Το νέο ρολόι Omega x Swatch του Ed Sheeran είναι ίσως το καλύτερο στη συλλογή του

Η απόφαση του Ed Sheeran να κάνει δικό του ένα από τα πρώτα ρολόγια που προέκυψαν μέσα από τη συνεργασία της Omega και της Swatch αποδεικνύει πως ο τραγουδιστής έχει γούστο.
Ed Sheeran (Πηγή: Instagram)

Ένα μήνα αφότου η κυκλοφορία του Swatch x Omega MoonSwatch προκάλεσε χαμό στον κόσμο των ρολογιών, κάνοντας αρκετούς φανατικούς να κατασκηνώσουν ακόμα και μπροστά από τα καταστήματα Swatch όλου του κόσμου, προκειμένου να αποκτήσουν ένα, ο Ed Sheeran έγινε ένας από τους πρώτους celebrities που το φορούν υπερήφανα.

Διαβάστε ακόμη: Ralph Lauren: Γιορτάζει τα 50 χρόνια της μπλούζας πόλο με ένα πολυτελές coffee table book

Αν και στην περίπτωση του διάσημου τραγουδιστή δεν υπήρχε η ανάγκη να πάει με το sleeping bag του έξω από κάποιο κατάστημα, κατάφερε να προσθέσει στη μεγάλη συλλογή από ρολόγια του ένα πραγματικό value for money «διαμάντι». Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ed Sheeran είναι φαν των ρολογιών και μάλιστα ασχολείται αρκετά.

Ο ερμηνευτής του «Shape of You» έχει στο σπίτι του μία από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές σπάνιων και ακριβών ρολογιών, επομένως ήξερε εδώ και καιρό πως έπρεπε με κάθε τρόπο να κάνει δικό του MoonSwatch.

Μπορεί το συγκεκριμένο ρολόι να αποτελεί το πιο προσιτό Speedmaster στην ιστορία, με την τιμή του να κυμαίνεται περίπου στα 250 ευρώ, ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από τη λάμψη του. Ίσα ίσα. Κυκλοφορεί σε 11 διαφορετικά χρώματα (επηρεασμένα από πλανήτες), αλλά το αγαπημένο του τραγουδιστή ήταν το μαύρο, το οποίο έχει επηρεαστεί από τα χρώματα της Σελήνης και έχει πάρει την κωδική ονομασία «Mission to the Moon».

Εικόνα

Η κατασκευή του τζαμιού, το «κρυμμένο» S που είναι ενσωματωμένο στο κέντρο του κρυστάλλου, το ελκυστικό και σοφιστικέ κυκλικό σχήμα στον εξωτερικό δακτύλιο του καντράν και στις ενδείξεις χρονογράφου εντός του καντράν, η αιχμηρή και απαλή κατασκευή των μπαρετών, η εμβληματική λεπτομέρεια της «κουκκίδας πάνω από την ένδειξη 90» στη στεφάνη με την ταχυμετρική κλίμακα και, φυσικά, η μοναδική πινελιά Bioceramic είναι κοινά στοιχεία σε όλα τα μοντέλα και αντιπροσωπεύουν το πάθος για τη λεπτομέρεια.

Επίσης, όλοι οι δείκτες των ωρών, των λεπτών, ο δείκτης δευτερολέπτων του χρονογράφου και οι ενδείξεις της ώρας με superluminova εξασφαλίζουν την ιδανική λάμψη στο σκοτάδι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swatch (@swatch)

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και η συντριπτική πλειοψηφία των φαν των ρολογιών δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία της Omega με τη Swatch, υπήρξαν και κάποιες φωνές που την αμφισβήτησαν. Κυρίως γιατί όπως υποστήριξαν, υποβαθμίζει την αξία και το κύρος των Omega Speedmasters. Ωστόσο η απόφαση του Ed Sheeran να προσθέσει το MoonSwatch στη συλλογή του αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ