Λούις Χάμιλτον και Τακάσι Μουρακάμι συνεργάζονται στο νέο brand ρούχων του πρωταθλητή της Formula 1

Ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula1, Λούις Χάμιλτον μόλις λάνσαρε το +44. Πρόκειται για το νέο δικό του brand ρούχων που περιλαμβάνει σε πρώτη φάση μια capsule συλλογή 6 κομματιών που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον σύγχρονο καλλιτέχνη Τακάσι Μουρακάμι.
Λούις Χάμιλτον και Τακάσι Μουρακάμι συνεργάζονται στο νέο brand ρούχων του πρωταθλητή της Formula 1

Ο θρύλος της Formula 1, Λούις Χάμιλτον, κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα, αυτή τη φορά στον κόσμο της μόδας. Η πρόσφατη συνεργασία του με τον σύγχρονο καλλιτέχνη Τακάσι Μουρακάμι παίρνει μορφή στη νέα επωνυμία ρούχων του πρωταθλητή με το όνομα +44.

Διαβάστε ακόμα: Gucci - Η νέα καμπάνια για τα ταξιδιωτικά είδη της έχει πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Εμπνευσμένη από τον κόσμο των anime και των manga, η limited edition capsule συλλογή 6 κομματιών επικεντρώνεται γύρω από το «Psychedelic Speed Demon», ερμηνευμένο στο στυλ του Μουρακάμι.

Το νέο brand θεωρείται μάλλον φυσική εξέλιξη για τον Χάμιλτον, καθώς ο επτά φορές πρωταθλητής είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους οίκους μόδας Tommy Hilfiger και Valentino.

«Δεν υπάρχει κανένας που να θεωρώ πιο κατάλληλο στο να με βοηθήσει να το πετύχω από τον Μουρακάμι. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή του street culture για δεκαετίες, διάσημος για τα μοναδικά σχέδιά του που είναι άμεσα αναγνωρίσιμα», ανέφερε ο Χάμιλτον στον ιστότοπο Highsnobiety.

«Δουλέψαμε μαζί για να κάνουμε κάθε κομμάτι να αντικατοπτρίζει το κοινό μας πάθος για το μοναδικό, το ψυχεδελικό και μια γιορτή αυτού που μας κάνει όλους διαφορετικούς. Όσοι γνωρίζουν τον Λούις μπορούν να περιμένουν ότι αυτή η συνεργασία θα είναι μια αντανάκλαση του απαράμιλλου ταλέντου του», συμπλήρωσε ο Μουρακάμι.

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Με τιμές που κυμαίνονται από 60 έως 200 δολάρια, η περιορισμένης έκδοσης συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Plus44.world και διαθέτει μπλουζάκια με κοντό και μακρύ μανίκι, τζάκετ και φούτερ με κουκούλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ