Palace x Gucci Moto Guzzi V7 Stone: Η limited edition μοτοσικλέτα που θα κυκλοφορήσει σε 50 μόνο δείγματα

Δύο οίκοι μόδας, η ιταλική Gucci και η βρετανική φίρμα streetwear, Palace, υπογράφουν μια περιορισμένης έκδοσης cafe racer μοτοσικλέτα Moto Guzzi V7 Stone. Το μοντέλο, που θα κυκλοφορήσει σε μόνο 50 κομμάτια, συνδυάζει τη μόδα με τις στρατιωτικές πινελιές και αποπνέει στυλ σε κάθε λεπτομέρεια.
Palace x Gucci Moto Guzzi V7 Stone: Η limited edition μοτοσικλέτα που θα κυκλοφορήσει σε 50 μόνο δείγματα

Οι μοτοσικλέτες της Moto Guzzi δεν υστερούσαν ποτέ σε στυλ. Παρόλα αυτά, το τελευταίο limited edition μοντέλο της κατασκευάστριας εταιρείας από το Mandello del Lario έρχεται να ανεβάσει την αισθητική τους πολλά επίπεδα πιο πάνω. Το νέο café racer Moto Guzzi V7 Stone που μόλις παρουσιάστηκε, σχεδιάστηκε σε συνεργασία με δύο οίκους μόδας: την ιταλική Gucci και τη βρετανική φίρμα streetwear, Palace.

Διαβάστε ακόμα: ARCH 1s Sport Cruiser - Η νέα υπερυψηλών επιδόσεων χειροποίητη μοτοσικλέτα που μόλις παρουσίασε η εταιρεία του Κιάνου Ριβς

Η απροσδόκητη τριμερής σχεδιαστική συνεργασία επικεντρώνεται, προφανώς, στην αισθητική της νέας μοτοσυκλέτας, η οποία αποπνέει στυλ σε κάθε λεπτομέρειά της, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς από κάθε μοτοσικλέτα με σήμα τον αετό της Moto Guzzi.

Το Moto Guzzi V7 Stone παρουσιάζει με περηφάνια τις συλλογικές σχεδιαστικές επιλογές που έγιναν από τις τρεις μάρκες και τονίζει τη σύγκλιση μεταξύ τους και όχι τις διαφορές τους.

«Η Moto Guzzi και η Gucci, δύο μάρκες συνώνυμες με το ιταλικό στυλ και design, συναντούν την ανατρεπτική βρετανική street κουλτούρα της Palace, σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ειδικά αντικείμενα της εξαιρετικής συνεργασίας των δύο τελευταίων», σημειώνει η Moto Guzzi στον ιστότοπό της.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το συγκεκριμένο Moto Guzzi V7 θα κυκλοφορήσει επίσημα ως μέρος της συλλογής Palace x Gucci, οι περισσότερες από τις τυπικές λεπτομέρειες του μοντέλου είναι υποτονισμένες, ώστε να επιτρέψουν στα στοιχεία που προστέθηκαν από τους δύο οίκους μόδας να διακρίνονται έντονα.

Ως εκ τούτου, πολλά εξαρτήματα της μοτοσικλέτας είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, όπως καθρέφτες, πλαϊνές θήκες, τροχοί, στεφάνι προβολέων, θήκες κινητήρα, γκέτες πιρουνιών και πολλά άλλα.

Η Gucci κάλυψε το κάθισμα του αναβάτη με λεπτόκοκκο σκούρο καφέ δέρμα με μονόγραμμα με το λογότυπο G. Πλαισιώνεται από δύο τσάντες από υλικό camo που διαθέτουν τόσο το λογότυπο της Gucci όσο και αυτό της Palace.

A post shared by Moto Guzzi (@motoguzzi)

Η προσαρμοσμένη βαφή υιοθετεί το ίδιο σχέδιο camo πάνω από μαύρο ματ, με τη δεξιά πλευρά του ρεζερβουάρ να εμφανίζει τα λογότυπα Palace και Gucci σε λαμπερό χρυσό, ενώ η αριστερή πλευρά φέρει το χρυσό σήμα του αετού της Moto Guzzi. Το κάλυμμα του ρεζερβουάρ ταιριάζει επίσης με το υλικό των ταξιδιωτικών αποσκευών.

Η μοτοσικλέτα κυκλοφόρησε επίσημα στις 21 Οκτωβρίου. Μόνο 50 δείγματα του Palace Gucci Moto Guzzi V7 θα παραχθούν και θα διατεθούν μέσω του ιστοτόπου Vault της Gucci και επιλεγμένων φυσικών καταστημάτων της ανά τον πλανήτη.

A post shared by Moto Guzzi (@motoguzzi)

Όσον αφορά την τιμή, αυτή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ωστόσο, με την τιμή του τυπικού μοντέλου να ξεκινά από τα 9.590 ευρώ σύμφωνα με τον ελληνικό ιστότοπο της Moto Guzzi, υποθέτουμε ότι η έκδοση Palace x Gucci θα κοστίζει αρκετά περισσότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ