Πάρος: Αυτή είναι η βίλα των 10 εκατ. ευρώ που δίχασε το Tik Tok

Μια βίλα στην Πάρο που πωλείται για 10 εκατομμύρια ευρώ, κατάφερε να γίνει viral στο Tik Tok και να συγκεντρώσει δεκάδες σχόλια από Έλληνες και ξένους, οι οποίοι χαρακτήρισαν την τιμή της εξωφρενική.
Πάρος: Αυτή είναι η βίλα των 10 εκατ. ευρώ που δίχασε το Tik Tok

Οι τιμές ενοικίασης κάποιου καταλύματος για διακοπές σε ελληνικό νησί έχουν εκτοξευτεί το φετινό καλοκαίρι. Ειδικά δε στις Κυκλάδες, ελάχιστα δίκλινα δωμάτια μπορεί να βρει κανείς κάτω από τα 100 ευρώ στη high season, δηλαδή στην περίοδο από 15 Ιουλίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου. Ταυτόχρονα, έχουν ανέβει αισθητά και οι τιμές πώλησης ακινήτων στην ίδια περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: Hugh Jackman: Μια ματιά στο high design σπίτι του Wolverine που μόλις βγήκε στην αγορά για 38,9 εκατ. δολάρια

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας βίλας στην Πάρο, την οποία ανέβασε μια χρήστης του Tik Tok (@angelicadimitra), ανακοινώνοντας πως η τιμή πώλησής της είναι στα 10.000.000 ευρώ. Το ποσό ακούγεται εξωφρενικό, ωστόσο η χρήστρια που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο-αγγελία, προσπάθησε να ξεναγήσει τους followers της στο εσωτερικό της.

@angelicadimitra Do you want to see more? #luxuryhomes#luxuryrealestate#architecture#billionaire#parosgreece#parosisland#greekvillas#greekvilla#greekrealestate#luxurylifestyle#beachhome#greektiktok#greeklife#greeklifeislife#greeklifecheck#τικτοκελλαδα#τικτοκgreece#greekgirl#realestateagent#greekgirledition#greekgirledition#greecetiktok#greece#greekislands#greekvacation ♬ Frozen On Fire - Madonna & Sickick

Η βίλα έχει αρκετά δωμάτια, πισίνα, μπαλκόνι με θέα, πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, είναι ανακαινισμένη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την τόσo υψηλή τιμή πώλησής της. Αυτό επισήμαναν και δεκάδες χρήστες του Tik Tok, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν τους «εκτιμητές», δίνοντας τις δικές τους πιθανές τιμές, οι οποίες θα ήταν ιδανικές για την πώληση μιας τέτοιας βίλας.

Πάντως οι περισσότεροι επισήμαναν πως δεν μπορεί να κοστίζει πάνω από 3.000.000 ευρώ. Τι λέτε;

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ