Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022: Το νέο ψηφιακό ρολόι της Hublot θα αναμεταδίδει live τους αγώνες του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ

Η Ηublot, επίσημος χρονομέτρης του FIFA World Cup 2022, παρουσίασε το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022, ένα ψηφιακό ρολόι συνδεδεμένο real time με τους αγώνες του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, μια λειτουργία που θα βοηθήσει τους φιλάθλους να μη χάσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της διοργάνωσης.
Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022: Το νέο ψηφιακό ρολόι της Hublot θα αναμεταδίδει live τους αγώνες του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ

Μετρώντας ήδη αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, στα γήπεδα του Κατάρ, η Ηhublot –ως επίσημος χρονομέτρης του FIFA World Cup 2022- παρουσίασε το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022, ένα ψηφιακό ρολόι με μια νέα λειτουργία χρονοδιαγράμματος με τους αγώνες της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα: TAG Heuer Carrera x Porsche 911 RS 2.7 - Δύο νέα limited edition ρολόγια για τα 50 χρόνια του εμβληματικού αυτοκινήτου

Το νέο ρολόι είναι ένα Gen3 μοντέλο στην ομώνυμη συλλογή της Hublot και αποτελεί το Big Bang e με τις υψηλότερες επιδόσεις μέχρι σήμερα. Πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ 2022, το ρολόι θα είναι σε λειτουργία αντίστροφης μέτρησης, παρακολουθώντας τις ημέρες μέχρι τον εναρκτήριο αγώνα μεταξύ του Κατάρ και του Ισημερινού, στις 20 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, με 15 λεπτά για κάθε αγώνα, θα εμφανίζει τις ενδεκάδες των ομάδων και τα προφίλ παικτών. Καθώς ξεκινά ένα παιχνίδι, το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 θα μπει αυτόματα στη «λειτουργία αγώνα» και θα ενεργοποιήσει το «timeline», μια λειτουργία που θα βοηθήσει τους φιλάθλους να μη χάσουν τις πιο σημαντικές στιγμές του Κυπέλλου.

Εικόνα

Η περιφέρεια του καντράν είναι μια κλίμακα χωρισμένη σε πέντε τμήματα και υποδεικνύει το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, τον επιπλέον χρόνο που επιτρέπεται σε κάθε ημίχρονο και τις διακοπές του αγώνα.

Εάν σημειωθεί ένα γκολ, το ρολόι θα εμφανίσει ένα γραφικό με το όνομα του παίκτη και ένα σχέδιο ποδοσφαιρικής μπάλας θα εμφανιστεί στην κατάλληλη ένδειξη λεπτού στο καντράν. Το ίδιο θα συμβεί εάν υπάρξει κίτρινη και κόκκινη κάρτα, ή πέναλτι.

Εικόνα

Εάν ένας αγώνας υπερβεί την κανονική ώρα, η οθόνη του ρολογιού θα μεταβεί σε λειτουργία παράτασης και μετά ξανά σε λειτουργία πέναλτι, σε περίπτωση που ένα ματς καταλήξει εκεί.

Ο χρήστης θα μπορεί να αναπαράγει αυτά τα συμβάντα κάνοντας κύλιση γύρω από τον επιλογέα χρησιμοποιώντας την κορώνα του ρολογιού. Μετά από πέντε δευτερόλεπτα αδράνειας, το ρολόι μεταβαίνει αυτόματα σε «λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης» για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Η θήκη 44 χιλιοστών του Big Bang e FIFA World Cup Qatar είναι κατασκευασμένη από αμμοβολισμένο και γυαλισμένο μαύρο κεραμικό και μαύρο τιτάνιο. Ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon Wear 4100 τροφοδοτείται με την πιο πρόσφατη έκδοση του Wear OS by Google (Wear OS 3).

Μια αποκλειστική εφαρμογή που δημιουργήθηκε για το ρολόι προσφέρει στο χρήστη μια απρόσκοπτη εμπειρία. Οι προδιαγραφές υλικού του ρολογιού περιλαμβάνουν επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, μικρόφωνο, ηχείο, GPS και παρακολούθηση καρδιακών παλμών.

Εικόνα

Το ρολόι συνοδεύεται από μια πλήρη σουίτα προεγκατεστημένων εφαρμογών που επιτρέπουν στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα, την υγεία και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν περισσότερες εξαιρετικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας το Google Play.

Το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 έρχεται με δεκάδες επιλογές κλήσης διαθέσιμες μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής smartphone. Η επίσημη έκδοση διαθέτει μπορντό καντράν και μαύρη κάσα και μπορντό καουτσούκ λουράκι εμπνευσμένο από τα χρώματα της σημαίας της Πολιτείας του Κατάρ, της διοργανώτριας χώρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022.

Εικόνα

Με προτεινόμενη τιμή 6.000 ευρώ περίπου, οι θαυμαστές θα μπορούν επίσης να επιλέξουν σχέδια καντράν και λουράκια στα χρώματα καθεμιάς από τις 32 χώρες που συμμετέχουν.

Για να μάθετε περισσότερα για τους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και για τις δυνατότητες του Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022, μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Hublot.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ