Richard Branson: Σε μνημείο της UNESCO στην Ισπανία ανοίγει το επόμενο πολυτελές ξενοδοχείο της Virgin

Η Virgin Limited Edition του Richard Branson μόλις παρουσίασε το νέο ξενοδοχείο της Son Bunyola Hotel. Το καινούργιο συγκρότημα φιλοξενίας βρίσκεται ανάμεσα στα εντυπωσιακά βουνά Serra de Tramuntana της ισπανικής Μαγιόρκα και πρόκειται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τον επόμενο χρόνο.
Richard Branson: Σε μνημείο της UNESCO στην Ισπανία ανοίγει το επόμενο πολυτελές ξενοδοχείο της Virgin

Ένα ακόμη ξενοδοχείο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της Virgin Limited Edition του Richard Branson, η οποία διαθέτει επί του παρόντος επτά πολυτελή τουριστικά ακίνητα σε όλο τον κόσμο. Το νέο ξενοδοχείο του Βρετανού δισεατομμυριούχου βρίσκεται στη Μαγιόρκα και πρόκειται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2023

Διαβάστε ακόμα: Hotel La Palma - Το θρυλικό πρώτο ξενοδοχείο του Κάπρι ανοίγει πάλι τις πόρτες στους νοσταλγούς της Dolce Vita

Με το όνομα Son Bunyola Hotel, το νέο συγκρότημα αποτελεί μέρος του κτήματος Son Bunyola έκτασης 810 στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται στο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στα βουνά Serra de Tramuntana. Βασίζεται σε ένα υπάρχον finca (ισπανικό παραδοσιακό αγρόκτημα) που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα.

Εικόνα

Γεμάτο με γοητευτικά, αυθεντικά χαρακτηριστικά, το νέο boutique ξενοδοχείο θα αποτελείται από 28 δωμάτια, δύο εστιατόρια, βεράντες με τραπεζαρίες, σαλόνια και μια πισίνα. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις αυτόνομες βίλες -οι Sa Terra Rotja, Sa Punta de S’Aguilla και Son Balagueret- οι οποίες βρίσκονται ήδη στο κτήμα, προσφέρουν τρία ή τέσσερα υπνοδωμάτια και, φυσικά, λίγη περισσότερη ιδιωτικότητα.

Η κατασκευή του ξενοδοχείου ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο με τη βοήθεια της Gras Architects και του στούντιο σχεδιασμού εσωτερικών χώρων Rialto Living με έδρα τη Μαγιόρκα. Η ομάδα επικεντρώθηκε στην αποκατάσταση των υφιστάμενων κατασκευών, όπως η κύρια finca και η tafona (ένα ιστορικό ελαιοτριβείο), ενώ ενσωμάτωσε μια σειρά από τοπικά υλικά και τεχνικές όπως πέτρινες καμάρες, σφυρήλατο σίδερο και ασβέστη.

Η VLE έχει επίσης φροντίσει να δώσει βιώσιμα χαρακτηριστικά στο ξενοδοχείο. Για παράδειγμα το για να ζεσταθεί το νερό χρησιμοποιείται ενέργεια που συλλέγεται από τα συστήματα κλιματισμού και ψύξης, ενώ ο λέβητας τροφοδοτείται με χρήση ανακυκλωμένων ροκανιδιών ξύλου. Το νέο σύστημα διαχείρισης κτιρίου, εν τω μεταξύ, θα παρακολουθεί και θα ελέγχει τον φωτισμό, το A/C και την κατανάλωση ρεύματος του ακινήτου.

A post shared by Virgin Limited Edition (@virginlimitededition)

Εκτός από τα καταλύματα, το κτήμα βρίσκεται σε μια από τις πιο αριστοκρατικές και προστατευμένες περιοχές του ισπανικού νησιού. Περιτριγυρισμένο από εσπεριδοειδή, αμυγδαλιές και ελιές, προσφέρει επίσης εκπληκτική θέα στη μεσογειακή ακτογραμμή και τη γραφική ύπαιθρο.

Επιπλέον, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το διάσημο εστιατόριο «Sa Foradada» της Μαγιόρκα δίπλα στον βράχο, το οποίο σερβίρει παέγια, φρέσκα θαλασσινά και άλλα πιάτα, ψημένα ή μαγειρεμένα σε ζωντανή φωτιά.

«Η βορειοδυτική ακτή της Μαγιόρκα ήταν πάντα ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για τον Sir Richard Branson και την Virgin Limited Edition», δήλωσε ο Jon Brown, διευθύνων σύμβουλος της Virgin Limited Edition.

«Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να αναστηλώσουμε αυτό το όμορφο μνημείο και να τιμήσουμε την πλούσια ιστορία του και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ένα άλλο μικρό πολυτελές ξενοδοχείο στο χαρτοφυλάκιό μας – προσκαλώντας τους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν αυτή την παρθένα γωνιά του κόσμου».

Το Son Bunyola Estate θα είναι το πρώτο ακίνητο της Virgin Limited Edition στην Ισπανία. Τα άλλα ξενοδοχεία του γκρουπ περιλαμβάνουν το Kasbah Tamadot στο Μαρόκο και τα νησιά Moskito και Necker της Καραϊβικής - στα δύο τελευταία από τα οποία βρίσκεται συχνά ο ίδιος ο Branson.

Οι κρατήσεις για το ξενοδοχείο και τις ιδιωτικές βίλες του Son Bunyola Estate αναμένεται να ανοίξουν αργότερα φέτος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Virgin Limited Edition.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ