Gucci x Adidas: Η νέα retro sport συλλογή ρούχων που θα κάνει τους Influencers να παραμιλούν

Gucci και Adidas μόλις αποκάλυψαν τη retro-sport συλλογή ρούχων της συνεργασίας τους. Ξεκινώντας από τις 7 Ιουνίου, η συλλογή περιλαμβάνει αθλητικές φόρμες, αθλητικά παπούτσια, αξεσουάρ, μια εντυπωσιακή τσάντα γκολφ και πολλά άλλα.
Gucci x Adidas: Η νέα retro sport συλλογή ρούχων που θα κάνει τους Influencers να παραμιλούν

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η επίδειξη μόδας για τη φθινοπωρινή σεζόν του 2022 της Gucci πυροδότησε διάφορα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προφανή συνεργασία με την Adidas. Έτσι και έγινε. Η πολυαναμενόμενη επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας των δύο mega brands, ήρθε να επιβεβαιώσει τις υποψίες για μια πλήρη κολεξιόν που δεν έχει προηγούμενο.

Διαβάστε ακόμα: Στην αγορά των κρυπτονομισμάτων μπαίνει η Gucci, για τους Αμερικανούς πελάτες της

Ξεκινώντας στις 7 Ιουνίου, η συλλογή τοποθετεί επιδέξια τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα του ιταλικού οίκου μόδας και του γερμανικού αθλητικού γίγαντα σε μια ποικιλία από ζωηρά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, όλα εμποτισμένα με vintage αθλητικό στυλ.

Στην κολεξιόν υπάρχουν τα πάντα: αθλητικές φόρμες και καζάκες τένις, ανανεωμένες εμφανίσεις τόσο των δημοφιλών sneakers Gazelle της Adidas όσο και των εμβληματικών loafers της Gucci, όλα με εμφανείς παραπομπές και στις δύο φίρμες.

Ως επίκεντρο της συνεργασίας με έμφυτο το ρετρό αθλητικό στυλ, οι φόρμες είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Υπάρχει ο παραδοσιακός συνδυασμός ζακέτας και παντελονιού, καθώς και μια επιλογή με ασορτί σορτς, διακοσμημένα τόσο με στάμπες σε στυλ της δεκαετίας του '70 όσο και από μια εκδοχή του μονογράμματος της Gucci, τροποποιημένου με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνει το τρίφυλλο της Adidas.

Στο μεταξύ, οι εμβληματικές τρεις λωρίδες της Adidas αναδεικνύουν τα ρούχα και τα υποδήματα εξίσου, διασταυρούμενες συχνά με το κόκκινο και το πράσινο γκρο της Gucci.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μικρές και μεγάλες duffle τσάντες, στολισμένες με τα δύο λογότυπα, σε αποχρώσεις κόκκινου, κίτρινου και μαύρου δέρματος. Οι τσάντες θα είναι επίσης διαθέσιμες στον δημοφιλή καμβά GG Supreme του ιταλικού οίκου μόδας.

Τέλος αξεσουάρ όπως κεφαλόδεσμοι, καπέλα μπάσκετ και μπέιζμπολ, μαζί με μια επιλογή από ομπρέλες και μια εντυπωσιακή δερμάτινη τσάντα γκολφ ολοκληρώνουν τη συλλογή, που αναμένεται να κάνει αίσθηση εντός και εκτός γηπέδων.

Η κολεξιόν Adidas x Gucci θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Gucci, αλλά και σε ειδική ιστοσελίδα στον ιστότοπο του οίκου μόδας από τις 7 Ιουνίου. Θα βρείτε επίσης τα ορισμένα κομμάτια και στο επίσημο app της Adidas.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ