Zenith όπως... Rolex - Μεγαλώνει η λίστα αναμονής για τα πολυτελή ρολόγια

Η ζήτηση για ένα ρολόι Zenith είναι αντίστοιχη όπως αυτή της Rolex, της Audemars Piguet και της Patek Philippe.
Zenith

Σε μια μακρά λίστα αναμονής θα πρέπει να προσθέσουν το όνομα τους οι φαν των ρολογιών Chronomaster Sport και Defy Skyline, καθώς αυξάνεται η δημοφιλία του ελβετικού brand «Zenith».

«Υπάρχει έλλειψη και οι πιθανότητες να πάρει κάποιος ένα από αυτά τα ρολόγια χωρίς να περιμένει είναι πολύ μικρές» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της CEO της θυγατρικής της LVMH, Julien Tornare, καθώς η ζήτηση για ένα ρολόι Zenith είναι αντίστοιχη όπως αυτή της Rolex, της Audemars Piguet και της Patek Philippe.

Διαβάστε επίσης: Richard Mille RM UP-01 Ferrari: Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο έχει πάχος 1,80 mm και κόστος 1,9 εκατ. δολάρια

Σύμφωνα με το Bloomberg, το μοντέλο Chronomaster Sport, ένας χρονογράφος που λειτουργεί με τον μηχανισμό - σήμα κατατεθέν της Zenith «El Primero» πωλείται έναντι 11.313 δολαρίων και είναι το μοντέλο της εταιρείας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Εικόνα

Αντίστοιχα, η λιανική τιμή πώλησης του μοντέλου Defy Skyline, ανέρχεται σε 8.730 δολάρια. Το συγκεκριμένο ρολόι κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από το οκταγωνικό design του original μοντέλου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του '60.

Εικόνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ