Τομ Χάρντι: Αγωνίστηκε σε τουρνουά Jiu-Jitsu για φιλανθρωπικό σκοπό - Κέρδισε όλους τους αγώνες

Ο Τομ Χάρντυ, ο «βαρέων βαρών» ηθοποιός του Χόλιγουντ, έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στο τοπικό τουρνουά Open Championship Brazilian Jiu-Jitsu 2022 στο Milton Keynes,και κέρδισε όλους τους αγώνες που συμμετείχε.
Τομ Χάρντι: Αγωνίστηκε σε τουρνουά Jiu-Jitsu για φιλανθρωπικό σκοπό - Κέρδισε όλους τους αγώνες

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τομ Χάρντι, έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη στο Open Championship Brazilian Jiu-Jitsu 2022 στο Milton Keynes το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. Έντεκα χρόνια μετά την ταινία «Warrior» όπου υποδύθηκε έναν αθλητή πολεμικών τεχνών, ο 45χρονος Βρετανός όχι μόνο εμφανίστηκε στο τουρνουά αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κέρδισε όλους τους αγώνες του, φεύγοντας τελικά με τον τίτλο.

Διαβάστε ακόμα: Μπραντ Πιτ - Εκθέτει για πρώτη φορά τα γλυπτά του στο Μουσείο Τέχνης Sara Hildén στη Φινλανδία

Ο ίδιος ανήρτησε και μια φωτογραφία στο Instagram με το πιστοποιητικό της νίκης του, το οποίο αναγράφει το κανονικό του όνομα «Έντουαρντ Χάρντι». Μάλιστα σύμφωνα με τον Guardian, εκπρόσωπος του πρωταθλήματος αποκάλεσε τον Χάρντι «πολύ ωραίο τύπο» που ήταν «πραγματική ευχαρίστηση να φιλοξενεί κανείς στο τουρνουά».

«Όλοι τον αναγνώρισαν, αλλά ήταν πολύ ταπεινός και χαιρόταν να αφιερώσει χρόνο για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Ήταν πραγματική χαρά που τον είχαμε να διαγωνιστεί στην εκδήλωσή μας», ανέφεραν οι δηλώσεις στο ρεπορτάζ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρντι συμμετέχει σε διαγωνισμό πολεμικών τεχνών. Τον Αύγουστο, πρωταγωνίστησε στο REORG Open Jiu-Jitsu Championship, ένα τουρνουά με στόχο τη συγκέντρωση κεφαλαίων για στρατιωτικό προσωπικό, βετεράνους και εργαζόμενους στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο Χάρντι είναι διαχειριστής του οργανισμού, ο οποίος στοχεύει να διδάξει jiu-jitsu σε όσους έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς ή πάσχουν από σύνδρομο μετατραυματικού στρες και κατάθλιψη.

Υπάρχει πάντα μια τοπική οπτική γωνία, φυσικά. Το Teesside Live μίλησε με τον Ντάνι Απλμπι, έναν από τους αντιπάλους του Χάρντι στον διαγωνισμό, ο οποίος δήλωσε «έκπληκτος» όταν ανακάλυψε ότι θα αγωνιζόταν εναντίον του πρωταγωνιστή της ταινίας Mad Max.

«Περίμενα στη γωνία μου στο ρινγκ για τον ημιτελικό στο Γούλβερχαμπτον όταν εμφανίστηκε ο Τομ. Δεν ήξερα ότι θα ήταν εκεί», είπε.«Τον αναγνώρισα αμέσως. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Τομ Χάρντι, έτσι δεν είναι;».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ