Google Pixel Watch: Θα μπορέσει το πρώτο smartwatch της Google να διεκδικήσει το στέμμα του Apple Watch;

Η Google Pixel μόλις παρουσίασε το πρώτο της smartwatch στη διάσκεψη I/O. Το Google Pixel Watch αποτελεί την παρθενική προσπάθεια του γίγαντα της Silicon Valley να λανσάρει ένα ολοκληρωμένο έξυπνο ρολόι Android, το οποίο όπως λέει χαρακτηριστικά «κατασκευάστηκε από την Google, μέσα και έξω».
Google Pixel Watch: Θα μπορέσει το πρώτο smartwatch της Google να διεκδικήσει το στέμμα του Apple Watch;

Μπορεί το Apple Watch να διεκδικεί τα πρωτεία διασημότητας στον κόσμο των smartwatches, η πλειοψηφία ωστόσο των χρηστών φαίνεται ότι χρησιμοποιεί έξυπνα ρολόγια που λειτουργούν με Android -το λειτουργικό σύστημα που σχετίζεται με την Google.

Διαβάστε ακόμα: Tambour Horizon Light Up - Το πιο δημιουργικό smartwatch στον κόσμο έρχεται από τη Louis Vuitton

Κι ενώ την αγορά κατακλύζει μια πληθώρα επιλογών τέτοιων συσκευών από διάφορες φίρμες, μια μάρκα τεχνολογίας που δεν είχε εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογία είναι η ίδια η Google. Αυτό βέβαια μέχρι τώρα, καθώς ο γίγαντας της Silicon Valley αποκάλυψε επιτέλους το πρώτο του smartwatch, το οποίο και διαφημίζει ως «το πρώτο έξυπνο ρολόι που κατασκευάστηκε από την Google, μέσα και έξω».

Εικόνα

Η Google δεν έριξε πολύ φως σε αυτό το ψηφιακό ρολόι, παρουσίασε ωστόσο ένα teaser στο ετήσιο συνέδριο I/O και απ’ ό,τι μπορούμε να διακρίνουμε είναι σίγουρα κομψό. Το εύστοχο όνομα Google Pixel Watch διαθέτει κυκλικό, θολωτό σχήμα και φαίνεται να είναι διαθέσιμο με μια χούφτα επιλογών από χρωματιστά λουράκια.

Όσον αφορά τις δυνατότητές της, η συσκευή Wear OS συμβαδίζει με τη σχεδίασή της. Διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης υγείας του Fitbit, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα στους Google λογαριασμούς σας και πρόσβαση σε όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τα φώτα, τη θερμοκρασία και πολλά άλλα, απευθείας από τον καρπό σας.

Αν και όπως αναφέραμε οι πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη συσκευή δεν είναι άφθονες, είμαστε βέβαιοι ότι η Google θα αποκαλύψει προσεχώς πολλές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη σημαντική έκδοση.

Εικόνα

Αν θέλετε ωστόσο να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε τα πάντα για το επερχόμενο Google Pixel Watch πρώτης γενιάς, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Google στον ιστότοπό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ