MoonSwatch: Omega και Swatch παρουσιάζουν το Speedmaster των 250 ευρώ

Omega και Swatch ευθυγραμμίζουν τους πλανήτες με τη νέα σειρά ρολογιών MoonSwatch. Τα 11 μοντέλα έχουν τα γνωστά χαρακτηριστικά του θρυλικού Omega Speedmaster Moonwatch αλλά το χαρακτήρα της Swatch: κάσα από βιοκεραμικό και έντονους χρωματισμούς.
MoonSwatch: Omega και Swatch παρουσιάζουν το Speedmaster των 250 ευρώ

Δύο διάσημα ονόματα του σύμπαντος της ωρολογοποιίας, Omega και Swatch, μπαίνουν κάτω από τον ίδιο ήλιο. Αποτέλεσμα της συνεργασίας τους η συλλογή Bioceramic MoonSwatch, με 11 ρολόγια με θέμα τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,

Διαβάστε ακόμα: Bulgari - Σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ με το Octo Finissimo Ultra, το πιο λεπτό μηχανικό ρολόι

Τα 11 μοντέλα της συλλογής δανείζονται τη γνωστή μορφή του χρονογράφου Speedmaster Moonwatch της Omega, και την αποτυπώνουν σε κάσα από βιοκεραμικό. Το υλικό, κατασκευασμένο κατά τα δύο τρίτα από κεραμικό και ένα τρίτο παράγωγο καστορέλαιου, αναγνωρίζεται ως μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή από το πλαστικό. Μεταξένιο στην αίσθηση αλλά καθησυχαστικά σκληρό, αποτελεί την ιδανικά ανθεκτική βάση για μια πληθώρα φωτεινών χρωμάτων.

Εικόνα

Τα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία του Speedmaster – το γενναιόδωρο μέγεθος, οι γνωστοί δείκτες και η ασύμμετρη κάσα – μεταφέρονται με μια τολμηρή ανατροπή στις 11 νέες εκδόσεις που ξεχωρίζουν μεταξύ τους από τις έντονες αποχρώσεις.

Το μοντέλο «Mission to the Sun» διαθέτει ένα φλογερό κίτρινο καντράν, ενώ το «Mission to the Moon» ταξιδεύει στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού σε ατσάλινο γκρι με μαύρο λουράκι Velcro. Αντίστοιχα το «Mission on Earth» διαθέτει έναν καταπράσινο τόνο, ενώ το «Mission to Neptune» παραπέμπει περισσότερο στο υδάτινο στοιχείο.

Εικόνα

«Η μακρά και διακεκριμένη ιστορία της Omega μπορεί να ήταν πιο σύντομη αν δεν υπήρχε το όραμα και το θάρρος της Swatch», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Omega, Raynald Aeschlimann, σχετικά με το ρόλο της Swatch στην αναζωογόνηση της βιομηχανίας ρολογιών με τον μηχανισμό quartz τη δεκαετία του 1970. «Η συλλογή MoonSwatch χαιρετίζει τους σωτήρες της βιομηχανίας μας με πνευματώδη και προσιτό τρόπο.

Εικόνα

«Τα Swatches είναι τέλεια για τους εκκολαπτόμενους θαυμαστές του Moonwatch και δεν μπορώ να σκεφτώ πιο κατάλληλο εκπρόσωπο του κοινού μας έργου», προσθέτει ο Aeschlimann. «Πήγαμε στο φεγγάρι, τώρα εξερευνούμε ολόκληρο τον Γαλαξία μας».

Τα 11 μοντέλα MoonSwatch κυκλοφορούν από το Σάββατο 26 Μαρτίου σε 110 μπουτίκ Swatch σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα, στην τιμή των 250 ευρώ. Μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα μοντέλα αλλά και να παραγγείλετε online στο ελληνικό website της Swatch.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ