Piaget: Τα νέα Polo Skeleton και Polo Date γίνονται πράσινα

Piaget Green Polo SKeleton

Μεταξύ των fashionable καταναλωτών δεν είναι μυστικό πως το πράσινο είναι η νέα τάση της μόδας όταν η συζήτηση αφορά στα καντράν των ρολογιών.

Αν και το μπλε συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο (όπως είδαμε και με τα νέα Hublot), πλέον τα brands αναγνωρίζουν την «ήρεμη πολυτέλεια» του πράσινου χρώματος, όπως αυτό που επέλεξε η ελβετική εταιρεία Piaget για να «ντύσει» τα Polo ρολόγια.

Εικόνα
Piaget Polo Date
Piaget Polo Date © PIAGET

Τα νέα Piaget Polo Skeleton και το Polo Date είναι εμπνευσμένα από το κατάφυτο περιβάλλον στην La Cote-aux-Fees, στην Ελβετία, και πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα βουνά Γιούρα, όπου και βρίσκεται η έδρα της εταιρείας από την ίδρυση της το 1874.

Διαβάστε επίσης: Richard Mille RM UP-01 Ferrari: Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο έχει πάχος 1,80 mm και κόστος 1,9 εκατ. δολάρια

To Piaget Polo Date με διάμετρο 42mm είναι κατασκευασμένο με ροζ χρυσό 18 καρατίων, με ένα συνδυασμό ματ και γυαλιστερού φινιρίσματος. Το καντράν δημιουργεί μια δραματική εμφάνιση χάρη το οριζόντιο μοτίβο, ενώ οι φωτεινοί δείκτες τονίζονται από χρυσές λεπτομέρειες. Το εντυπωσιακό ρολόι πωλείται έναντι 30.000 δολαρίων.

Εικόνα
Piaget Polo Skeleton -PIAGET
Piaget Polo Skeleton © PIAGET

Παράλληλα, το Piaget Polo Skeleton διαμέτρου 42mm – είναι ένας περιζήτητος χρονογράφος για τους φαν της Piaget – κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Δημιουργώντας ορισμένα από τα τμήματα του μηχανισμού σε πράσινο, επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση με την λευκή μεταλλική κάσα και το καντράν του ρολογιού δείχνει να «ζωντανεύει».

Εικόνα
Piaget Polo Skeleton © PIAGET

Το ρολόι Polo Skeleton πωλείται με δύο διαφορετικές επιλογές εμφάνισης, ένα stainless steel μπρασελέ και ένα πράσινο δερμάτινο λουράκι, στην τιμή των 30.900 δολαρίων.

Εικόνα
Manufacture made Movement @ PIAGET
Manufacture made Movement @ PIAGET

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ