Gaming: Η μεγαλύτερη συλλογή από παιχνιδοκονσόλες πωλείται - Ποια είναι η αστρονομική τιμή της

Γάλλος χρήστης του eBay με το όνομα «Kariaur» πουλάει την πλήρη συλλογή κονσόλων του για 984.000 ευρώ. Περιλαμβάνει κλασικές κονσόλες όπως το αυθεντικό Xbox, το Playstation και το Nintendo αλλά τα πραγματικά διαμάντια της συλλογής του είναι τα πιο σπάνια μοντέλα.
Gaming: Η μεγαλύτερη συλλογή από παιχνιδοκονσόλες πωλείται - Ποια είναι η αστρονομική τιμή της

Η συλλογή βιντεοπαιχνιδιών μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ ακριβό χόμπι. Εκτός από την αγορά των ίδιων των παιχνιδιών και των αξεσουάρ τους, οι συλλέκτες χρειάζονται και τις κονσόλες, προκειμένου να τα παίξουν. Εάν είστε λάτρης των video games, τώρα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε κάθε κονσόλα που κατασκευάστηκε σε αυτόν τον πλανήτη, στην προνομιακή τιμή του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε την έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ στο Μαλιμπού για 70,4 εκατ. δολάρια

Βλέπετε, ένας Γάλλος χρήστης του eBay με το όνομα «Kariaur» έχει καταχωρήσει μια αγγελία, στην οποία πουλάει την πλήρη συλλογή κονσόλων του για 984.000 ευρώ. Περιλαμβάνει κλασικές κονσόλες που μπορεί να έχετε ήδη στην ντουλάπα σας στο σπίτι, όπως το αυθεντικό Xbox, το Playstation και το Nintendo, αλλά τα πραγματικά διαμάντια της συλλογής του είναι τα πιο σπάνια μοντέλα.

Εικόνα

Ο Kariaur πουλά εκατοντάδες σπάνιες παραλλαγές κονσολών, μερικές από τις οποίες ήταν αρχικά διαθέσιμες μόνο μέσω διαγωνισμών. Φυσικά, δεν χρειάζεται να παίξετε Pokemon σε ένα Gameboy που μοιάζει με το πρόσωπο του Pikachu, αλλά είναι ωραίο να έχετε την επιλογή.

Η συλλογή του περιλαμβάνει περίπου 2.200 αντικείμενα και η συγκέντρωση τους ήταν ένα μακρύ ταξίδι. Ο Kariaur γράφει ότι άρχισε να συλλέγει κονσόλες στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και τις είχε πουλήσει σχεδόν όλες στο τέλος της δεκαετίας. Έτσι, άρχισε να χτίζει ξανά τη συλλογή του στη δεκαετία του 2000 πριν κάνει ένα διάλειμμα το 2011 λόγω έλλειψης χρόνου για τον εντοπισμό σπάνιων κομματιών. Σε ένα ταξίδι στο Τόκιο το 2018, ο Kariaur μπόρεσε να αγοράσει πίσω τα περισσότερα από τα αντικείμενα που είχε πουλήσει στο παρελθόν και τώρα τα βάζει ξανά προς πώληση.

Ακόμη όμως κι αν έχετε σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ για να ξοδέψετε σε αυτόν τον θησαυρό κονσολών, η εύρεση ενός μέρους για να τις αποθηκεύσετε όλες μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Ο Kariaur προτείνει ότι η συλλογή είναι κατάλληλη για μουσείο. Εάν ονειρεύεστε να ανοίξετε ένα μουσείο βιντεοπαιχνιδιών μια μέρα, μπορείτε να αγοράσετε τις κονσόλες εδώ, εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ