Πίτσα με λευκή τρούφα Alba αξίας 800 δολαρίων σερβίρει το εστιατόριο Via Toledo στο Ντουμπάι

Μόνο στο Ντουμπάι! Στο εστιατόριο Via Toledo του πολυτελούς ξενοδοχείου Address Beach Resort σερβίρεται η «pizza magnatum». Πρόκειται για την gourmet εκδοχή του αγαπημένου ιταλικού πιάτου που περιλαμβάνει μια γενναιόδωρη ποσότητα από λευκές τρούφες Alba. Η τιμή της; Μόνο 800 δολάρια.
Πίτσα με λευκή τρούφα Alba αξίας 800 δολαρίων σερβίρει το εστιατόριο Via Toledo στο Ντουμπάι

Εάν έχετε συνηθίσει να κυνηγάτε τις προσφορές για πίτσες του τύπου «στις τρεις η μία δώρο», αυτό τα νέο μπορεί να σας κόψει την όρεξη. Στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Address Beach Resort στο Ντουμπάι, το αγαπημένο γρήγορο φαγητό του πλανήτη έχει μεταμορφωθεί σε gourmet απόλαυση αξίας 800 δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Top Pizza 2022 - Αυτή είναι η διεθνής λίστα με τις 100 καλύτερες πιτσαρίες στον κόσμο

Η «pizza magnatum», όπως αποκαλείται, σερβίρεται στο εστιατόριο Via Toledo και είναι δημιουργία του σεφ Φρανσέσκο Κάλο, ο οποίος αναδείχθηκε και ο καλύτερος σεφ πίτσας στον κόσμο το 2019. Όπως ο ίδιος λέει, «Η μαγειρική μου ακολουθεί gourmet στυλ».

Η πολυτελής εκδοχή του κλασικού ιταλικού πιάτου περιλαμβάνει μια γενναιόδωρη ποσότητα από λευκή τρούφα Alba. Το εποχιακό συστατικό θεωρείται ως το διαμάντι του γαστρονομικού κόσμου και είναι αναμφίβολα ακριβό και νόστιμο.

A post shared by Francesco Calò (@francesco.cal)

Για τη δημιουργία της πίτσας magnatum των 789 δολαρίων, ο σεφ Κάλο προμηθεύεται την τρούφα από τον λεγόμενο «Truffle Man» του Ντουμπάι, Μάσιμο Βιντόνι.

Φυσικά, όσοι θέλουν να παραλείψουν το ακριβό πιάτο, μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις άλλες επιλογές στο εστιατόριο, όπως marinara doppio crunch με διπλά ψημένη ζύμη Icollori dell'orto, μια χορτοφαγική πίτσα με κρέμες από κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, κολοκύθα, και friarielli, και άλλα.

Από την άλλη, μια σύντομη περιήγηση στον ιστότοπο του εστιατορίου Via Toledo αρκεί για να καταλάβει κανείς πως ό,τι και να διαλέξει από το μενού, είναι σίγουρο πως ο λογαριασμός θα έχει επίσης... gourmet στυλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ