Resilience: Το νέο superyacht 65,5 μέτρων της ISA Yachts είναι ένα πλωτό ξενοδοχείο 5 αστέρων

Η ISA Yachts παρουσίασε το «Resilience», ένα superyacht 65,5 μέτρων με διακόσμηση που συναγωνίζεται ακόμη και τα πιο πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία. Για να σας πάρετε μια ιδέα της χλιδής του, το sky lounge διαθέτει το δικό του πιάνο με ουρά που παίζει μόνο του.
Resilience: Το νέο superyacht 65,5 μέτρων της ISA Yachts είναι ένα πλωτό ξενοδοχείο 5 αστέρων

Το 65,5 μέτρων superyacht «Resilience», της ISA Yachts, είναι ένα από τα κλασικά μοντέλα της εταιρείας και διαθέτει τους εσωτερικούς χώρους ενός ξενοδοχείου υψηλής πολυτέλειας. Το σκάφος κατασκευάστηκε από τον Enrico Gobbi της Team for Design, χρωστάει τη ναυτική αρχιτεκτονική του στην ομάδα Palumbo Superyachts και πήρε το όνομά του από την ανθεκτικότητα που επιδείχθηκε σε όλη την πανδημία του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμα: Amaala Yacht Club - Η νέα πολυτελής μαρίνα στη Σαουδική Αραβία είναι ένα μικρό Μονακό

Κατασκευασμένο στο ναυπηγείο της Palumbo στην Ανκόνα, το «Resilience» διαθέτει ατσάλινο κύτος και υπερκατασκευή αλουμινίου που έχουν φινιριστεί σε κομψό ναυτικό και λευκό χρώμα. Έχει ένα δυναμικό προφίλ με μια κοφτερή καρίνα που του επιτρέπει να σκίζει με ευκολία τα κύματα.

Εικόνα

Ωστόσο, αυτά που πραγματικά ξεχωρίζουν, βρίσκονται στο εσωτερικό του. Με τεράστιο εσωτερικό όγκο άνω των 1,4000 GT, οι χώροι του γιοτ είναι επιπλωμένοι με υπέροχα κομμάτια σχεδιαστών και προσφέρουν άφθονο χώρο φιλοξενίας και διασκέδασης.

Εικόνα

Τα έξι καταστρώματα συνδέονται με μια κυκλική σκάλα που λειτουργεί ως καλλιτεχνική εγκατάσταση, καθώς κλέβει τις εντυπώσεις ένα τεράστιο γλυπτό με γυάλινες μέδουσες, κατασκευασμένο από την Preciosa.

Εικόνα

Ξεκινώντας από το κάτω κατάστρωμα, υπάρχουν τέσσερις μεγάλες καμπίνες επισκεπτών και οκτώ καμπίνες πληρώματος. Υπάρχει επίσης ένα beach club έκτασης σχεδόν 186 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει πλατφόρμα κολύμβησης, σαλόνι, μπαρ, γυμναστήριο, σάουνα και αίθουσα μασάζ.

Εικόνα

Τα κυριότερα σημεία του club περιλαμβάνουν στρατηγικά τοποθετημένες οθόνες LED, ένα μπαρ διακοσμημένο με γυαλί Murano και μια μοναδική επιμεταλλωμένη οροφή με θέα την πισίνα από πάνω.

Εικόνα

Το κυρίως κατάστρωμα είναι αφιερωμένο σε μια σουίτα ιδιοκτήτη που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του, η οποία περιλαμβάνει αναδιπλούμενες βεράντες και στις δύο πλευρές, έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο κατά παραγγελία επίσης από την Preciosa και μοντέρνα έπιπλα από την Palissandro.

Εικόνα

Σε άλλα σημεία του ίδιου επιπέδου, υπάρχει μια μετατρέψιμη καμπίνα προσωπικού, μια κουζίνα από ανοξείδωτο χάλυβα, ένα μεγάλο κεντρικό σαλόνι και μια τραπεζαρία. Το κατάστρωμα καταλήγει στην περιοχή της μεγάλης πισίνας στην πρύμνη.

Εικόνα

Στο κατάστρωμα της γέφυρας, περιλαμβάνονται η καμπίνα καπετάνιου, μια VIP σουίτα με ιδιωτική βεράντα και το γραφείο του ιδιοκτήτη με δική του βεράντα και μπάνιο. Υπάρχει επίσης μια υπαίθρια τραπεζαρία με προσαρμοσμένες καρέκλες Vaar και ένας υπαίθριος κινηματογράφος με κρυφή επίπεδη οθόνη. Από εδώ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο sky lounge που διαθέτει το δικό του πιάνο με ουρά Edelweiss, το οποίο παίζει μόνο του.

Εικόνα

Στην κορυφή του σκάφους, ο χώρος ηλιοθεραπείας είναι εξοπλισμένος με τζακούζι με μωσαϊκό, μεγάλες ξαπλώστρες, υπαίθριο ντους και τραπεζαρία. Η εγκατάσταση οδηγεί στο πίσω μέρος του πιλοτηρίου, το οποίο διαθέτει προσαρμοσμένο τζάκι και μεγάλο σημείο για μπάρμπεκιου.

Εικόνα

Όσον αφορά τη διασκέδαση στο σκάφος και της θάλασσα, το μεγάλο γκαράζ προς τα εμπρός μπορεί να αποθηκεύσει δύο τζετ σκι, ένα 8μετρο τέντερ φιλοξενουμένων και ένα 6μετρο για το πλήρωμα. Φυσικά, τα πάντα μπαίνουν στο νερό με ειδικούς γερανούς.

Εικόνα

Η ισχύς του «Resilience» είναι αντίστοιχη της πολυτέλειάς του. Το γιοτ είναι εξοπλισμένο με διπλούς κινητήρες MTU 1.500 kW που του δίνουν τελική ταχύτητα 17,5 κόμβων και ταχύτητα πλεύσης 14 κόμβων. Μπορεί επίσης να πλεύσει περίπου 5.500 ναυτικά μίλια με ταχύτητα 11 κόμβους.

Εικόνα

Το «Resilience» είναι διαθέσιμο για ναύλωση μέσω του Edmiston. Έτσι, εκτός από τη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, μπορείτε αν νιώθετε την τσέπη σας γεμάτη να δείτε τους πολυτελέστατους εσωτερικούς χώρους του σκάφους και από κοντά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ