Burger King: Λάνσαρε burger με 9 ασυνήθιστους συνδυασμούς για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης

Βurger περιορισμένης έκδοσης για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης λάνσαρε η Βurger Κing στη Γερμανία. Το project ονομάστηκε «The Pregnancy Whopper», ήταν αποτέλεσμα έρευνας σε γυναίκες μεταξύ 16 και 45 ετών και πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.
Burger King: Λάνσαρε burger με 9 ασυνήθιστους συνδυασμούς για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης

Η νέα περιορισμένης έκδοσης σειρά burgers που κυκλοφόρησε η Burger King στη Γερμανία αποτέλεσε έναν ιδιότυπο φόρο τιμής στις μητέρες και τις περίεργες λιγούρες που βιώνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Διαβάστε ακόμα: Πίτσα από «χρυσάφι» - Γιατί κάθε κομμάτι της Louis XIII κοστίζει πάνω από 1.000 ευρώ

Έπειτα από μια έρευνα σε 1.070 γυναίκες που είναι ή ήταν κάποτε έγκυες, το project «The Pregnancy Whopper» μετέτρεψε τις πιο δημοφιλείς λιγούρες της εγκυμοσύνης σε εννέα εκπληκτικά burger με τους πιο περίεργους συνδυασμούς.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες μεταξύ 16 και 45 ετών και έδειξε ότι οι λιγούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κάθε άλλο παρά μύθος είναι και καμία γυναίκα δεν χρειάζεται να αισθάνεται αβοήθητη όταν έχει διάθεση για «ασυνήθιστες» γεύσεις.

Εικόνα

Πιο συγκεκριμένα, το 58% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είναι αρκετά εξοικειωμένες με αυτό το φαινόμενο, δίνοντας πνευματώδεις απαντήσεις όπως: «όταν έχω μια λιγούρα, τότε πρέπει να την ικανοποιήσω», «μπορώ να κοιμηθώ όποτε θέλω, ώστε να τρώω όποτε θέλω», «τρώω τα πάντα», «σίγουρα "ακούω" την κοιλιά μου».

A post shared by BURGER KING® Deutschland (@burgerkingde)

Η φίρμα fast food ξεκίνησε την καμπάνια «Pregnancy Whopper», προσφέροντας το ασυνήθιστο μενού μόνο σε μητέρες ή μέλλουσες μητέρες, εκπληρώνοντας περίεργες λιγούρες.

Εικόνα

Από παράδοξους συνδυασμούς γλυκού και αλμυρού -όπως τηγανητά αυγά και μπανάνα, παγωτό βανίλια και ελιές, ή λουκάνικο και νουγκά-κρέμα από ξηρούς καρπούς- μέχρι περίεργους συνδυασμούς ψαριού και κρέατος -όπως το currywurst και το brathering- τα γεύματα φαίνονται σχεδόν φυσιολογικά και σίγουρα ελκυστικά ασχέτως εγκυμοσύνης.

«Γιατί να το κρύψω, είμαι έγκυος, και πεινάω», «είναι πραγματικά αστείο, δεν το βρίσκω καθόλου αηδιαστικό», το promo βίντεο καταγράφει εκπληκτικές αντιδράσεις εγκύων με τις οικογένειές τους, που μιλούν για τις δικές τους διατροφικές επιθυμίες, ενώ στη συνέχεια δοκιμάζουν τις δικές τους δημιουργίες.

Τα γεύματα ήταν διαθέσιμα μόνο για μία μέρα σε ένα μόνο κατάστημα Burger King στο Βερολίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ