Το αυτοκίνητο του ενός εκατ. του Brooklyn Beckham θα το ζήλευε και ο David

O γιος του David και τη Victoria Beckham, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του, Nicola Peltz, κάνει τις βόλτες του με μια σπάνια McLaren P1.
Το αυτοκίνητο του ενός εκατ. του Brooklyn Beckham θα το ζήλευε και ο David

Είναι σαφές ότι ο 23χρονος Brooklyn Beckham ποτέ του δεν στερήθηκε τίποτα. Πώς θα γινόταν άλλωστε, έχοντας μεγαλώσει σε ένα «βασιλικό περιβάλλον» με γονείς τους David και Victoria Beckham; Ωστόσο, από μικρή ηλικία αποφάσισε ότι δεν θέλει να αγκιστρωθεί στα εύκολα.

Διαβάστε ακόμη: To εντυπωσιακό κότερο των 229 εκατ. ευρώ που περνά το καλοκαίρι του ο David Beckham

Ήδη στα 14 του, αφού έκανε γνωστό ότι το μέλλον του δεν επρόκειτο να συνδεθεί με το ποδόσφαιρο, άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ και να το συνδυάζει, δουλεύοντας τα Σαββατοκύριακα σε μια καφετέρια στο Λονδίνο. Και ενώ η καριέρα του ως μοντέλο απογειώθηκε, φρόντισε να εκπαιδευτεί και ως φωτογράφος.

Προφανώς, η δουλειά του μπροστά στην κάμερα ήταν πιο εντυπωσιακή από την καλλιτεχνική του δουλειά ως φωτογράφος, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα της Vogue ή σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να βγάλει χρήματα δουλεύοντας ως σεφ. Ή τουλάχιστον έτσι λέει.

Είναι αλήθεια ότι εδώ και καιρό ο γιος του Beckham μοιράζεται στα κοινωνικά του προφίλ συνταγές από τον χώρο του «Cooking with Brooklyn» για τις οποίες, εκτός από μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών -έως 62- φημολογείται ότι έχει πάρει τις συμβουλές του Gordon Ramsay, φίλου της οικογένειας.

Το πιο εκπληκτικό από όλα βέβαια είναι ότι με το νέο του επαγγελματικό βήμα μπορεί να υποστηρίξει το ακριβό lifestyle του Λος Άντζελες, όπου ζει με τη σύζυγό του, την ηθοποιό και μοντέλο Nicola Peltz, σε μια έπαυλη 9 εκατομμυρίων ευρώ στο Μπέβερλι Χιλς.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε ο διάσημος Tik Toker, Daniel Mac, ο Brooklyn φαίνεται πίσω από το τιμόνι μιας σπάνιας και πανάκριβης McLaren P1. Υπάρχουν μόλις 350 τέτοια αυτοκίνητα στον κόσμο, ενώ η τιμή του ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. «Είμαι σεφ», ακούμε τον νεαρό απαντά στην ερώτηση του Tik Toker για το «τι δουλειά κάνει». Απλώς ακολουθήστε το πάθος σας. Ό,τι σας κάνει χαρούμενους, συνεχίστε να το κάνετε», προσθέτει.

Όπως καταλαβαίνετε, το βίντεο προκάλεσε ένα καταιγισμό σχολίων που χλευάζουν την απάντηση του γιου του Beckham και αποδίδουν τις πολυτέλειες που απολαμβάνει στο γεγονός ότι είναι γιος του David. Aς μην κρίνουμε παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ