Oppidum L' Heritage: Τα πολυτελή υπόγεια καταφύγια όπου η ελίτ θα επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη

Καθώς ο πλανήτης πνέει τα λοίσθια και η Αποκάλυψη ίσως να μην είναι τελικά σενάριο ταινίας, η εταιρεία κατασκευής οχυρωμένων υπόγειων κατοικιών Oppidum αποκάλυψε τα νέα καταφύγια L' Heritage, για εκείνους που θέλουν να ζήσουν πλουσιοπάροχα ακόμα κι όταν έρθει το τέλος του κόσμου.
Oppidum L' Heritage: Τα πολυτελή υπόγεια καταφύγια όπου η ελίτ θα επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη

Έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε όταν –ω μη γένοιτω- έρθει το τέλος του κόσμου; Πού θα κρυφτείτε όταν ένας γιγάντιος μετεωρίτης πέσει από το διάστημα στη Γη ή αν οι μασέλες των ζόμπι αρχίσουν να ροκανίζουν ό,τι κινείται; Αν δεν ξέρετε πώς να προφυλαχτείτε την ημέρα της Αποκάλυψης, μια εταιρεία πιστεύει ότι έχει μια ελκυστική λύση, και συνοδεύεται από όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Διαβάστε ακόμα: Sky Cruise Hotel - Το ιπτάμενο πολυτελές ξενοδοχείο που θα βρίσκεται μόνιμα στον αέρα με πυρηνική ενέργεια

Η Oppidum, προμηθευτής οχυρωμένων υπόγειων κατοικιών, αποκάλυψε τα νέα καταφύγια L' Heritage, για εκείνους που θέλουν να ζήσουν πλουσιοπάροχα ακόμα κι όταν ο κόσμος πνέει τα λοίσθια.

Εικόνα

Τα καταφύγια, που σχεδιάστηκαν από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Marc Prigent, στοχεύουν να παρέχουν μια ασφαλή διαμονή σε άτομα με πολύ βαθιές τσέπες και το στενό τους κύκλο, κατά τη διάρκεια αυτών που η μάρκα περιέγραψε ως «πρωτοφανείς καιρούς», χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσουν τις ανέσεις της βίλας τους.

Εικόνα

Τα καταφύγια, τα οποία συνδέονται με την πολυτελή κατοικία του ιδιοκτήτη τους, δεν είναι βεβαίως κάτι καινούργιο. Οι αποθήκες της Oppidum, ωστόσο, στοχεύουν να προσφέρουν ένα πλήρες οικιακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Εικόνα

Για να επιτευχθεί αυτό, το καθένα προσφέρει πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου. Επιπλέον, οι πολυτελείς κατοικίες μπορούν να προσαρμοστούν στα γούστα του ιδιοκτήτη, με την επιλογή να προσθέσετε επιπλέον εγκαταστάσεις, όπως μια ιδιωτική γκαλερί τέχνης, ένα γκαράζ αρκετά μεγάλο για να στεγάσει ολόκληρη τη συλλογή σας, αίθουσες συσκέψεων, έναν εσωτερικό κήπο και ακόμη και ένα σπα με ιδιωτική πισίνα.

Εικόνα

Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε ότι το υπερπολυτελές καταφύγιο διαθέτει αρκετές σουίτες για να φιλοξενήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας.

Καθώς οι υπόγειες εγκαταστάσεις της Oppidum είναι σχεδιασμένες για τους έσχατους καιρούς, η ασφάλεια είναι το ύψιστο ζήτημα. Με αυτό το σκεπτικό τα μέτρα ασφαλείας ξεκινούν από την είσοδο.

Εικόνα

Οι ενισχυμένες πόρτες υψηλών προδιαγραφών ελέγχονται από έναν πολυβιομετρικό μετρητή που σαρώνει ταυτόχρονα το πρόσωπο, την ίριδα, την παλάμη και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Μ΄ αυτόν τον τρόπο μόνο o ιδιοκτήτης και καθορισμένα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χώρο.

Εικόνα

Επιπλέον, όλες οι κατοικίες είναι εξοπλισμένες με ένα ολοκληρωμένο σύνθετο σύστημα ασφαλείας με προστασία στρατιωτικού επιπέδου. Ακόμα καλύτερα, κάθε καταφύγιο προσφέρει λειτουργίες εκτός δικτύου, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε σ’ αυτό με περισσότερους από έναν τρόπους.

Εικόνα

«Είναι μέρη γαλήνης και απόλυτης ασφάλειας για τους ιδιοκτήτες και τις οικογένειές τους. Έχουμε το προνόμιο να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών, δημιουργώντας όμορφα μέρη που θα προστατεύουν τους ίδιους και την κληρονομιά τους για τις επόμενες γενιές», λέει ο Jakub Zamrazil, ιδρυτής και διευθύνων δύμβουλος της Oppidum, σε δήλωση Τύπου.

Τα καταφύγια της Oppidum προσφέρονται με ποικίλες επιλογές για βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες διαμονές και είναι διαθέσιμα σε όλη την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τα ΗΑΕ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο της εταιρείας.