Bugatti Carbone Limited Edition: Το πρώτο smartwatch στον κόσμο κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα

Bugatti και VIITA Watches παρουσιάζουν το πρώτο smartwatch στον κόσμο κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα. Το Bugatti Carbone Limited Edition θα κυκλοφορήσει μόνο σε 2.500 κομμάτια με τιμή 2.590 ευρώ.
Bugatti Carbone Limited Edition: Το πρώτο smartwatch στον κόσμο κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα

Η πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία Bugatti και η αυστριακή εταιρεία VIITA Watches, η οποία κατασκευάζει ρολόγια υψηλής τεχνολογίας για premium μάρκες, δημιούργησαν το πρώτο smartwatch από ανθρακονήματα στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 - Το νέο ψηφιακό ρολόι της Hublot θα αναμεταδίδει live τους αγώνες του Μουντιάλ 2022

Το Bugatti Carbone Limited Edition είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι πλήρους CNC άνθρακα στον κόσμο. Με διακριτικές μπλε πινελιές– ένα γαλλικό αγωνιστικό χρώμα – το σώμα του είναι στην ουσία μια συμπαγής κάσα από ανθρακονήματα πλεγμένα με εξαντλητική ακρίβεια.

Εικόνα

Το νέο ρολόι δεν αποτελεί την πρώτη συνεργασία της Bugatti με τη VIITA Watches. Πέρυσι οι δύο εταιρείας ανέπτυξαν τρία μοναδικά μοντέλα smartwatch: τα Bugatti Ceramique Edition One Pur Sport, Bugatti Ceramique Edition One Le Noire και Bugatti Ceramique Edition One Divo.

Σε σύγκριση με το Bugatti Ceramique Edition One, η χωρητικότητα της μπαταρίας του Carbone Limited Edition έχει αυξηθεί κατά 22% στα 540 mAh και το συνολικό βάρος έχει μειωθεί κατά 13%.

Σε κανονική χρήση, χωρίς τις υπηρεσίες GPS, η μπαταρία διαρκεί έως και 15 ημέρες. Με τη λειτουργία εντοπισμού πάντα ενεργοποιημένη, μπορεί να αναμένεται δι

Εικόνα

άρκεια μπαταρίας δύο έως τριών ημερών.

Ο αισθητήρας GPS έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτήν τη σειρά ρολογιών και βρίσκεται ανάμεσα σε 1.000 περίπλοκα συσκευασμένα εξαρτήματα. Όταν το ρολόι χρησιμοποιείται στην πίστα οδήγησης ή αγώνων, μπορεί να καταγράψει αυτόματα τους χρόνους και τα δεδομένα της επιτάχυνσης του αυτοκινήτου που οδηγεί ο χρήστης.

Ένας διπλός αισθητήρας μετρά τόσο τους καρδιακούς παλμούς όσο και τη μεταβλητότητά τους για να αναφέρει λεπτομερή δεδομένα υγείας στον χρήστη, τα οποία μπορούν να καταγραφούν σε περισσότερα από 90 διαφορετικά αθλήματα.

Υποστηρίζονται επίσης καρδιαγγειακή αποκατάσταση, συστάσεις προπόνησης, μετρήσεις βιολογικής ηλικίας και στρες. Περισσότερες βασικές λειτουργίες όπως η καταμέτρηση βημάτων και η παρακολούθηση ύπνου είναι διαθέσιμες.

Εικόνα

Το Bugatti Carbone Limited Edition είναι αδιάβροχο στα 100 m ή στις 10 ATM και διαθέτει οθόνη αφής AMOLED Sapphire 390*390 px με 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Συνοδεύεται από γκρι λουράκι σιλικόνης/νάιλον ή μαύρο λουράκι σιλικόνης (και τα δύο περιλαμβάνονται στο πολυτελές κουτί της συσκευασίας ).

Εικόνα

Να σημειωθεί τέλος πως μόνο 2.500 κομμάτια θα κατασκευαστούν, με τα πρώτα 500 να παραδίδονται τον Δεκέμβριο. Κάθε ρολόι διατίθεται στην τιμή των 2.590 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Bugatti.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ