Hugh Jackman: Μια ματιά στο high design σπίτι του Wolverine που μόλις βγήκε στην αγορά για 38,9 εκατ. δολάρια

Ο Hugh Jackman, μόλις έβγαλε στην αγορά το τριώροφο διαμέρισμα του στο West Village στο Μανχάταν για 38,9 εκατ. δολάρια. Ο δύο φορές βραβευμένος με Tony ηθοποιός, ο οποίος αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μια αναβίωση του «The Music Man» στο Broadway, είχε αγοράσει το ακίνητο για 21 εκατ. δολάρια το 2008.
Hugh Jackman: Μια ματιά στο high design σπίτι του Wolverine που μόλις βγήκε στην αγορά για 38,9 εκατ. δολάρια

Ο 53χρονος Αυστραλός σταρ του Χόλιγουντ, Hugh Jackman, μόλις έβγαλε στην αγορά το τριώροφο διαμέρισμα του στο West Village στο Μανχάταν. Το άνω των 1.000 τετραγωνικών μέτρων ακίνητο, είχε αγοραστεί από τον ηθοποιό το 2008 και τώρα διατίθεται για 38,9 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Dwayne Johnson - Ο The Rock έκανε δώρο-έκπληξη στη μαμά του σπίτι 3,48 εκατ. δολαρίων

Ο δύο φορές βραβευμένος με Tony ηθοποιός, ο οποίος αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μια αναβίωση του «The Music Man» στο Broadway, είχε αγοράσει το σπίτι για 21 εκατ. δολάρια το 2008.

Εικόνα

Το τριώροφο διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Perry 176, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια και σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο με Pritzker αρχιτέκτονα Richard Meier, γνωστό για έργα όπως το Getty Center στο Λος Άντζελες.

Εικόνα

Μάλιστα ο Meier δεν σχεδίασε μόνο το εξωτερικό του κτιρίου. Είχε επίσης ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό του εσωτερικού της μονάδας του Jackman. «Είχε φτιάξει το εσωτερικό του διαμερίσματος για τον προηγούμενο ιδιοκτήτη», δήλωσε στo New York Post η μεσίτρια Deborah Grubman, η οποία έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου.

Εικόνα

«Το σπίτι έχει ανανεωθεί κατά τη διάρκεια των χρόνων, ωστόσο το άγγιγμα του Meier αναμφίβολα εξακολουθεί να το κάνει ξεχωριστό. Επίσης η θέα είναι εκπληκτική», πρόσθεσε η Grubman.

Εικόνα

Μέσα από τα παράθυρα που εκτείνονται από τοίχο σε τοίχο, το διαμέρισμα έχει θέα στον ποταμό Hudson και τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης. «Ξεχωρίζω τη δυτική θέα, όπου μπορεί κανείς να δει τα ηλιοβασιλέματα, το Άγαλμα της Ελευθερίας και τα πλοία που κινούνται στο ποτάμι. Είναι μια εικόνα που αλλάζει συνεχώς», ανέφερε η Grubman.

Εικόνα

Η μονάδα εκτείνεται στον όγδοο, ένατο και 10ο όροφο του κτιρίου. Στο όγδοο, υπάρχει μια τεράστια αίθουσα αναψυχής και τέσσερα υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικά μπάνια, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών με ένα μικρό μπάνιο.

Εικόνα

Στο ένατο, κυριαρχεί το υπέροχο δωμάτιο διπλού ύψους, καθώς και ένα γραφείο στο σπίτι με τζάκι αερίου, η κουζίνα και μια τραπεζαρία. Ο 10ος όροφος είναι αφιερωμένος στην κύρια κρεβατοκάμαρα και το λουτρό που μοιάζει με σπα, τα βεστιάρια και τη σάουνα, καθώς και έναν χώρο γυμναστικής. Κάθε όροφος έχει δική του βεράντα και όλα συνδέονται με μια σπειροειδή σκάλα.

Εικόνα

Μπορείτε να κάνετε μια απολαυστική εικονική βόλτα στους χώρους του διαμερίσματος στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Corcoran που έχει αναλάβει την πώληση.