Ο Jimmy Fallon έχει μετατρέψει το ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη σε έργο τέχνης

Το πανέμορφο διαμέρισμα του Αμερικανού κωμικού και παρουσιαστή είναι προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια.
Ο Jimmy Fallon έχει μετατρέψει το ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη σε έργο τέχνης

O Jimmy Fallon αποτελεί ένα από πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην Αμερική και όχι μόνο. Η βραδινή του εκπομπή (The Tonight Show) έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ενώ από τον καναπέ του έχουν περάσει ως καλεσμένοι δεκάδες celebrities. Tι κάνει, όμως, ο Αμερικανός παρουσιαστής και κωμικός όταν δεν βρίσκεται στο στούντιo; Ασχολείται με το πανέμορφο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, το οποίο έχει διακοσμήσει, μελετώντας προσεκτικά κάθε του λεπτομέρεια.

Διαβάστε ακόμη: Gaming: Η απόλυτη καρέκλα έχει τιμή εκκίνησης τα 14.000 ευρώ

Για την ακρίβεια, ασχολούνταν μέχρι πρόσφατα, γιατί πλέον το σπίτι άλλαξε ιδιοκτήτη. Ο Fallon αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο πριν λίγο καιρό και κάπως έτσι, η Cara Delevingne έχοντας εντυπωσιαστεί από το προσωπικό γούστο του παρουσιαστή, αποφάσισε να βγάλει αμέσως περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ από τον προσωπικό της λογαριασμό, προκειμένου να το κάνει δικό της.

Το σπίτι του Jimmy Fallon βρίσκεται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και έχει συνολική έκταση 5.000 τετραγωνικά μέτρα. Εκτείνεται σε τρεις διαφορετικούς ορόφους, ενώ διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης πάντως είναι πως ο παρουσιαστής αγόρασε σταδιακά τους τρεις ορόφους (τον έναν το 2004, τον άλλον το 2010 και τον τελευταίο το 2014), ενώ άλλαξε ριζικά την εικόνα τους.

Από εκεί που το σπίτι έμοιαζε με ένα απλό (αλλά ακριβό) διαμέρισμα, ο Fallon το μετέτρεψε σε ένα έργο τέχνης. Έφτιαξε μέσα ένα saloon εμπνευσμένο από την άγρια δύση, μυστικά περάσματα, μια ιδιαίτερη σκάλα που συνδέει τα διαμερίσματα, αγόρασε υπέροχα έπιπλα και γέμισε τους τοίχους με χρώματα πίνακες.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν vintage πινελιές και κάθε δωμάτιο μοιάζει θεματικό, έχοντας μεγάλες διαφορές από τα υπόλοιπα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Delevingne θα απολαύσει στο έπακρο το νέο της σπίτι, στο οποίο εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται να πειράξει τίποτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ