέτες της φίρμας εξακολουθούν να διαθέτουν και σήμερα.

Εικόνα

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι μοντέλα όπως τα Bonneville, Scrambler 1200 και Thruxton, γίνονται όλο και πιο δημοφιλής πλατφόρμες για τις εταιρείες που ειδικεύονται στο customization.

Εικόνα

Για να γιορτάσει αυτή την πτυχή της ταυτότητάς της, η Triumph κυκλοφορεί μια σειρά limited edition μοντέλων με επενδύσεις από κράμα χρωμίου γνωστή ως Triumph Motorcycles Chrome Collection.

Η συλλογή αποτελείται από δέκα διαφορετικά μοντέλα συνολικά: το Rocket 3 R Chrome Edition, το Rocket 3 GT Chrome Edition, το Bonneville T120 Chrome Edition, το Bonneville Bobber Chrome Edition, το Scrambler 1200 XE Chrome Edition, το Bonneville Speedmaster Chrome Edition, το Thruxton RS Chrome Edition, το Bonneville T100 Chrome Edition, το Speed Twin 900 Chrome Edition και τέλος το Scrambler 900 Chrome Edition.

Εικόνα

Κάθε ένα από τα μοντέλα της έκδοσης Chrome διαθέτει ένα vintage έμπνευσης χρωμιωμένο ρεζερβουάρ καυσίμου. Η συλλογή Chrome της Triumph εκμεταλλεύεται επίσης στο έπακρο την εσωτερική ομάδα τεχνιτών βαφής και μεταλλουργίας της εταιρείας, οι χειροποίητες επεμβάσεις των οποίων είναι εμφανείς στα σώματα των μοντέλων.

Εικόνα

Κάποιες από τις μοτοσικλέτες διαθέτουν επίσης φτερά από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ενώ άλλες διαθέτουν μαυρισμένους λασπωτήρες. Κάθε μοντέλο της συλλογής είναι επίσης εξοπλισμένο με πλαϊνά πάνελ, μπολ προβολέων και άλλα στοιχεία που έχουν διακοσμηθεί σε Jet black. Τα κλασικά σήματα χρωμίου και το καπάκι πλήρωσης καυσίμου από χρώμιο συμπληρώνουν επίσης πολλά από τα κομμάτια της συλλογής, όπως το Bonneville T100 Chrome Edition.

Εικόνα

Διαθέσιμη για παραγγελία τώρα -αλλά μόνο για ένα χρόνο- με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2022 - αρχές 2023, η συλλογή ξεκινά από 8.945 λίρες για το Speed Twin 900 Chrome Edition και φτάνει τις 22.200 λίρες για τo Rocket 3 GT Chrome Edition.

Οι τιμές στο ελληνικό website της Triumph δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο μπορείτε να το επισκεφθείτε για να δείτε όλα τα μοντέλα της συλλογής 2023 Triumph Motorcycles Chrome Edition.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ