Hibiscus Estate Residence: Η βίλα 16 εκατ. δολαρίων στις Μπαχάμες για μόνιμες διακοπές πολυτελείας

Ποιες διακοπές; Αυτή η νέα ιδιωτική όαση των Μπαχάμες αξίας 16 εκατ. δολαρίων μπορεί να γίνει το επόμενο σπίτι σας. Με το όνομα Hibiscus Estate Residence, το παραθαλάσσιο σπίτι βρίσκεται στο νησί Montage Cay.
Hibiscus Estate Residence: Η βίλα 16 εκατ. δολαρίων στις Μπαχάμες για μόνιμες διακοπές πολυτελείας

Από το Green Turtle Cay μέχρι την παραλία Coco Plum, οι Μπαχάμες αποτελούν εδώ και καιρό ένα πολυτελές καταφύγιο διακοπών για δισεκατομμυριούχους και μη ταξιδιώτες. Τώρα, μια δελεαστική νέα παραθαλάσσια βίλα είναι εδώ για να κάνει αυτές τις διακοπές μόνιμες.

Διαβάστε ακόμα: H έπαυλη των 30 εκατ. ευρώ του Chris Hemsworth είναι αντάξια του Thor

Με το όνομα Hibiscus Estate Residence, το ακίνητο των 16 εκατ. δολαρίων βρίσκεται στον κόλπο Crescent στο ιδιωτικό νησί Montage Cay. Είναι ένα από τα 47 σύγχρονα σπίτια που αναπτύσσονται στο νησί των 53 στρεμμάτων από τη Montage Hotels & Resorts, σε συνεργασία με τη Sterling Global Financial.

Εικόνα

Η έπαυλη εκτείνεται σε 615 τετραγωνικά μέτρα και σχεδιάστηκε από τον Καλιφορνέζο αρχιτέκτονα Robert C. Glazier και την εταιρεία σχεδιασμού Gensler με έδρα τη Νέα Υόρκη. Αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια που μοιάζουν με σπα και είναι πλήρως επιπλωμένο, ώστε να έχετε ένα λιγότερο πράγμα για να ανησυχείτε όταν κλείνετε τη συμφωνία.

Εικόνα

Το βραβευμένο στούντιο DesignAgency επικεντρώθηκε στους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας, οι οποίοι διαθέτουν θολωτές οροφές ύψους 4 μέτρων και γυάλινους τοίχους, παράλληλα με υπαίθριους χώρους τραπεζαρίας και κουζίνας.

Εικόνα

Όπως θα περίμενε κανείς, η κατοικία διαθέτει συσκευές υψηλής τεχνολογίας, όπως σειρές αερίου Wolf, ψυγεία Sub Zero και πλυντήρια πιάτων Cove στην κουζίνα. Σε άλλα σημεία του σπιτιού, δύο ευρύχωρες βασικές σουίτες προσφέρουν και οι δύο ιδιωτικές υπαίθριες βεράντες και ντους κήπου που σημαδεύουν τη φιλοσοφία εμπνευσμένη από τη φύση.

Εικόνα

Στους εξωτερικούς χώρους, οι άφθονες σκεπαστές βεράντες και τα περίπτερα του καταλύματος αυξάνουν τον κατοικήσιμο χώρο στο Hibiscus Estate Residence στα εντυπωσιακά 790 τετραγωνικά μέτρα.

Το σπίτι περιβάλλεται από καταπράσινους τροπικούς κήπους για προστασία της ιδιωτικότητας και διαθέτει μια αναζωογονητική πισίνα υπερχείλισης με lounge που έχει θέα στην καταγάλανη Θάλασσα του Abaco από την πίσω αυλή. Μια πλήρως εξοπλισμένη εξωτερική κουζίνα, εν τω μεταξύ, θα κάνει τις συγκεντρώσεις για μπάρμπεκιου αγαπημένη συνήθεια των ενοίκων.

Εικόνα

Την κατοικία διαχειρίζεται η Montage International, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβετε προνόμια τύπου ξενοδοχείου, όπως υπηρεσία καθαρισμού. Επιπλέον, η αγορά ενός ακινήτου αξίας άνω των 750.000 δολαρίων στο νησί της Καραϊβικής σας καθιστά επίσης ικανούς να υποβάλετε αίτηση για μόνιμη διαμονή.

Εικόνα

Ως κάτοικος, θα μπορείτε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο κτήμα της Καραϊβικής το 2023. Για να υποβάλλετε την άιτηση ένταξής σας στην παραδεισένια λίστα, μπορείτε να επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους στο Montage Cay Residences.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ