Jack Grealish: Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο νέος πρεσβευτής της Gucci

Ο Jack Grealish έχει μάλλον βάλει στόχο να κλέψει το στέμμα του David Beckham ως ο πιο κομψός παίκτης του ποδοσφαίρου. Ο άσος της της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται ότι τράβηξε την προσοχή της Gucci, η οποία μόλις τον ανακήρυξε το νέο πρόσωπο του οίκου μόδας.
 Jack Grealish: Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο νέος πρεσβευτής της Gucci

Ο Jack Grealish της Μάντσεστερ Σίτι είναι ίσως ο πρώτος παίκτης στο ποδόσφαιρο μετά τον David Beckham που απασχολεί τα media όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά για το στυλ του, τη σχέση του με τη μόδα, και πιο συγκεκριμένα για τα μαλλιά του.

Διαβάστε ακόμα: Zlatan Ibrahimovic - To νέο ρολόι Rolex αξίας 60.000 ευρώ που μόλις απέκτησε δεν είναι για κοινούς θνητούς

Ωστόσο, δεν είναι ούτε η Pantene ούτε η Kérastase που φλερτάρουν τον χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο πολυτελής οίκος μόδας Gucci. Η συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του ιταλικού brand φαίνεται να έχει ήδη κλείσει, καθώς φωτογραφίες από το εξώφυλλο του περιοδικού The Face εμφανίστηκαν αυτή την εβδομάδα στον λογαριασμό του αστέρα του ποδοσφαίρου στο Instagram, καθώς και σε ανάρτηση της Gucci στο Twitter.

Οι φήμες για το ενδιαφέρον της Gucci για τον Grealish κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά από το The Athletic τον Απρίλιο. Σύμφωνα με το αθλητικο site, ο Άγγλος παίκτης ήταν «στα πρόθυρα» της υπογραφής επταψήφιας συμφωνίας με τον κολοσσό πολυτελείας.

A post shared by THE FACE (@thefacemagazine)

Να σημειωθεί πως ο Grealish έγινε πέρυσι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στη Βρετανία. όταν μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι από την Άστον Βίλα για 100 εκατ. λίρες. Έχει επίσης δημιουργήσει μια συλλογή ρούχων με το online store Boohoo Man, η οποία φέρεται να του απέφερε 250.000 λίρες.

Η «επιστράτευση» του Grealish από την Gucci έρχεται να προστεθεί στο πλαίσιο ανακατεύνσης του οίκου μόδας στο οποίο πρωτοστατεί ο δημιουργικός διευθυντής Alessandro Michele. Από το 2015 που ανέλαβε το τιμόνι της εταιρείας, έχει μεταμορφώσει την Gucci, δημιουργώντας μια ιδιότροπα εμφάνιση, με ρετρό, κλασικά και ανδρόγυνα χαρακτηριστικά.

A post shared by THE FACE (@thefacemagazine)

Έχει επίσης συνδέσει την εικόνα της φίρμας με προσωπικότητες όπως ο αστέρας της ποπ μουσικής Harry Styles, τις οποίες έχει χρησιμοποιήσει ως βασικούς πρεσβευτές της Gucci. Άλλες πρόσφατες συνεργασίες περιλαμβάνουν τον Jared Leto και τη Lana del Rey, οι οποίοι συνεργάζονται στις εκστρατείες αρωμάτων Gucci Guilty, παραπέμποντας στη λάμψη της δεκαετίας του 1970.

Οι ασπρόμαυρες εικόνες του Grealish στην τελευταία του φωτογράφιση είναι συνώνυμες με τη χαλαρή αισθητική της μάρκας. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής είναι ήδη λάτρης του οίκου μόδας και έχει πολλές φορές «συλληφθεί» από τον φωτογραφικό φακό να φοράει τα άμεσα αναγνωρίσιμο λογότυπο «G» της φίρμας σε bomber jacket, καπέλα bucket και hoodies.

A post shared by @gucci

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό The Face, ο ποδοσφαιριστής μιλά για τον υποστηρικτικό χαρακτήρα του πατέρα του, τα ταξίδια για πρακτική ως νεαρός και την ευτυχισμένη παιδική του ηλικία. «Νομίζω ότι η οικογένεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή», αποκαλύπτει. «Δεν μπορώ πραγματικά να σας εξηγήσω πόσο κοντά είμαι στην οικογένειά μου».