Moskito Island: Στο νέο θέρετρο του Richard Branson επιλέγεις την περιπέτεια που θέλεις να ζήσεις

Μετά την περιπέτεια στο διάστημα, ο Sir Richard Branson μεταφέρει τις εκπλήξεις στη Γη. Μετατρέπει το Moskito Island στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους σε ταξιδιωτικό παράδεισο με τρεις διαφορετικές επιλογές διαμονής και βάζει μια νέα πινέζα στο χάρτη με τους πιο πολυτελείς προορισμούς στον πλανήτη.
Moskito Island: Στο νέο θέρετρο του Richard Branson επιλέγεις την περιπέτεια που θέλεις να ζήσεις

Οι νύχτες στο Moskito Island είναι ήσυχες. Αυτό οφείλεται εν μέρει στη γεωγραφία, καθώς το μικροσκοπικό ιδιωτικό νησάκι των 125 στρεμμάτων βρίσκεται στις ήρεμες Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Διαβάστε ακόμα: Το Gladden Island είναι το πιο ιδιωτικό resort στον κόσμο

Αυτήν την αίσθηση γαλήνης έρχεται να ενισχύσει και ο σχεδιασμός του Branson Estate. Ένα δείπνο με φρέσκο τοπικό ψάρι mahi-mahi, κότσι αρνιού και σασίμι τόνου, μια βόλτα στα ελικοειδή μονοπάτια πίσω στις βίλες, οι πόρτες που ανοίγουν χωρίς κλειδιά δωματίου και η σιωπή που σπάει μόνο από τον ήχο των κυμάτων που σκάνε απαλά ακριβώς έξω από τα παράθυρα, δίνουν αμέσως τον τόνο του ζεν που βρίσκεται το νησί.

Όλη αυτή η αίσθηση ωστόσο είναι μια μόνο από τις εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κανείς στο νησί Moskito, δημιουργία του ιδρυτή της Virgin Group, Sir Richard Branson. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης αποφάσισε να προσφέρει στους φιλοξενούμενους πολλά περισσότερα από μια ήρεμη, απερίσπαστη διαμονή.

Εικόνα

Αυτό που ξεχωρίζει σ’ αυτή τη νεότερη απόδραση από τους υπόλοιπους προορισμούς στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους που αξίζουν καρτ ποστάλ (συμπεριλαμβανομένου του γειτονικού νησιού Necker του Branson, το οποίο μπορεί να νοικιάσει κανείς ολόκληρο με 105.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση) είναι οι επιλογές του. Με τρία ξεχωριστά κτήματα στο ακίνητο, το Moskito είναι σαν να επιλέγετε τη δική σας περιπέτεια σε έναν άψογα επιμελημένο παράδεισο.

Έτσι, ενώ το γαλήνιο κτήμα Branson, με τα γραφικά μπαλκόνια, τις θολωτές οροφές με δοκάρια και τους τεράστιους κοινόχρηστους χώρους, τα υδρομασάζ και τα υπαίθρια ντους επικεντρώνεται στη χαλάρωση, ο χρόνος στο Oasis Estate στην κορυφή του λόφου περνάει με ρούμι και cocktails, μουσική και ιστορίες με τους άλλους καλεσμένους.

Περιλαμβάνοντας μια τεράστια σύγχρονη έπαυλη που μοιάζει με εργένικη βίλα στο Χόλιγουντ, η εμπειρία του Oasis φαίνεται σχεδιασμένη για ολονύχτια πάρτι, με πισίνα υπερχείλισης, μπαρ και τζάκι. Εδώ, ο θόρυβος από το γλέντι επιμένει μέχρι αργά το βράδυ, πολύ μακριά από το νανούρισμα των κυμάτων στο Branson Estate.

Εικόνα

Η τελική επιλογή, το Point Estate, είναι ένα υβρίδιο των άλλων δύο. Στην άκρη του νησιού, οι κατοικίες δίπλα στο βράχο έχουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και είναι το μόνο κτήμα στο νησί με παιδική κουκέτα, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία για τις οικογένειες. Προσφέρει επίσης άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Όπως σε κάθε κατάλυμα, έτσι κι εδώ, την περιποίηση των φιλοξενούμενων αναλαμβάνει το αφοσιωμένο προσωπικό που μπορεί να κάνει τα πάντα: από το να προμηθευτεί το αγαπημένο σας χαβιάρι για δείπνο μέχρι να κανονίσει την εκδρομή των παιδιών για να εξερευνήσουν τις απομακρυσμένες γωνιές του Moskito με ένα όχημα του γκολφ.

Εικόνα

Ανεξάρτητα από τις τρεις επιλογές διαμονής, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από ανέσεις που ταιριάζουν σε κάθε ταξιδιωτική απαίτηση. Το Moskito διαθέτει δύο γήπεδα τένις, όλα τα είδη θαλάσσιων σπορ και φυσικά καγιάκ για εξερεύνηση της ακτής, ή Hobie Cat (μικρά καταμαράν με διχτυωτό κύτος) μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση από τη μεσημεριανή ζέστη και έναν από τους καλύτερους τρόπους για να εκτιμήσετε το νησί από μακριά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την αποικία των λεμούριων, που σκαρφαλώνουν παντού αναζητώντας λιχουδιές, και να απολαύσετε το γεύμα σας υπαίθρια σε ένα τεράστιο ξύλινο τραπέζι σε σχήμα κροκόδειλου. Σε κοντινή απόσταση επίσης βρίσκεται η παραλία Manchioneel, όπου το καθαρό, ζεστό νερό είναι η τέλεια απόχρωση του τιρκουάζ.

Εάν επιλέξετε να ναυλώσετε ένα yacht (το προσωπικό του Moskito θα σας βοηθήσει να κανονίσετε) οι υπόλοιπες κοντινές Παρθένες Νήσοι είναι επίσης στη διάθεσή σας. Άλλωστε όπως λέει κι ο ίδιος ο Branson, «τα όμορφα μέρη πρέπει να μοιράζονται».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ