ARCH 1s Sport Cruiser: Η νέα υπερυψηλών επιδόσεων χειροποίητη μοτοσικλέτα που μόλις παρουσίασε η εταιρεία του Κιάνου Ριβς

Η ARCH Motorcycle του Κιάνου Ριβς παρουσιάζει μια sport cruiser μοτοσικλέτα  υπερυψηλών επιδόσεων. Κατασκευασμένη εξολοκλήρου στο χέρι, η ARCH Motorcycle 1s Sport Cruiser 2023 συνδυάζει τη μοναδική φόρμουλα cruiser απόδοσης της ARCH με την επιθετική θέση οδήγησης ενός sportbike.
ARCH 1s Sport Cruiser: Η νέα υπερυψηλών επιδόσεων χειροποίητη μοτοσικλέτα που μόλις παρουσίασε η εταιρεία του Κιάνου Ριβς

Η ARCH Motorcycle ιδρύθηκε από τους Κιάνου Ριβς και Γκαρντ Χόλιντζερ το 2011. Είναι μια boutique αμερικανική μάρκα μοτοσικλετών που ειδικεύεται σε υπερυψηλής απόδοσης cruiser μοντέλα.

Διαβάστε ακόμα: Speed Triple 1200 RR Bond Edition 2023 - 60 συλλεκτικές μοτοσικλέτες Triumph για τα 60 χρόνια Τζέιμς Μποντ

Κατά τη διάρκεια της περίπου δεκαετούς ιστορίας της, η εταιρεία έδινε πάντα μεγάλη έμφαση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας. Με αυτή τη φιλοσοφία, κυκλοφόρησε σιγά σιγά μια αυξανόμενη γκάμα από σχολαστικά σχεδιασμένα μοντέλα που κατασκευάζονται αδιαφορώντας παντελώς για το υψηλό κόστος τους. Με την ίδια προσέγγιση η φίρμα δημιούργησε την τελευταία της έκδοση, την επανασχεδιασμένη ARCH 1s.

Ακριβώς όπως με το αρχικό μοντέλο 1, η ενημερωμένη έκδοση του 2023 συνδυάζει τη μοναδική φόρμουλα cruiser απόδοσης της ARCH με την επιθετική θέση οδήγησης ενός sportbike — δίνοντας τη θέση του σε αυτό που η ARCH αποκαλεί «Sport Cruiser».

Το ενημερωμένο 1s είναι κατασκευασμένο γύρω από ένα σωληνωτό σασί από χάλυβα και ένα υποπλαίσιο που φιλοξενεί έναν τεράστιο κινητήρα 124ci (2.032cc) με ψεκασμό καυσίμου S&S Cycle V-Twin που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ARCH. Ο ειδικά ανεπτυγμένος V-Twin 45 μοιρών κινητήρας συνδυάζεται με ένα κιβώτιο έξι σχέσεων της ARCH.

Αντιπροσωπεύοντας τη δεύτερη επίσημη μοτοσικλέτα της ARCH, το νέο 1s διαθέτει επίσης τον πρώτο μονόπλευρο βραχίονα παραγωγής της ARCH — ένα προσαρμοσμένο μονό πίσω «πιρούνι» από αλουμίνιο με ρυθμιστές άξονα από τιτάνιο.

Εικόνα

Το κέλυφος του 1s έχει επίσης τροποποιηθεί, με αναθεωρημένο τμήμα ουράς και ντεπόζιτο καυσίμου από ανθρακονήματα με ενσωματωμένο σύστημα εισαγωγής αέρα και φιλτραρίσματος και αρθρωτό κάλυμμα πλήρωσης καυσίμου από αλουμίνιο.

Εικόνα

Η Öhlins χρησιμοποιήθηκε για να παραδώσει το κορυφαίο πακέτο ανάρτησης 1s, με πιρούνι 48 χιλιοστών USD και πίσω μονό αμορτισέρ -και τα δύο είναι πλήρως ρυθμιζόμενα και αναπτύχθηκαν από την Öhlins σε συνεργασία με την ARCH.

Με ξηρό βάρος 255 κιλά, το ενημερωμένο hyper-cruiser διαθέτει επίσης νέα χειριστήρια, εξάτμιση από ανθρακονήματα εμπνευσμένη από superbike, οθόνη ARCH TFT κατασκευασμένη από την AiM Sports, μονομπλόκ δαγκάνες φρένων υποστηριζόμενες από σύστημα ABS της Bosch, και εξαιρετικά ελαφριές ζάντες από ανθρακονήματα Blackstone Tek 17 ιντσών.

Κατασκευασμένη εξολοκλήρου στο χέρι, η ARCH Motorcycle 1s Sport Cruiser 2023 είναι διαθέσιμη για παραγγελία τώρα, με τιμή που ξεκινά από τα 128.000 δολάρια.

Όπως όλες οι μοτοσικλέτες της ARCH, το 1s είναι προσαρμόζεται και κατασκευάζεται κατά παραγγελία, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα διαμορφώσιμων επιλογών σε χρώματα, υλικά και φινιρίσματα. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με την εταιρεία, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ARCH.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ