Η Μπέλα Χαντίντ παρουσιάζει τη CY- B3LLA: Μια συλλογή 11.111 NFT με τρισδιάστατες απεικονίσεις του σώματός της

Παρά το meltdown της αξίας των κρυπτονομισμάτων, η υπερβολικά αισιόδοξη Μπέλα Χαντίντ εισέβαλε στο metaverse, δημιουργώντας 11.111 μοναδικά NFT με τρισδιάστατες απεικονίσεις του σώματός της. Οι αγοραστές της συλλογής με τίτλο «CY- B3LLA» θα αποκτήσουν πρόσβαση σε προνόμια όπως μια προσωπική συνάντηση και προσκλήσεις για εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.
Η Μπέλα Χαντίντ παρουσιάζει τη CY- B3LLA: Μια συλλογή 11.111 NFT με τρισδιάστατες απεικονίσεις του σώματός της

Μια συνάντηση με το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ είναι μια φαντασίωση που για εκατομμύρια άντρες και γυναίκες στον πλανήτη θα μείνει για πάντα ανεκπλήρωτη. Ωστόσο, χάρη στην τεχνολογία, μπορείτε πλέον να πλησιάσετε ένα βήμα πιο κοντά στο supermodel, με τη συλλογή 11.111 NFT που φέρουν την εικόνα της.

Διαβάστε ακόμα: Γουόρεν Μπάφετ - Κάποιος πλήρωσε 19 εκατ. δολάρια για ένα δείπνο με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, που έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα της Vogue και έχει περπατήσει στην πασαρέλα για διάσημους οίκους μόδας όπως οι Philipp Plein, Moschino, Missoni, Bottega Veneta, Balmain και Chanel, μεταξύ άλλων, κάνει το ντεμπούτο της στο metaverse με τη δικής της συλλογή NFT με τίτλο «CY- B3LLA».

Η ίδια ανακοίνωσε στο Instagram το τελευταίο της έργο: «Πείτε γεια στο CY-B3LLA. Όπως μας το υπενθύμισαν πάρα πολλές φορές, το σύμπαν στο οποίο ζούμε είναι ατελές. Αλλά πιστεύω ότι αυτό παρέχει μια πραγματική ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια μετα-κοινότητα, που να υποστηρίζεται από ειρήνη, αγάπη, συμπόνια και ουσιαστικές συνδέσεις», ανέφερε στην ανάρτησή της.

A post shared by CYB3LLA (@cybellaxyz)

Η Χαντίντ αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον κόσμο του NFT σε συνεργασία με την reBASE, με δέκα καλλιτέχνες να εργάζονται πάνω σε μια τρισδιάστατη σάρωση του σώματος του μοντέλου.

Τα δύο NFT που παρουσιάστηκαν στη σελίδα CY-Bella στο Instagram είναι μια βιονική πολεμίστρια από το Τόκιο και ένα sexbot από τσιχλόφουσκα από μια άγνωστη τοποθεσία. Η ανάρτηση αναγράφει: «1 από 11.111 CY-Bellas #nfts που χωρίζονται σε δέκα συλλογές ανά πόλη. Μπορείτε να μαντέψετε από ποια πόλη προέρχεται αυτή;»

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hypebae, oι αγοραστές του NFT θα αποκτήσουν πρόσβαση σε προνόμια όπως μια προσωπική συνάντηση και προσκλήσεις για εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

«Αυτό είναι μόνο η αρχή. Τους επόμενους μήνες, θα αναπτύξουμε αυτό το νέο μετα-έθνος με πραγματικές τοποθεσίες και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, όπου μπορώ να συναντήσω τον καθένα από εσάς», εξηγεί η Χαντίντ.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι η ιδέα δεν είναι καινούργια. Η Πολωνή τραγουδίστρια και influencer Dorota Rabczewska, γνωστή και ως Doda, ήταν η πρώτη στον κόσμο που ψηφιοποίησε ολόκληρο το σώμα της, διαθέτοντας το αποτέλεσμα εν μέρει ως NFT.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ