Ηome cinema με εικόνα 130 ιντσών υπόσχεται ο νέος projector PX1-PRO TriChroma Laser Cinema της Hisense

Η Hisense δίνει τη δική της λύση σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα home cinema χωρίς να δεσμεύσουν μεγάλο χώρο. Ο νέος συμπαγής προβολέας PX1-PRO TriChroma Laser Cinema εκπέμπει εικόνα 130 ιντσών σε 4K, σε απόσταση μόλις 30 εκατοστών από τον τοίχο.
Ηome cinema με εικόνα 130 ιντσών υπόσχεται ο νέος projector PX1-PRO TriChroma Laser Cinema της Hisense

Η κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Hisense παρουσίασε τον νέο προβολέα εξαιρετικά μικρής απόστασης προβολής που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει home entertainment κινηματογραφική εμπειρία υψηλής ποιότητας χωρίς να απαιτεί μεγάλο χώρο.

Διαβάστε ακόμα: TreSound1 - Το φορητό Bluetooth ηχείο της Trettitre είναι το Stradivarius του home entertainment

Ο PX1-PRO TriChroma Laser Cinema, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση τεχνολογίας CES νωρίτερα φέτος, συνδυάζει τον βραβευμένο μηχανισμό λέιζερ TriChroma της Hisense με ένα πρόσφατα αναπτυγμένο ψηφιακό σύστημα εστίασης φακού για να δημιουργήσει ευκρινή εικόνα με εντυπωσιακό βάθος και λεπτομέρεια.

Εικόνα

Ο βελτιωμένος προβολέας, ο οποίος περιλαμβάνει μια συνοδευτική βάση, μπορεί να «εκτοξεύσει» εικόνα με διαγώνιο έως και 130 ίντσες (330 cm) ενώ βρίσκεται τοποθετημένος μόλις 30 cm από τον τοίχο.

Χρησιμοποιώντας καθαρό κόκκινο, πράσινο και μπλε λέιζερ, είναι σε θέση να δημιουργήσει ζωντανά χρώματα με βαθιά αντίθεση. Επιπλέον, διαθέτει ανάλυση εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4K, μέσω περίπου 8 εκατομμυρίων pixel, για καθαρή θέαση με ευκρίνεια και μέγιστη φωτεινότητα 2.200 lumens ακόμη και σε καλά φωτισμένα δωμάτια.

Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης 60 Hz, διασφαλίζει ότι οι εικόνες «τρέχουν» ομαλά, καθαρά και χωρίς «σπάσιμο». Υπάρχει ακόμη και μια ειδική λειτουργία gaming που ανιχνεύει πότε είναι συνδεδεμένη μια κονσόλα και στη συνέχεια προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του προβολέα για βελτιστοποίηση της απόδοσης του παιχνιδιού. Ομοίως, η λειτουργία filmmaker συντονίζει τις ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της προβολής, ώστε η επιλεγμένη ταινία να προβάλλεται ακριβώς όπως προορίζεται.

Εικόνα

Ο PX1-PRO TriChroma Laser Cinema είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένη γραμμή ήχου Dolby Atmos 30 watt που υπόσχεται ποιοτικό ήχο. Διαθέτει επίσης θύρα HDMI μέσω της οποίας μπορείτε να συνδέσετε το δικό σας surround ηχοσύστημα για πιο καθηλωτική εμπειρία.

Εικόνα

Φυσικά, ο προβολέας είναι εξοπλισμένος με Android TV, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές ροής. Προσφέρει επίσης συνδεσιμότητα WiFi και Bluetooth, που μαζί με την Alexa και το Google Assistant κάνουν την πλοήγηση παιχνιδάκι. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε απευθείας το smartphone ή το tablet σας χάρη στο Chromecast.

Εικόνα

Αν και σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη προβολέων μικρής απόστασης στην αγορά, ο νέος σχεδιασμός all-in-one του Hisense PX1-PRO TriChroma Laser Cinema υπόσχεται μεγάλη καθαρή εικόνα και ποιοτικό ήχο παρά το μικρό του μέγεθος, στην τιμή των 3.299 δολαρίων, ποσό μάλλον χαμηλό για να φτιάξετε τη δικό σας home cinema.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα μπορείτε να επισκεφθείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Hisense.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ