Norwegian Prima: Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian Cruise Line έχει τα πάντα - Ακόμη και πίστα καρτ

Η Norwegian Cruise Line παρουσιάζει το Norwegian Prima, το νέο της κρουαζιερόπλοιο 295 μέτρων με χωρητικότητα 3.100 επισκέπτες, Στο Prima οι επιλογές προκαλούν δέος: από σπα, εστιατόρια και παραστάσεις επιπέδου Μπρόντγουεϊ μέχρι μια πίστα καρτ τριών επιπέδων,
Norwegian Prima: Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian Cruise Line έχει τα πάντα - Ακόμη και πίστα καρτ

Οποιαδήποτε απόδραση μακριά από την πόλη και την καθημερινότητα είναι πολύτιμη. Όταν περιλαμβάνει γκουρμέ φαγητό και κρασί, απολαυστικά κοκτέιλ, πολυτελές σπα, καζίνο και διασκέδαση σε επίπεδο Μπρόντγουεϊ είναι αναμφίβολα πολυτέλεια. Κι αν με όλα αυτά απολαμβάνει κανείς ταυτόχρονα και την ανοιχτή θάλασσα μιλάμε πια για μαγευτικές διακοπές.

Διαβάστε ακόμα: Slice - Το 85μετρο υπερπολυτελές yacht της Feadship μοιάζει να βγήκε μόλις από τα σχεδιαστήρια της Apple

Στο νεότερο πλοίο της Norwegian Cruise Line, το Norwegian Prima που μόλις ολοκλήρωσε το παρθενικό του ταξίδι στις ΗΠΑ, οι επιλογές διασκέδασης, που προσφέρονται από την αυγή μέχρι το σούρουπο και μετά, προκαλούν δέος.

Εικόνα

Στην πίστα καρτ τριών επιπέδων, την Prima Speedway, οι κρανοφόροι επιβάτες οδηγούν τα μονοθέσιά τους σε στροφές που προεξέχουν πάνω από τον ωκεανό. Ένα τεχνολογικά προηγμένο θέατρο μετατρέπει την post performance σε ντίσκο αργά τη νύχτα. Υπάρχουν επίσης, ένα γήπεδο μίνι γκολφ, νεροτσουλήθρες και ένας υπαίθριος διάδρομος 4.000 τετραγωνικών μέτρων που τυλίγεται γύρω από ολόκληρο το πλοίο.

Εικόνα

Μέρα και νύχτα οι επιβάτες μπορούν να βρουν ζωντανή μουσική κάθε είδους. Τα υδρομασάζ και οι πισίνες υπερχείλισης πλαισιώνουν τα μεγάλα καταστρώματα, ενώ οι πολλαπλές επιλογές εστιατορίου του νορβηγικού Prima δελεάζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Και όταν όλα αυτά κουράσουν, το ευρύχωρο Prima προσφέρει χαλάρωση και ιδιωτικότητα.

A post shared by Lexie Alford (@lexielimitless)

Το πρώτο από τα έξι πλοία της πρωτοποριακής κατηγορίας του και το 18ο από ολόκληρο τον στόλο της φίρμας, το 295 μέτρων και 143.535 τόνων Norwegian Prima (με χωρητικότητα 3.100 επισκέπτες) προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα στελέχωσης προς αναλογία χώρου από οποιοδήποτε σύγχρονο ή premium κρουαζιερόπλοιο στο θάλασσα σήμερα.

Εικόνα

Τα διάφορα καταστρώματα διαθέτουν πολύχρωμες ξαπλώστρες, ανάκλιντρα, αιώρες και κρεμαστές πολυθρόνες, καθώς και ιδιωτικές κόγχες με κομψές οθόνες ή χωρίσματα. Ένα lounge παρατήρησης πολλαπλών χρήσεων χρησιμεύει ως ένα ήσυχο καταφύγιο και το Humidor Cigar Lounge παρέχει επιπλέον καταφύγιο στους λάτρεις των πούρων.

Εικόνα

Το εντυπωσιακό Penrose Atrium, σχεδιασμένο από το Studio Dado με έδρα το Μαϊάμι, προκαλεί την κατάπληξη που πρέπει να ένιωσαν οι πρώτοι εξερευνητές του ωκεανού. Τριών ορόφων και με γυάλινους τοίχους, το αίθριο εστιακού σημείου εκτείνεται σε τρία καταστρώματα και διαθέτει έναν πολυέλαιο μεγάλης κλίμακας που κατασκευάστηκε από τη διάσημη τσέχικη εταιρεία σχεδιασμού φωτιστικών Lasvit. Η εγκατάσταση, με τα κινούμενα φωτιστικά της, ήταν εμπνευσμένη από τους αστερισμούς.

Εικόνα

Και για όσους αναζητούν επιπλέον καταφύγιο, το Norwegian Prima είναι το σπίτι του The Haven, μια εμπειρία πλοίου μέσα σε πλοίο τόσο πολυτελής όσο κάθε ξενοδοχείο ή θέρετρο πέντε αστέρων. Κρυμμένο στους επάνω ορόφους του πλοίου και προσβάσιμο μόνο μέσω ειδικής κάρτας κλειδί, το The Haven προσφέρει ήρεμη ανάπαυλα από τη σταθερή ζωτικότητα του Prima.

Εικόνα

Εκεί οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν το επίπεδο δραστηριότητας και αφοσίωσης. Ένα ιδιωτικό και επαγγελματικά στελεχωμένο εσωτερικό/εξωτερικό εστιατόριο, δύο μπαρ, δύο ιδιωτικά deck με πισίνα υπερχείλισης και δύο υδρομασάζ, και αρκετοί χαλαρά εκλεπτυσμένοι χώροι σαλονιού είναι διαθέσιμα μόνο στους επισκέπτες των 107 σουιτών του The Haven, κάνοντας την εμπειρία ανάλογη με εκείνη της διαμονής σε ένα πολυτελές resort.

Εικόνα

Τα δωμάτια και οι σουίτες του The Haven, το καθένα με κομψές ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι και του πράσινου, διαθέτουν επιπλωμένα μπαλκόνια, βελούδινα κρεβάτια και κλινοσκεπάσματα, άνετα μπουρνούζια και παντόφλες, προϊόντα περιποίησης L'Occitane, εφοδιασμένο μίνι μπαρ, μηχανές καφέ Nespresso και απογευματινά εδέσματα στο δωμάτιο.

Εικόνα

Αλλά εκτός από τις σύγχρονες ανέσεις, είναι οι υπηρεσίες και το προσωπικό του The Haven που κάνει τη διαφορά. Οι επισκέπτες του Haven παραλείπουν τις ουρές κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση. Στο μπαρ του The Haven, ο μπάρμαν θυμάται τις αρχικές παραγγελίες κοκτέιλ. Ο συνοδός καταστρώματος είναι έχει πάντα μια ζεστή κουβέρτα όταν το αεράκι του ωκεανού γίνει ψυχρότερο.

Ένας 24ωρος μπάτλερ ικανοποιεί ευγενικά ποικίλα αιτήματα και ο μετρ προγραμματίζει εξυπηρετικά κρατήσεις (προτεραιότητα έχουν οι επισκέπτες του Haven) για την πληθώρα των χώρων εστίασης του πλοίου.

Εικόνα

Τα εστιατόρια καλύπτουν όλη την γκάμα των γεύσεων. Το Palomar έχει επίκεντρο τα θαλασσινά της Μεσογείου, το Hasuki το hibachi-style φαγητό, το σύγχρονο Nama το σουσι, και το Onda by Scarpetta την ιταλική κουζίνα, μια κοινή συνεργασία με την αλυσίδα εστιατορίων Scarpetta.

Εικόνα

Τέλος, στο ειδικό εστιατόριο του The Haven, τα λευκά τραπεζομάντιλα, η απαλή τζαζ και ο απαλός φωτισμός δημιουργούν ένα από τα πιο σαγηνευτικά περιβάλλοντα φαγητού του Norwegian Prima, μια ατμόσφαιρα που αντηχεί στο διπλανό μπαρ Haven, όπου σερβίρονται κοκτέιλ σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές των επισκεπτών.

Εικόνα

Στο ίδιο επίπεδο με τη γαστρονομία κινούνται και οι υπόλοιπες επιλογές διασκέδασης του πλοίου, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης, διαμετρήματος Broadway. Επί του παρόντος, η παράσταση που δίνεται στο Prima είναι το υποψήφιο για το βραβείο Tony μιούσικαλ «Summer: The Donna Summer Musical».

Εικόνα

Το Mandara Spa είναι κάτι που κάθε επισκέπτης πρέπει να δοκιμάσει. Με την πρώτη σάουνα με κάρβουνο στη θάλασσα, το Mandara είναι ένας τεράστιος χώρος που βρίσκεται στην πλώρη διαθέτει δωμάτια με αλάτι και χαμάμ, δωμάτιο πάγου, πισίνα με αλάτι και σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Εικόνα

Το Mandara προσφέρει ένα πλήρες μενού με θεραπευτικό μασάζ, μη επεμβατικές λύσεις ομορφιάς και θεραπείες μαλλιών και νυχιών, ενώ το σαλόνι του με τα μεγάλα παράθυρα στραμμένα προς την πλώρη, παρέχει ένα ακόμη καταφύγιο εκτόνωσης.

Το Norwegian Prima είναι ένα κρουαζιερόπολοιο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Κυρίως διότι προσφέρει επιλογές στους επισκέπτες του, που έχουν σχεδιαστεί για κάθε χαρακτήρα και διάθεση. Είτε εξωστρεφείς είτε εσωστρεφείς είτε κάτι ενδιάμεσο, λίγοι επισκέπτες μπορούν να αντισταθούν στο πλήθος των πειρασμών του Prima. Ακόμη κι αν έχουν ταξιδέψει με όλα τα κρουαζιερόπλοια του κόσμου.