Dwayne Johnson: Ο The Rock έκανε δώρο-έκπληξη στη μαμά του σπίτι 3,48 εκατ. δολαρίων

Ο Dwayne «The Rock» Johnson, είναι γνωστός για τη μεγαλοψυχία του. Αυτή τη φορά ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη για τη μητέρα του. Της δώρισε ένα καινούργιο σπίτι και μοιράστηκε στο Instagram τη στιγμή που την ξεναγεί για πρώτη φορά.
Dwayne Johnson: Ο The Rock έκανε δώρο-έκπληξη στη μαμά του σπίτι 3,48 εκατ. δολαρίων

Ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ Dwayne «The Rock» Johnson δεν παύει να επιβεβαιώνει συνεχώς δημοσιεύματα σαν αυτό του ιστότοπου The Profile που τον χαρακτήρισε πρόσφατα ως το πιο συμπαθητικό άτομο στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Instagram Rich List - Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι διάσημοι influencers για το 2022

Η τελευταία χειρονομία μεγαλοψυχίας εκ μέρους του ηθοποιού είχε αποδέκτη την 73χρονη μητέρα του. Εκφράζοντας την απεριόριστη αγάπη του προς αυτήν, ο Dwayne Johnson σχεδίασε μια ιδιαίτερη έκπληξη και την άναρτησε στο Instagram, προκαλώντας για άλλη μια φορά θύελλα σχολίων από τους θαυμαστές του.

Εικόνα
O Dwayne «The Rock» Johnson και η μητέρα του, Ata Johnson (Πηγή: Getty Images)

Τι αφορούσε η έκπληξη; Το καινούργιο ακίνητο στην Καλιφόρνια, αξίας 3,48 εκατ. δολαρίων, που ο ηθοποιός αγόρασε για τη μητέρα του, στο οποίο την ξενάγησε για πρώτη φορά, μοιραζόμενος την ιδιαίτερη στιγμή με τους 320 εκατ. ακόλουθούς του στο Instagram.

Εικόνα

Το Σάββατο, ο πρωταγωνιστής της ταινίας Jumanji δημοσίευσε μερικά κλιπ της μητέρας του, Ata Johnson, καθώς εκείνη έκανε μια βόλτα στο νέο σπίτι που της δώρισε. Η γλυκιά στιγμή μάλιστα επενδύθηκε μουσικά από το τραγούδι «Over the Rainbow» του Israel Kamakawiwo'ole.

Εικόνα

«Σ' αγαπώ μαμά και… έκπληξη!» ανέφερε το μακροσκελές κείμενο του The Rock στο Instagram. «Όταν ήμουν μικρός, μισούσα όταν η μαμά μου έκλαιγε. Aυτές τις μέρες, όμως παίρνω χαρά από τα δάκρυά της», έγραψε ο ηθοποιός.
«Έκανα έκπληξη στη μαμά μου και της αγόρασα ένα νέο σπίτι», εξήγησε. «Χρειάστηκαν 8 εβδομάδες για να το ετοιμάσουμε, ώστε να περάσει την εξώπορτα για πρώτη φορά. Ό,τι είδε ήταν ολοκαίνουργιο -μια απόλυτη έκπληξη».

Ο σταρ σημείωσε ότι ήταν «αρκετά τυχερός που της αγόρασε μερικά σπίτια όλα αυτά τα χρόνια», αλλά εξήγησε ότι «αυτό είναι ξεχωριστό» επειδή η μανούλα του του είπε ότι μετά από χρόνια ταξιδιού, ονειρευόταν ότι το επόμενο σπίτι της θα είναι και το τελευταίο της.

Εικόνα

Η βίλα, έκτασης 409 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και τεσσεράμισι μπάνια. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ακινήτου ο Johnson είχε αγοράσει το σπίτι από το Σεπτέμβριο, ωστόσο η μητέρα του δεν είχε μετακομίσει μέχρι πρόσφατα.

Εικόνα

Η περιφραγμένη κατοικία διαθέτει πολυτελή φινιρίσματα που περιλαμβάνουν ένα υπέροχο δωμάτιο με γαλλικές πόρτες, κουζίνα σεφ με γωνιά πρωινού, προσαρμοσμένα πλακάκια, πάγκους από μάρμαρο Carrera και σαλόνι με τζάκι και λευκές θολωτές οροφές. Η κύρια σουίτα διαθέτει άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο, μπανιέρα-υδρομασάζ με διπλούς νεροχύτες και ανεξάρτητη μπανιέρα.

Εικόνα

«Μαμά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από το να σε κάνω χαρούμενη. Καλωσόρισες στο σπίτι», συνέχισε η λεζάντα του. «Πάντα λέω, πως αν έχεις καλή μητέρα, τότε μπορείς να γίνεις καλός, περιποιητικός άνθρωπος. Ας δώσουμε όλοι στις μαμάδες μας μια μεγάλη ευγνωμοσύνη αυτό το Σαββατοκύριακο και ας τις κάνουμε ευτυχισμένες».

Εικόνα

Σε ένα άλλο κλιπ, η μητέρας του Johnson δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της καθώς εξερευνά το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, γεμάτο με τα «πιο cool αναμνηστικά Rock/DJ» από την καριέρα του γιου της. Η φαντασία του The Rock δεν σταμάτησε φυσικά εκεί. Έφτασε στο σημείο να σχεδιάσει ένα ακόμη δωμάτιο γεμάτο με φωτογραφίες των προγόνων τους αλλά και τα vintage γιουκαλίλι της μητέρας του.

«Έφερα τη μαμά μου στο νέο της οικογενειακό δωμάτιο, όπου τοποθετήσαμε τα vintage γιουκαλίλι της στον τοίχο και μπόρεσα να ανακαλύψω φωτογραφίες των προγόνων μας που δεν είχε δει από τότε που ήταν παιδί που μεγάλωνε στη Σαμόα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από το παιδί της;

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ