Upside Down Xbox Series S: Η νέα κονσόλα της Microsoft είναι φόρος τιμής στη σειρά Stranger Things του Netflix

Για να γιορτάσει την προβολή της νεότερης σεζόν του Stranger Things στο Netflix, η Microsoft αποκάλυψε ένα νέο Xbox Series S με look εμπνευσμένο από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά φαντασίας. Η ειδική κονσόλα Μοιάζει με κασετόφωνο της δεκαετίας του '80 από το Upside Down και μπορείτε να την κερδίσετε σε διαγωνισμούς στο Twitter της Microsoft.
Upside Down Xbox Series S: Η νέα κονσόλα της Microsoft είναι φόρος τιμής στη σειρά Stranger Things του Netflix

Αποτίοντας φόρο τιμής στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Stranger Things που βγήκε πρόσφατα στο Netflix, η Microsoft μεταφέρει το gaming στην ποπ κουλτούρα των '80s, δημιουργώντας ένα Xbox που μοιάζει με κασετόφωνο από το Upside Down.

Διαβάστε ακόμα: PlayStation VR2 - Το νέο headset εικονικής πραγματικότητας της Sony υπόσχεται βιωματική εμπειρία στο gaming

Με ρίζες στη νοσταλγία της δεκαετίας του 1980, η Microsoft εμπνεύστηκε από το φαινόμενο Stranger Things, δημιουργώντας ένα αποκλειστικά σχεδιασμένο Xbox Series S. Η ειδική κονσόλα, που ονομάζεται Upside Down Xbox Series S, διαθέτει κουμπιά κάτω από τη σχάρα του ανεμιστήρα που μοιάζουν με εκείνα των κλασικών κασετόφωνων, καθώς και το λογότυπο Stranger Things στο πλάι.

Το χειριστήριο και η κονσόλα έχουν επίσης μια «ταλαιπωρημένη» όψη, σαν η συσκευή να έχει παγιδευτεί στα πλοκάμια, τα κλήματα, τα μοχθηρά φυτά και την πανίδα που βρίσκονται στο Upside Down. Η συλλεκτική εμφάνιση του Xbox Series S ολοκληρώνεται με μια συνοδευτική θήκη που μοιάζει με κοντέινερ βιολογικού όπλου.

Στο παρελθόν, η Microsoft έχει σχεδιάσει κονσόλες ειδικής έκδοσης, συμπεριλαμβανομένου ενός γούνινου χειριστηρίου Xbox με θέμα το Sonic the Hedgehog. Μάλιστα, οι φανατικοί του Stranger Things είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μία από αυτές τις προσαρμοσμένες κονσόλες στο Xbox Plaza στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

Όσαοι θέλετε να πάρετε στα χέρια σας μια κονσόλα Stranger Things το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter για να μπείτε σε κληρώσεις, όπως συνέβη και με τον διαγωνισμό Top Gun: Maverick Xbox Series X.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ